Att leva i nuet befriar dig från ånger, or...

Att leva i nuet befriar dig från ånger, oro, besvikelse, nervositet rädsla u name it. Närvaro i nuet lyser upp ditt sinne och befriar dig från bekymmer. Detta innebär ett nytt sätt att leva för vi kan inte ändra på vårt förflutna. Jag bryr mig inte vad folk tycker och tänker om mig. Genom att visa offentligt att jag kan vara ledsen, glad , besviken,lycklig bevisar vem jag är. Jag har en bra självbild och vågar skriva om det. Många vågar inte skriva om sitt inre. De vågar endast visa sitt yttre då de är rädda att utge för mycket om sig själva. De vill inte visa sin svaga sida.Sen har jag stor respekt för människor som själva väljer att inte offentliggöra om sitt inre pågrund av omständigheter. Vad gillar ni att läsa? Själv föredrar jag att läsa om människors vardag med mycket tankar ,människor som har drivkraft i sig, människor som verkligen visar vem dom är, människor som helt enkelt ger inspiration. Måste säga att jag tycker bloggaren Paow alltid vart stark för sin ålder. Hon har alltid vågat skriva om sig själv fullt ut. Alltifrån sina åsikter, misstag, lycka och vad som händer i hennes vardag. Hon lever verkligen i nuet och accepterar allt hon genomgått. Hon och Hugos relation är dröm relationen. Dom litar verkligen på varandra vilket jag tycker är såååå fint. Önskar dom all lycka för de förtjänar dom. Skitsnack kommer alltid att existera, människor tycker inte lika så är det bara. Vems är problemet? Är det mitt problem? Förmodligen inte eftersom jag inte bryr mig. Är det någons annans problem? Förmodligen eftersom de bryr sig. God natt sov gott love Carro!


Idaaag är en dag då inget stämmer. Tror ja...

img_2127 (MMS)

Idaaag är en dag då inget stämmer. Tror jag börjar få mens eller något. Imorgon ska jag på körlektion i Örebro. Allt hänger på imorgon för tycker körskolan att jag kör bra  så får jag göra halkan den 15 feb och gör jag halkan så kan jag boka uppskrivning/uppkörning för man är tydligen tvungen att ha gjort halkan innan man bokar proven. Längtar till lördag för då ska vi fira Louises 20 års dag. Louise förtjänar de bääästa. Hon är verkligen en underbar människa love uu<3


BILDBOMB

Här kommer lite bilder från veckan som gick. Bilderna är snodda från mammas kamera. Vart inte bra på en enda bild men skitsamma slänger upp några iaf.


Hahahah så jävla söööt räv som kolla rakt in i kameran . Räven satt och stirrade i 10 minuter.

Vackra gotland.  Det var sjukt härligt att ta promenad längs med vattnet.

Roukar eller hur de stavas?

Här är vi i Finland hos mina sysslingar. Han i rosa heter anssi och är mammas kusin och bredvid är mammas syster sari. I bakrunden sitter jag och mina kusiner.

Jag och Vilma. Blev lite flumm skulle försöka göra en ful grimash.

Till vänster mamma, rosie, morfar och  johanna.

Påväg hem så hamande vi först i kön med bilen. Vi åkte med båten Silja Line Europa.
Ledsen att jag inte har några mer "roliga bilder" från veckan som var...Det blev en väldigt rolig intensiv vecka . Det är alltid kul att träffa sina finska släktingar. Man skrattar konstant . Imorgon blir det jobb och sen ska jag ringa och boka uppkörning för körkortet. Hoppas hopppas det finns någon tid i feb månad.

God natt sov gott!

tut tut

Nu är har vi komimt he til erica .Va på marieberg och köpte smink . Jag väntar på att pappsen ska komma och hämta mig nu så ska vi övningarköra. Ska träna på att backa idag. Här kommer förresten lite bilder från en utgång från 1 månad sen.  


natha, jag och erica.

hahah när jag fixa håret..

herrrrååå :)

Hejhej sitter hemma hos Erica och käkar ma...

img_2054 (MMS)

Hejhej sitter hemma hos Erica och käkar mat.  Vi ska snart dra vidare till marieberg och gå en runda+Kattis. Hörs kanske senare pussss


Heej har vart dålig update eftersom jag va...

img_2030 (MMS)

Heej har vart dålig update eftersom jag vart i Finland och ej haft uppkoppling på internet.     Har iaf kommit till Sweden nu. Hörs senare!!


My new lipstick brun/guld . Har precis läm...

img_1969 (MMS)

My new lipstick brun/guld . Har precis lämnat jossan på centralen nu och klivit på bussen påväg till hamnen. Har suttit flera h  på café Alberto och bara  snackat om allt mellan himmel och jord.


Bild tagen nu: sitter på vårt favvocafe ca...

img_1966 (MMS)

Bild tagen nu: sitter på vårt favvocafe café Albert och skrattar :D


Tjaa nu är vi framme i Nynäshamn. Nu ska j...

img_1957 (MMS)

Tjaa nu är vi framme i Nynäshamn. Nu ska jag och mamma ta bussen upp till Stockholm. I Stockholm ska vi käka mat och sen ska jag möta upp jossan för en runda på stan.


Jag är impulsiv, svårt att känna tillit fö...

Jag är impulsiv, svårt att känna tillit för människor , kan ofta reagera starkt på ett sätt som jag sedan ångrar just vid tanken för att bli lämnad, plötsligt få en ny känsla om vem jag är och vart jag är påväg i livet, upplever ofta många plötsliga förändringar i livet, min impulsivitet och starka känslor gör att jag ofta ställs inför pinsamma och farliga situationer, kan ibland dricka alkohol på ett okontrollerat sätt,svänger ofta i mitt känsloläge tex kan blixtsnabbt reagera på en liten sak och bli skit förbannad.döljer ofta mina känslor socialt för att passa in. Eftersom jag har det här betendet så tror jag människor uppfattar mig som ombytlig, iskall, aggressiv, opålitlig och glad. Har tänkt att jobba mycket på dessa bitar. Känner man sig själv bra så kan man alltid förbättra sitt beetende. Om man däremot förnekar sitt beetende så blir man kvar i samma spår. God natt bye the way. Alltid när jag ska sova så kommer alltid mina inre djupa tankar fram så lika bra att passa på att skriva av sig när man väl har de på hjärtat:)


Tankar som går i mitt huvud just nu: Prio ...

img_0323 (MMS)

