NRJ

Good Night!
En killkompis av mig blev inbjuden av Ola som är radio pratare på NRJ. Hela radioligan svängde förbi på folkets ikväll. Så  blev lite häng med grabbarna ikväll! Det bjöds på artister  som uppträdde genom kvällen. Mycket trevlig kväll! Älskar när något spontant händer. För att nämna det så hade jag vart vaken 24 timmar när bilden togs........
 
Ola, Arash & jag . 
 
 
 
 

My day.

Hello
Jag kan berätta en rätt så kul incedent som hände igår. Lite typisk jag... Iaf så flyttstädade jag igår. Trodde att jag lagt mina saker i bilen och litade på att pappa skulle låsa den. Jag kommer ner till bilen och märker att pappa glömt låsa bilen och mina saker är borta, armani jackan, louis vuitton väskan, iphone, plånbok, nycklar, jaaaaa allt. Fick en panik chock och tänkte bara ÅÅÅÅ NEJJJJ detta får inte hända. Vem som helst kunde ju bara gått förbi och öppnat bilen eftersom det var olåst. Jag ringer polisen och säger att någon gjort inbrott i bilen och de skickar ut polisbil. Polisen frågar om jag sett någon misstänkt vilket jag tyckte att ett gäng grabbar verkade vara. Typ 1 minut innan polisbilen kommer så kommer jag på att jag lämnande alla mina saker i mitt nya boende flera timmar tidigare. Så med svansen mellan benen är jag tvungen att ringa