Tankar som går i mitt huvud just nu: Prio ett tanken innan jag drar iväg utomlands/annan ort så måste jag ta körkort. Jag kan inte bara skjuta fram det.Min plan var att ha körkortet till sommarn så ska fan fullfölja det.Har bokat in en körlektion och halka nu iaf.Ska boka uppskrivning och uppkörning till den sista feb/början av mars om tider finns så jag hinner plugga som fan nu denna månad för sen ska jag ha det! Tänker köra upp i Hallsberg är min plan. Min andra tanke som går i mitt huvud: För ca 1 månad sen köpte jag MIST smink foundation+puder och min hy har verkligen blivit dålig sen jag började använda sminket. Så ett tips köp aldrig MIST produkter de täpper bara igen din hy Ush tänker aldrig shoppa något mer därifrån tycker heller inte personalen som jobbar där är bra. De har alltid nytt folk varenda gång man är inne i butiken som varken kan sin sak eller är utbildade.Min tredje : Pengar. Det känns som om det går åt pengar hela jävla tiden. Körlektioner, resande, ätande m.m. Jag vill försöka lägga undan så mycket det går så att jag har en back up ifall något skiter sig när jag flyttar men det är svårare gjort än sagt. Det är utgifter hela tiden men men det löser sig.                              Nu har jag skrivit det negativa. Kan försöka skriva lite positivt också.Min första positiva tanke: jag ska flytta . Det känns spännande och roligt. Kommer uppleva nya platser och är övertygad om att jag kommer hitta fantastiska nya människor att spendera tid med. Min andra tanke:  Jag har vart den bästa säljaren på mitt jobb från första månaden jag började fram till nu när jag sagt upp mig. Jag har det i blodet undermedvetet. Jag har lätt för att övertala,manipulera människor. Min tredje tanke: Allt som är svårt tar jag alltid med en nypa salt. Så alla utmaningar jag har framför mig denna månad vet jag att jag kommer klara vilket gör mig glad och peppad!  Nu har jag delat med mig lite tankar. Har ni några tankar eller frågor att dela med er? Ha en fortsatt bra kväll. Pusshey från carrrooo


God morgon! Startade dagen med 1h promenad...

img_1947 (MMS)

God morgon! Startade dagen med 1h promenad längs vattnet. Solen lyste och det var vindstilla kunde inte bli bättre. Idag ska vi städa huset eftersom vi åker imorgon bitti. Imorgon blir det en heldag i Stockholm och sedan vidare mot Finland :)


På fredag när vi åkt hem från Gotland till...

img_0981 (MMS)

På fredag när vi åkt hem från Gotland till sthlm så ska jag gå på stan i Stockholm med jossan för min båt till Finland går inte förens 20.00 på kvällen. Måste bara få säga att  jag mår så sjukt bra just nu. Livet är på topp.. Allt som kommer hända inom den kommande månaden är så spännande.hihi. Längtar till fredag. Ska bli kul att träffa jossan och det ska bli kul att åka båt. Det är ju fredagskryssning så det kommer va mycket folk på båten 21+ .Ska passa på att  dansa loss på diskoteket. Kommer dock få gå dit själv då jag är med mina kusiner som är alltifrån 8-14 år +mamma och hennes 2 systrar. Men det ser jag ändå fram emot. Kan va en kul grej gå själv. Pusssss


Smink on. Gillar starkt guldmetalicläpparna!

img_1913 (MMS)

Smink on. Gillar starkt guldmetalicläpparna!


God morgon! Hur kan man vara så trött fast...

img_1863 (MMS)

God morgon! Hur kan man vara så trött fast jag varken jobbar och jag sover tillräckligt :p börjar bli lite lat kanske. Idag ska vi besöka lite platser på Gotland bl.a. Där de spelade in "så mycket bättre" och kanske sola solarium :) ska  sätta på mig sminket nu så drar vi!


Ska snart sova.. Såg en såå jäkla fin film...

Ska snart sova.. Såg en såå jäkla fin film nyss. Blev helt tårögd. Glöm aldrig att säga till personer i er närhet hur mycket dom betyder för en dag kan det vara försent...hur skulle det kännas om någon du älskade rycktes bort utan att du hade fått visat och sagt hur mycket du älskade den personen?Tänk på det. Ta vara på tiden och lev i nuet... Om ca 1 månad drar jag utomlands . Vart jag drar är inte bestämt. Jobb är inte bestämt. Jag drar för att jag tror på mig själv och allt annat löser sig med tiden brukar jag säga. Jag känner att det kommer bli väldigt sorligt att lämna alla. För hittar jag jobb och boende så blir jag faktiskt kvar i några månader. Det är det som jag är inställd på. Hittar jag inte något jobb m.m. så har jag iaf försökt. Kommer i alla fall sakna alla sjukt mycket. Mina vänner att kunna skratta med. Dom ställer alltid upp för mig hur många dumma misstag jag än gör. Finns alltid där att prata med. Man känner aldrig någon press på att man måste umgås utan dom finns alltid där. Me Loves u. Kommer sakna min familj massor. Dom har alltid ställt upp för mig. Offrat mycket för att jag ska kunnat få gjort det jag vill och har alltid funnits där för mig . (Haha nu måste jag lära mig hur man sätter på en tvättmaskin Har aldrig gjort det) Det kommer att göra väldigt ont att skiljas från min katt på grund av hans ålder. Vet aldrig när sista dagen är den sista. Han fyller 18 i år och vi är uppvuxna med varandra.vi sover alltid i samma säng varje natt. Han är verkligen speciell, en pratande katt. Alla som känner mig vet hur mycket jag älskar min katt. Han är min number one som alltid stannar. Han sviker mig aldrig... Låter som att jag ska döö men jag ska bara flytta. Egentligen ingen big deal. Det komiska hade ju vart om jag inte hittade något jobb och kom tillbaka efter 2 veckor :D aja nog om det. Allt jag egentligen ville komma fram till var att lev i nuet och visa dom ni älskar att ni gör det. Puss och god natt allesammans!


Dagens shopping .. Jag är nöööjd

img_1865 (MMS)

Dagens shopping .. Jag är nöööjd


Jävlar vilka bra fynd jag gjort idag!!! Kö...

img_1862 (MMS)

Jävlar vilka bra fynd jag gjort idag!!! Köpt 2 skjortor och en klänning  allt tillsammans för149:- ordinaire skulle allt kostat typ 700:- Ett par LM Stockholm skinnhanskar    för 149:- ordinarie 499:- . En skit snygg party BH för 25:- plus massa nagelack för 300:- och lite annat smått....  Jag har börjat förälska mig i metallic läppstift exempel som jag har på bilden(ingen rättvis bild ) guld svart. Så jävla hettt !! Tror många kommer använda guld,silver och metallic på läpparna snart :)


Kolla vilken stor nachotallrik ?!? Åt på d...

img_1842 (MMS)

Kolla vilken stor nachotallrik ?!? Åt på denna resturang i somras så jag visste sen innan att man får vad man betalar för :) mums. Ligger vid hamnplan nära hamnplan5 krogen


Hejhej sitter i bilen med mina föräldrar p...

img_1819 (MMS)

Hejhej sitter i bilen med mina föräldrar påväg in till Visby. Måste shoppa lite smink tillbehör m.m. Kan ta lite bilder inne i Visby så får ni se :)


Mysig middag med mamma och pappa. Jag  gjo...

img_1743 (MMS)

Mysig middag med mamma och pappa. Jag  gjorde en god kycklingsallad med fiberpasta och massa grööönt... Känner att jag mår väldigt bra av att vara själv. Jag känner  att jag inte är beroende av andra människor längre utan känner stor trygghet i mig  själv. Jag har ett eget liv. Mina nära och kära  har också egna liv. Man kan inte vara så beroende av någon annan som jag tidigare har vart. Har verkligen lärt mig massor om mig själv nu när jag vart singel. Jag trivs väldigt bra med av att vara singel. Nästa gång jag skaffar ett förhållande så  vill jag ha mitt egna liv och att den personen fortsätter med sitt liv så man inte behöver vara så beroende av varandra. Om det ska fungera behöver båda känna stor trygghet i sig själva och då kommer det fungera= stadigt förhållande.. Jag är väldigt tacksam hur allt ser ut idag och hur allt blivit. Hade det inte hänt hade jag aldrig lärt mig något.


Natural. Ska precis hoppa in i  dushen men...

img_1739 (MMS)

Natural. Ska precis hoppa in i  dushen men måste bara tipsa om detta schampoo som luktar  så jävla gott vilket är  det enda bra med schampot... När jag duschar lyssnar jag alltid på musik och dansar. Saknar att ha en pojkvän att dusha med för de är så mysigt ju..  Ikväll är de bra tv program på tvn ,familjen annorlunda och spårlöst. Får jämt glädjetårar när jag kollar på spårlöst ... Imorgon ska vi till Visby och äta mat på nån mysig resturang och strossa runt bland gatorna. Ha en bra kväll


God morgon. Har nyss joggat längs " strand...

img_1677 (MMS)

God morgon. Har nyss joggat längs " stranden" som är halvtäckt med snö. Snacka om att man får frisk luft. Pusss


God natt :* när förnuft blandas med känslo...

img_1674 (MMS)

God natt :* när förnuft blandas med känslor och kolliderar blundar många och väljer att anta utmaningen? Många gör det ,såkallade hunters. Vad är du/ni ? Den som jagar eller tvärtom?


Tjaaa kom nyss till huset på Gotland. Det ...

img_1661 (MMS)

Tjaaa kom nyss till huset på Gotland. Det tog 3 h att åka till Nynäshamn och 3 h att åka färjan från Nynäshamn till Gotland. Men nu är vi iaf här :) ska sätta mig och kolla vidare på fear factor. Hörs senare


God morgon kl är 07.20. Har precis satt os...

img_1655 (MMS)

God morgon kl är 07.20. Har precis satt oss i bilen och ska åka mot Nynäshamn för att ta färjan som tar cirka 3 h till Gotland. Hörs senare för nu ska jag sova i bilen :)


God natt . Här kommer lite words: De flest...

God natt . Här kommer lite words: De flesta känner sanningen men tycker inte om den, och därför kommer den inte lika långt som lögnen. Den stora sanningen och den lila lögnen kan ibland vara identiska. Det finns så mycket som var falskt som blir sant allt eftersom tiderna förändras....ingen är sårbar förutom den som menar allvar. Vissa tankar slår en så det gör ont.tyvärr är det enklare att tänka begagnade tankar än nya. Rädslan. Men tillit skapar tillit. Den som förlåter utan att glömma har aldrig förlåtit. It is what it is. God natt.


DESTINATION GOTLAND IMORGON

Fick läkarintyg av läkaren att jag inte ska anstränga min arm något under 1 veckas period. Så väljer att hänga med mina föräldrar till vårt hus på Gotland imorgon istället för att bara vara hemma och inte göra någoting. Slänger upp lite bilder på huset, Visby m.m. tagna av mamma och pappa. Åker dit imorgon och stannar till på fredag och direkt tar jag och mamma båten till finland och checkar in på hotell under nästa helg. Ska träffa stora finska släkten. Det är spännande att ha  annat ursprung än hel svensk. Väl på Gotland ska jag bara ta det lugnt. Försöka gå ut och gå promenader morgon och kväll och njuta av Gotlands natur och luft. Gotland har en fantastisk miljö jämfört med Örebro.


Vårt lilla mysiga hus

Vid vattnet

My pink room



Visbyy


Finns så många mysiga gator att knalla runt på i Visby


Visby



Visby

Muren runtom visby


Nu är jag klar på sjukhuset. Min arm, axel...

img_1636 (MMS)

Nu är jag klar på sjukhuset. Min arm, axel har röntgats men hade inte brutit något vilket jag  inte heller trodde men de vill extrakolla. Fick iaf läkarintyg på att jag inte ska anstränga min arm på 1 vecka. Så jag hänger med mina föräldrar till Gotland imorgon jippi:)


God morgon. Blev en lugn ikväll igår på  s...

img_1632 (MMS)

God morgon. Blev en lugn ikväll igår på  strömpis för min del. Sjukt bra musik spelades av 100%party. Sen drog vi till Bk för att äta. Från ingenstans hoppar några döva jävlar på mig. Jag fick in ett slag i ansiktet för jag var tvungen att försvara mig. På något sätt har jag lyckats att sträcka/stuka hela högra armen så kan inte röra den utan att det ömmar.  Får fråga mamma när jag kommer vad jag ska göra för det värker hela tiden. Imorgon drar mina föräldrar till vårt andelshus på gotland och stannar 1 vecka så om jag ändå inte kommer kunna jobba på grund av höger armen så vill jag också följa med.


PARTYYYYY

Påväg till strömpis nu med girlsen<3



Det går inte att leva utan att misslyckas....

img_0368 (MMS)

Det går inte att leva utan att misslyckas. Att dra nyttan av att misslyckas ger dig framgång.  vad har man att förlora?  Kolla i spegeln och se ditt sanna jag och säg att du är lycklig... Igår sa jag upp mig från jobbet. Tänk att snart drar jag. Tanken som bara var en tanke för några veckor sen. Nu tar jag risken.lämnar allt.


Natha med sin lilasyster. Söta hehe:) nu s...

img_1613 (MMS)

Natha med sin lilasyster. Söta hehe:) nu ska natha iväg och jobba och jag stannar kvar hemma hos henne till hon är klar och vad som händer ikväll vet jag inte.


Checka fransar.blogg.se


Hejhej nu tänkte jag sälja av de fransar som finns kvar från när vi drev företag.
Här har jag valt ut 4 stycken favoriter. Mer modeller finner ni på www.fransar.blogg.se och hur ni går tillväga för att beställa.

070. Dessa fransar är grymt snyggt till fest. Varje gång man blinkar med ögonen syns de vackra stenarna.

058 .Dessa är naturliga och snygga till fest.

077 är omärkbara. Det syns inte att man har lösögonfransar.

031 Är också väldigt naturliga. Hade dom på en fotosession en gång på bilden här under.

Bärde fransarna 031 vid denna 30-tals fotografering


Att använda lösögonfransar är spännande. Dessa fransar är rejäla och stabila vilket gör att du kan använda fransarna flera gånger, förutsatt att du tar hand om dem ordentligt och tvättar av dem efter användning.
www.fransar.blogg.se

Erica är såå tråkig hon vill inte va med p...

img_1609 (MMS)

Erica är såå tråkig hon vill inte va med på min värdelösa blogg med några läsare!!!! Så bara därför tänker jag åka till Nathalie istället och sova där:o


Jag och Erica borde få pris på hur man des...

img_1601 (MMS)

Jag och Erica borde få pris på hur man designar pizzor. Mumsss


Såhär ser jag ut just nu. Skjorta och jean...

img_1598 (MMS)

Såhär ser jag ut just nu. Skjorta och jeans, enkelt och stilrent. Är påväg till vårdcentralen och sen ska jag förbi Erica en sväng. Ett företag i Thailand vill att jag jobbar på deras hotell så  ska kolla upp hur pass seriösa dom är osv om dom är seriösa så drar jag :D hörs senare pusshey


Nu ska jag sätta mig och jobba lite extra ...

img_1439 (MMS)

Nu ska jag sätta mig och jobba lite extra . Cash is what I need. Sen ska jag pyssla vidare med lösögonfransasarna en stund till. Håller på att göra en bloggshop åt dom:)


Hellu. Har nyss tagit en 45 minuters prome...

img_1587 (MMS)

Hellu. Har nyss tagit en 45 minuters promenad i det fina vädret. Ska sätta mig vid datorn nu och sälja av lite fransar. För jag behöver verkligen alla pengar jag kan få till resan. Fransarnas värde ligger ändå på några tusen så ska försöka bli av med det.


Hej. Ska sälja av massa lösögonfransar tän...

img_1584 (MMS)

Hej. Ska sälja av massa lösögonfransar tänkte jag....Har cirka 170 par kvar , 20 olika modeller i alla möjliga färger, kristaller m.m. (drev förut ett företag med en kompis och sålde fransar) det är riktigt kul och kanske är något jag kommer fortsätta med sen när jag upptäckt världen. Säljer 1 par för 40:- eller 3 för 100:- så om någon är intresserad så kan ni skicka mejl till [email protected] för mer info :)


Searching

HOPPPAS HOPPAS HOPPPASSSSSSSSSSS!!! Så skönt att ha kamrater i andra länder som verkligen försöker hjälpa mig. Pratade nyss med norska espen i mobiltelefonen ( eller försökte prata...norska är inte alltid lätt attt förstå) Espen har hört runt på hotellet om jag kan börja jobba hos dom. Jag skulle få besked nästa vecka. Är inte ute  att tjäna stora pengar utomlans. Vill bara få allt att gå runt . Att kunna betala hyra,mat och lite nöje. Har träffat personalen förut på hotellet och de är verkligen som en familj. Hoppas jag får jobbet. Men man ska aldrig ta ut något i förskott. Kan i alla fall glädjas åt att om jag inte skulle  få  jobbet så har dom gjort allt för at hjälpa mig ... Utan hopp, utan drömmar kommer man ingenstans i livet..... Nathalie skulle komma förbi och sova hos mig efter hon jobbat klart på "konkurs vm media" . En del människor är ju verkligen stalkers. NO names.

HAHAHHA VILL NI SE EN BILD NÄR JAG ÄR JÄTTE LITEN? Har alltid vart sjukt smal när jag var yngre. Det var typ 2an på gymnasiet började jag få former m.m. Bilden är när jag är 11 år och var på min mosters bröllop.


Nu ska jag äta kvällsmat  och sova. Eller juste.... Natha kommer ju hehe då måste jag hålla mig vaken. Have a good night everybody


Såhär ser man ut justnu:. Har man inget at...

img_1565 (MMS)

Såhär ser man ut justnu:. Har man inget att göra så har man... Kom nyss ut ur dushen . Ska alldelles strax sätta mig vid datorn och kika på lite hotell+flyg. Är så peppad på att dra. Jag kommer verkligen göra det. Hoppas verkligen att det finns någon i Malta som vill anställa mig.  Skulle va sjukt kul om jag blir kvar och bosatt där nere. Börja ta eget ansvar. Träffa nya sköna människor. Jag behöver detta.Jag kommer växa mycket som person.


The future

Hej
Nuuuu är det bestämt!!! Jag kommer säga upp mig mig runt den sista januari så slutar jag jobbet med 1 månads uppsägningstid alltså i februari. Sen drar jag antingen till Malta eller barcelona och söker jobb. Hittar jag inget jobb så får jag i alla fall 1-2 veckors semester. Det är planerna jag har i huvudet just nu. Det kan alltid komma ándra saker ivägen till exempel att jag får bra jobberbjudande i Sverige eller övrig anledning... Ren chansning att bara dra. Men har inget att förlora....Verkligen ingenting.   Känner att jag inte vill fortsätta i Sveriges spår för tillfälligt. Finns inget mer här att hämta. Lovar att fortsätta blogga om jag blir kvar där nere. Bjuder på någa utomlansbilder från Turkiet & Thailand.




Hur vinner man tillbaka någons förtroende?...

Hur vinner man tillbaka någons förtroende? Går det eller kommer det alltid sitta i bakhuvudet? Jag tror med tid, andrum och viljan går det. Människor kan inget annat än att lära sig av misstag. Att lära sig av de goda stunder man har. Lära sig uppskatta och sluta sätta sig själv i situationer utan kontroll. Att sluta göra förhastade slutsatser och drastiska åtgärder. I mitt liv har jag knappt haft förtroende för killar pågrund av många anledningar. Fick tillbaka förtroende för killar när jag träffa min första pojkvän. Lärde mig skapa förtroende och kände mig trygg. Innan tyckte jag att killar var svin. Sedan flöt allt bra på. Träffade sedan tätt inpå en ny underbar kille. Vet inte vad som hände men jag tappade den där "trygga" känslan som jag förut känt tidigare. Det berodde på många anledningar. Tidigare hade jag träffat min första pojkvän nästan varje dag, hade spenderat många timmar tsm, visste allt om varandra, sket i att festa så vi istället kunde va med varandra. Såg mig gråta och fanns där när jag tog bort min häst, fick tunga besked ang fotbollen.Vi var stolta över att va ett par. Att pussas osv var aldrig något problem framför folk på ett bra sätt. Kände att han älskade mig så kände aldrig oro över att mista honom. Kände aldrig att det fanns folk som ville förstöra. För första gången med en kille kände jag förtroende. Mitt andra dvs mitt senaste förhållande blev allt så annorlunda. Blev en rejäl förändring än vad jag van vid. Sågs nån gång i veckan, när vi väl sågs blev det några timmar pågrund av mina skoltider och hans konstiga jobbtider. En del av den där tryggheten försvann kände jag men accepterade det. Försökte tänka positivt istället att när vi väl skulle ses blev det kvalitetstid. Sedan kändes det som att det alltid var jag som ringde honom, alltid var jag som föreslog om vi skulle ses. Kände mig förvirrad och ledsen att någon som sa att han älskade mig inte tog något initiativ och jag gjorde slut. Dagar gick och vi pratade och han lovade mig att bli bättre på det. I och med det var det de enda jag koncentrerade mig på. Kontrollen tog över och minsta lilla jag kände att han inte engagerade sig gjorde jag slut för att jag var rädd att han gick runt och var tsm med mig bara för att... Kände mig väldigt osäker på hans känslor då det inte var något jag var van vid. Jag trodde att man ville spendera tid med sin partner som de gick eftersom det gjorde jag i mitt tidigare förhållande och där hade jag lärt mig hur man hade förtroende för varandra. Sen gick de tyvärr bara utför. Behöver inte gå in på detaljer men inget i förhållandet blev stabilt. Tappa helt förtroendet för varandra. Båda lyssnade hellre på andra människors åsikter. Båda blev väldigt svartsjuka.m.m. Tänk att förtroende har en sån stor inverkan på en människa? Att ha förtroende för varandra tycker jag är A och O i ett förhållande. Jag vet att mitt ex F tappade allt förtroende för mig varje gång jag gjorde slut. Känslorna måste ha kallnat för varje gång det hände. Då insåg jag inte det. Men nu har jag en helt annan bild. Allt har förändrats nu. Jag är annorlunda. Tiden har hjälpt mig att utvecklas. Så tillbaka till min första menning. Hur vinner man tillbaka någons förtroende?


Yesterday. Diaster

Juste jag måste berätta om igår. sååå pinsamt.Jag och Nathalie åkte till Kumla för att träffa hennes " dejt" och kolla på film. Killen hade två andra killkompisar där. Den ena försökte stöta på mig på ett omoget sätt . Slutade nästan med att jag fick utbrott och tänkte slå honom men försökte hålla mig lugn. Han satt och kastade vingummi på mig och tyckte det var jätte kul. Klappade min pälsmössa hela tiden? Satte på massa konstiga youtube klipp på människor som klämmde finnar?kul va? De satt och rapade och pruttade så jävla oförskämt. När vi kollade på film kunde de inte hålla käften.De frågade inte mig och natha en enda fråga om oss utan det enda de gjorde var att sitta och prata om sig själva. Tyckte hela kvällen var  pinsam och ville bara åka därifrån..Vuxna människor håller inte på sådär och verkligen inte när man träffas för första gången?  Sen skjutsade nathas dejt hem oss och vips blev han helt annorlunda när han inte var med sina vänner. Han blev snäll,söt och lugn. Varför ska killar alltid försöka vara coola när dem är med sina vänner?  Om ni läser min blogg och som jag sa förut till er. Ring mig om ni behöver experthjälp hur man beter sig mot tjejer. Med ert betende så får ni inga tjejer. eller jo osäkra småbrudar?  I denna åldern vill man ha en stabil kille som är lugn och rolig på ett bra sätt. Inte omogen. Hahah juste nu när jag ändå är igång måset jag berätta om i fredags när en kille skulle stöta på mig. Gissa vad han sa?  " Du har fult hår, skulle vara mycket snyggare med tjock längre hår" Nästa replik var " Du är mullig". Sen märkte han att jag inte brydde mig och Elin sa till honom att sådär säger man inte till tjejer. Då kom han och bad om förlåtelse och att det var ett sätt för att få en tjej intresserad något han hade läst att man skulle säga? hahaha omg om hängde efter oss som en jävla stalker under kvällen..
 


BILDBOMB FRÅN ELINS 21 ÅRS DAG

Bildbomb från Elins  21 årsdag. Jäklar var tiden går snabbt. Kändes som vi fyllde 16-17 år nyss? Tänk nu fyller jag 20 i år? Hemma hos Elin  körde vi på "Badrumsparty" som förra året.Klassiker!


Jag och erica


Badrumsparty med tjejerna!!


Erica och emma

 


Tjejerna och Elin är fotograf


Tidigare på kvällen när vi åt god mat och efterätt. Nån jävel har raderat den andra "mat bilden"

Jag och Natha

Jag och Emma.(Emma äter kortizon så hon var lite svullen i ansikte och hals men hon är lika fin för det)

Natha och Jossan


Ush vad trött jag är. Nu ska jag krypa ner...

img_1530 (MMS)

Ush vad trött jag är. Nu ska jag krypa ner i min stora mysiga säng och sova bort hela dagen+städa.


Tänk att utan dina föräldrar skulle du ald...

img_1529 (MMS)

Tänk att utan dina föräldrar skulle du aldrig vara vid liv och dina föräldrar i sin tur aldrig funnits utan deras föräldrar. Den 29 jan drar jag och min mamma över till Finland på släktträff(har sjukt mycket släkt på mammas sida som jag aldrig träffat). Vad jag mest ser fram emot är att träffa min morfar för första gången i mitt liv.Konstigt det låter att skriva morfar när han aldrig vart en del av vårt liv. Kommer bli väldigt blandade känslor känner jag på mig...Jag tycker det är häftigt med folk som har olika bakrunder/historier att berätta. Jag älskar att resa för att upptäcka andra kulturer då det ger en inblick hur olika alla människor är beroende på plats i världen du är född. Något alla ska vara stolta över är sin bakrund. God natt . Imorgon börjar en ny vecka. Nya tag. Vill bara vara lycklig. Men hur ska man göra när inget är  som man önskade att det va.tid läker sår jag vet.


Helluuuu bloggen!! Jag och natha är hemma ...

img_1528 (MMS)

Helluuuu bloggen!! Jag och natha är hemma hos hennes morfar nu. Vi ska snart dra till Kumla och träffa ett av nathas ragg och kolla på film. Have a nice day


Kl är 03.08  så nu ska vi sova. Har vart e...

img_1520 (MMS)

Kl är 03.08  så nu ska vi sova. Har vart en trevlig kväll med mina tjejer. Händer alltid massa drama när alla är ute med varandra men idag lyckades jag hålla mig utanför allt . Är en bra början iaf. Känner att jag sakta men säkert tar tillbaka kontrollen jag en gång hade.


Heyyy !! Nu ska vi bege oss mot frimis . J...

img_1524 (MMS)

Heyyy !! Nu ska vi bege oss mot frimis . Jag och mina 7 andra vänner. Love uuu guys känner mig trygg med er<3


Oj råka bli brunt.

img_1517 (MMS)

Oj råka bli brunt.


God morgon. Gosh vad trötta vi är. Nu sitt...

img_1497 (MMS)

God morgon. Gosh vad trötta vi är. Nu sitter vi på tåget påväg till Örebro. Igår var vi på krogen sliver råka skriva silver igår... Helt ok krog. Vi blev ändå lite besvikna ang krogar osv i Linköping. Alla människor var klädda i vardagskläder såsom munktröja?? Bartenderna kunde inte blanda drinkar . Aja nog med klagat Örebro är bättre :) nu laddar vi om och firar Elins 21 års dag ikväll med tjejerna<333


Jay Smith är grym !

img_1481 (MMS)

Jay Smith är grym !


Sådär nu är vi i arenan. Det börjar om 5 m...

img_1462 (MMS)

Sådär nu är vi i arenan. Det börjar om 5 min !


Framme i Linköping. Var nyss på systemet o...

img_1457 (MMS)

Framme i Linköping. Var nyss på systemet och köpte en bacardi :) snart ska vi röra oss mot Cloetta center och kolla på idol. Vi har skrivit upp oss på listan till silver.


Har fixat håret nu... Ser ut som en ängel....

img_1450 (MMS)

Har fixat håret nu... Ser ut som en ängel. Jag väntar på att Elin och pappa ska komma hem så ska jag och Elin fixa oss hemma hos mig sen drar vi till Linköping och kollar på idolturnern :)uppdaterar er sen..


Står på löpbandet nu. Snart gått/joggat 5 ...

img_1415 (MMS)

Står på löpbandet nu. Snart gått/joggat 5 km . Mer blir de. Jossan har fått feber så drar med Elin till  Linköping imorgon  istället det får bli hennes födelsedags present från mig:) aja nu ska jag träna vidare.


Hej. Bild tagen för nån dag sen.., mycket ...

img_1413 (MMS)

Hej. Bild tagen för nån dag sen.., mycket bilder på mig i bloggen har jag märkt. Men det är ju jag.min blogg.mina tankar. Sitter just och jobbar och sliter.  Senare mot kvällen ska jag iväg och träna på gymmet. Tänkte gå/springa 1 h och köra styrka mage och armar 30 min.


Sitter i min ensamhet och tänker. Analyser...

Sitter i min ensamhet och tänker. Analyserar allt . Tänker på saker/händelser som jag inte borde tänka. Men innerst inne tror jag det finns sanning i det tills det bevisas motsatsen. Bara väntar på att få svaret. Helt tappat förtroendet. Kommer aldrig släppa in någon som dig nära mig likaså som du inte släpper in mig. Hur gör man när man tappat förtroendet för varandra? Man kan varken bygga något eller älska. Ett osäkert steg att ta men ingen är beredd att offra. Båda är fega för att bli sårade. Båda är rädda att hamna på samma spår som tidigare. Båda är rädda för att känna sig instängda. Båda står i en fas i livet där de inte vet vad de vill göra karriärsmässigt. Båda har svårt att utrycka sig. Båda misstolkar lätt varandra. Båda litar inte på många människor. Båda är lika men ändå så olika. Vad gör man? Ärlighet varar längst men det verkar va ett spel i dina ögon.


See, I don't.. know why.. I liked you so much,I gave you all of my trust..I told you.. I loved you..

Tjaaaaaa. Orkar inte bevisa något som inte finns. whatever. På fredag ska jag och jossan till Linköping och se idolturnen.Fick biljetterna för några veckor sen av bror. Så har bokat tåg hem från linköping  lördag morgon och vad som händer efter idol får vi se... På lördag kväll fyller Elin luuk 21 år så ska vi fira hjärtat ska bli kul<3 senare blire väll antagligen frimis. ( är inte sugen på att dra ut för tillfälligt. vill bara ligga hemma och mysa men men)



Jag och jossan till vänster när vi var 13 år med nästan likadana jackor och byxor. Bilden till höger är för några veckor sen från sthlm med nästan likadana leopard skjortor. hahaah!!!! sistah 4ever.
GOD NATT ALLA söta. hm..

God morgon. Idag slog det mig vad jag skul...

img_1404 (MMS)

God morgon. Idag slog det mig vad jag skulle vilja bli. Är väldigt intresserad av krimenelogi så att bli forensiker skulle passa mig. Det innebär att man undersöker, analyserar föremål som hittats vid exempel en brottsplats. Skapar bevis som kan knytas eller fria misstänkt vid brott. Det är en väldigt lång utbildning på 5 år ska kika närmare på det. Visst låter det intressant ?  Pusshey


God natt och sov gott önskar jag och natha...

img_1348 (MMS)

God natt och sov gott önskar jag och natha. Sover i stan idag så drar jag in till site imorgon med. Det var väl behövligt att träffa arbetskollegorna då går tiden snabbare:) puss och god natt


Hejhej bild tagen nyss. Sitter i bilen påv...

img_1346 (MMS)

Hejhej bild tagen nyss. Sitter i bilen påväg till bussen. Tänkte att jag skulle åka till site och jobba och träffa alla saknade arbetskollegor <3 känner mig så jävla lost just nu i mitt liv. Inga svar , ingenting. Behöver klarhet.


Blev ett helt tjejgäng idag på gröna groda...

img_1321 (MMS)

Blev ett helt tjejgäng idag på gröna grodan jag,natha,Louise,Fridlund,becca,viccan, Jennifer,Pernilla och Zara. Borde ses oftare tjejer saknar ju er! Sandra skjutsa hem mig nyss .hahah så jävla isigt så jag ramla pladdask på marken och slog i knät och Sandra kom inte upp med bilen. Kul vare :D


Kollade nyss mitt konto. Fan vad dåligt ja...

img_1300 (MMS)

Kollade nyss mitt konto. Fan vad dåligt jag mår. Gjorde av med 1000:- i onsdags på alkohol. Vad sur jag är på mig själv :( livet just nu känns Depp. Har lust att säga upp mig från jobbet men vafan ska man göra då? Åhhh :(   Hoppas mina tjejer kan göra mig glad . Sitter på bussen påväg in till stan nu . Ha en bra kväll. Själv ska man tröst äta och sedan gräva ner mig.


Hej bilden tagen nyss. Ikväll ska jag ut o...

img_1279 (MMS)

Hej bilden tagen nyss. Ikväll ska jag ut och käka på gröna grodan med några vänner. Ska bli sååå trevligt. Natha sov över hos mig inatt. Vi satt och ringde till heta linjen och drev med massa överkåta killar.vi skratta så magen krampa. Spelade in massa samtal borde kanske lägga upp några av dom här på bloggen så ni får skratta lite :D


Without life, you will never know and without feelings you will never live



Om den du gör slut med fortsätter att må bra. Låt den må bra. Om du älskar den personen ska du låta den få fortsätta må bra vad det än är även om du inte är med i den biten. Jag ska inte förstöra mer.

Fastnat för denna kille. Sjukt bra röst.
Alban Skenderaj - Let me die with you

Apologize

Det är över nu. Allting har förändrats .Men du finns kvar
Allt var svävande men nu så ser ja klart. Varför kärleken brunnit .Utav olika skäl. Varför jag aldrig släppt det och aldrig gett upp. Första gången du log var som om jag snubblade pladask på marken och bara dog.Blev hjälplöst förälskad.Tappa hjärtat i knät och kunde inte tänka logiskt eller sunt och för varje sekund som du inte fanns där blev det tungt. Du hade inte fastnat än inte fattat än vilken kärlek som fanns att bara hämta hem

Aldrig nått fram så jag älskat på avstånd. Nu är det mitt tåg och dags för avgång stiga på aldrig tveka en minut. För att allt som flyger upp måste landa till slut kan inte titta tillbaks trots min vilja är stark



Ellie Goulding Starry Eyed



Att gå vidare......

Hej
Behöver skriva av mig. Att gå vidare är inte lätt.  Jag och Fidan gjorde slut för cirka 4-5 månader sen. Det har vart bland de tuffaste perioderna i mitt liv och är fortfarande. Har jobbat övertid så mycket jag fått chansen för att slippa tänka på allt. Försökt under den här perioden att smita ifrån att ta tag i känslorna. Har bara inte orkat. Men känner att allt blivit så fel så har valt att ta tag i problemen nu. Något jag borde gjort förut, direkt när vi gjorde slut. Har jobbat, sovit, jobbat, sovit och på helgerna har jag vart med mina vänner och har aldrig hunnit känna efter. Har gått ut en hel del på krogen och druckit. När jag väl har börjat druckit har jag aldrig slutat. Under dom här månaderna minns jag några få utgångar av många. Har dränkt min sorg i alkohol och försökt haft kul men det har alltid spårat ur och jag har blivit ett drägg.  Har strulat med folk jag inte vet, har betett mig oförskämt, har sårat folk , har gråtit, har skrattat m.m. Jag vet det. Jag vet att det är fel.

Men ni ska veta att det var jävligt jobbigt att höra efter två veckor efter jag och Fidan gjort slut att han träffat en ny. Så mycket bettydde allt vi haft och pallade inte höra av mig till honom. Men saken var den att allt var rent jävla skitsnack. Något jag fick reda på nyligen. Men det var något jag gick runt och tänkte på i flera månader. Allt jag ville var att hämnas och det gjorde jag. Nu i efterhand är allt sjukt löjligt. Bryr mig inte längre om er människor. Jag bryr och litar på dom som står mig närmast ni andra kan dra åt helvete.

Som jag skrev tidigare har jag aldrig hunnit tänkt igenom allt som hände. Har inte på flera månader haft egen tid utan har gjort saker konstant som aldrig fått mig att känna och tänka. Därför har jag aldrig kunnat gå vidare. Men har nu kommit till en punkt där jag känner att jag behöver ta tag i mitt liv och inte var deprimerad längre. Kommer absolut inte stänga in mig i ett rum i flera månader. Känner bara att jag behöver mer tid för mig själv. Skippa en del utgångar,  ska börja träna på vardagar, äta hälsosammare och har nu avslutat facebook.

Jag kommer alltid vara den jag är. Lugn, snäll, söt, lite galen, utåtriktad, kärleksfull det är den jag vill att ni ska se mig som. Jag vill inte ge er människor fel bild av mig som jag gjort under dom här månaderna.  
Känns så himla sorligt allt som blivit. Blir ledsen när jag tänker på Fidans familj hur mycket jag gillar dom som dom gillar mig. Men det är väll inte menningen att det inte ska va vi med gråten i halsen.……

Här är lite bra depp låtar.
T.I. Ft. Christina Aguilera - Castle Walls

Diddy - Dirty Money - Coming Home ft. Skylar Grey

Tarkan - Kayıp

Enya-Boadicea


Ha en bra kväll alla. Själv ska jag bara vara hemma och äta god mat. Slå på någon film,tända ljus och mysa. Fridfull kväll med andra ord.
Pusshej

Hej. Sitter och jobbar nu och slutar om nå...

img_1247 (MMS)

Hej. Sitter och jobbar nu och slutar om någon timma. Hejdå


Halloj. Står här i träningskläderna och sk...

img_1244 (MMS)

Halloj. Står här i träningskläderna och ska ut och gå/jogga till Erica nu medans de är ljust. Har inte vågat gått ut på kvällarna då vi har en varg som smyger runt där vi bor.i höstas hade vi en björn som smög runt så de är på egen risk att gå ut:) kanske hörs senare... Pusshejjj


Hellu new life. Jag sitter och jobbar lite...

img_1217 (MMS)

Hellu new life. Jag sitter och jobbar lite medans natha sover som en gris. Ikväll ska jag,natha & Erica (än så länge vi) laga god mat och ha tjejkväll hos Erica. Myspyyys. Nu ska jag jobba vidare i 2 timmar och lägga mig och sova och sedan sticka iväg till gymmet och träna. Hej dååå


Hejsvej Nathalie är hos mig nu och vi ska ...

Hejsvej Nathalie är hos mig nu och vi ska väll ta och sova snart. Idag har vi vart hos Erica och kollat film hela dagen. Imorgon börjar mitt nya liv! Sopar bort allt gammalt och börjar om på nytt.


Bild säger mer än tusen ord?? Wuhuuuu

img_1213 (MMS)

Bild säger mer än tusen ord?? Wuhuuuu


God morgon. Fan vad dumma vi är. Jag och E...

img_1209 (MMS)

God morgon. Fan vad dumma vi är. Jag och Erica har stått och väntat på flera bussar men de räknas ju som söndag har vi insett nu. Ibland vill man inte bo på landet. Pussheyy


Är med min bästa Erica & natha <3 snart bl...

img_1208 (MMS)

Är med min bästa Erica & natha <3 snart blir det strömpis bitches!!!


Jag är bra på att göra två saker samtidigt...

img_1204 (MMS)

Jag är bra på att göra två saker samtidigt. Jag  jobbar och sminkar mig samtidigt. Tummen upp .


Hejhej Sitter och dunkar musik som vanligt...

img_1196 (MMS)

Hejhej Sitter och dunkar musik som vanligt. Ska jobba några timmar och sen kommer natha och hämtar mig så ska vi till Erica och sen dra upp till stan på äventyr. Man  måste ju ställa upp för polarna. Pusshejjj


Nu är de röda slingorna veck så nu är jag ...

img_1157 (MMS)

Nu är de röda slingorna veck så nu är jag back to blond Vad blir nästa? är sugen på att klippa kortare och bli riktigt blond med rött läppstift... Beställde nyss blå/grå linser blev sugen att testa+ett gulligt linsfodral med rosa grisar på. Har genomskinliga linser i vanliga fall med styrka -1,75. Köpte  mig ett par bruna linser i Thailand men dom såg man ut som  en älg till blont hår,noot cool. God natt sov gott alla


Kände att jag behövde få slappna av så har...

img_1151 (MMS)

Kände att jag behövde få slappna av så har satt mig i bubbelpoolen. Lyssnar på klasisk musik,äter choklad, sitter med ansiktsmask och bara slappnar av. Ibland behövs detta. Ikväll ska jag ta hand om mig.


DENNA VINTERDEPRESSION

Hellooooo!
Är det bara jag som är trött på allt just nu? Man gör samma sak på dagarna. Vardagen är tråkig. Jag har tröttnat. Är det såhär det är att vara vuxen? Utan pengar är allt inte så lätt... Hade man haft flera miljoner hade man bara kunna njutit av livet istället. För att nå dit krävs det att man kämpar. Men innan jag börjar kämpa vill jag göra det jag tycker är kul dvs att resa. För att kunna resa krävs pengar alltså är jag fast i vardagen. Jag är inte lycklig. Jag håller inte på med det jag vill jobba med. Utan nu jobbar jag för att få ihop pengar. Kärlekslivet har jag lagt åt sidan. Snön bara väller ner. Deprimerande. ja. Men jag är bara en människa precis som alla andra? Alla har svackor. Jag har min nu. När jag känner såhär blir jag ändå taggad. Taggad på att bara dra och det ska jag. Jag är inte perfekt och tänker inte leka att jag är det.

Här har ni lite musik man blir glad av som får bort era deppressiva tankar för stunden..
la la la-auburn


Letting Go (Dutty Love) featuring Nicki Minaj


Pussheeeeeej

Hhahah skabbyyy . Sitter här med Erica och...

img_1148 (MMS)

Hhahah skabbyyy . Sitter här med Erica och äter chips. Kände att vi behövde dela med oss av våra känslor . Dippen är slut:(


Sjukt trött. Så mycket tankar... Har preci...

img_1135 (MMS)

Sjukt trött. Så mycket tankar... Har precis slutat jobba nu och bilden är tagen för 1 min sen. Väntar på att Erica ska hämta mig så ska vi ha filmkväll och käka godis och nööörda som fan!!! Pusshej


Lagar lite mat till mig nu innan jag börja...

img_1117 (MMS)

Lagar lite mat till mig nu innan jag börjar jobba. Använder mig av cocos olja som har pressats ur cocosköttet vilket är helt naturliga produkter så det är ett tips till er om ni vill ha hälsosammare produkter som är bra för kroppen..


God morgon!! Sitter i kö nu och har suttit...

img_1116 (MMS)

God morgon!! Sitter i kö nu och har suttit i kö i 1 timma (för jobbigt)nu för att boka resa åt mamma & pappa och en resa till mig. Men man ska inte klaga över småsaker utan njuta av allt man har för en dag kanske man inte har det... Ska fortsätta nu med mitt jobbsökande i andra länder medans jag sitter i kö. Spännande. Vi får se var jag tar vägen. Senare på dagen ska jag jobba några h så får vi se vad som händer sen. Pusshej


Musik into the deep

Beroende på vad jag känner så lyssnar jag på olika musik-stilar. Just nu känner jag för lugn musik som tar en på djupet med bra texter och bra röster.
Här kommer lite låtar jag lyssnar på nu. Skulle va kul om ni kunde lyssna  :)


Ellie Goulding - Home Så himla fin röst har tjejen och sjukt bra låtar.Hela hennes album är amazing.

T.I. - "No Mercy" (ft. The-Dream) RIKTIGT TUNG LÅT MÅSTE LYSSNAS PÅ.


          Ane Brun - Big in Japan Får gåshud av att lyssna på dena fina låt.


       Poets of the Fall - Carnival of Rust  Helt sjuk jävla bra röst och låt love love!!!!!!!!!!!!



I Don't Mind If You Don't Mind- Ron Pope
  Ni vet han som gjorde drop in the ocean?sjukt bra texter..
 



Puss och god natt

En dröm

Igår somnade jag ganska så förvirrad men lättad pågrund av ett samtal. Inatt hade jag en dröm med ett stort budskap. Jag drömmer aldrig annars(eller så minns jag bara inte dom)men just den här drömmen minns jag vilket är helt wierd eftersom det aldrig händer.... Kan berätta lite kort om budskapet. Att jag inte ska ge mig in i något nu som känns osäkert.
Drömmen var  en framtidssyn . Därför har jag helt ändrat uppfattning nu för framtidssynen var inte den jag förväntat mig. Jag tror att något ligger i drömmen om vad som skulle hända om jag klev in i detta osäkra steg och det vill jag inte vara med om så därför har jag ändrat uppfattning nu. Drömmen fick mig att inse saker och ting ungefär som om någon sa till mig vad jag bör göra och inte bör göra. Har helt klart tänkt om.   

Jag söker ständig spänning som stimulerar mig. För mig är livet ett äventyr där jag aldrig vet slutet. 2010 har lärt mig att älska människor villkorslöst utan krav och klagomål. Nu har 2011 börjat och detta år kommer bli annorlunda.

Pussar från carro

NYÅRSAFTON

Lite bilder från krogen strömpis i Örebro. De är en av våra bästa vänner som är vimmelfotograf, Elin Bergström.


Bästa Nathalie & Jossan


Tack för en kul kväll tjejer!

Nu ska jag äta middag med familjen+moster ...

img_1114 (MMS)

Nu ska jag äta middag med familjen+moster och hennes man :) mumsss


Jag älskar verkligen er tjejer. Den som de...

img_1097 (MMS)

Jag älskar verkligen er tjejer. Den som dejtar mig dejtar också er helt enkelt. Mina vänner betyder så jävla mycket. Igår var vi på lite förfest de sög ganska så hårt så vi drog till strömpis istället ,sjukt kul! Dom stängde kl 03.00 :)


Hejhej. Nu ska jag och mina bästa tjejer d...

img_1101 (MMS)

Hejhej. Nu ska jag och mina bästa tjejer dra in mot stan .. Önskar er alla ett gott nytt år!!!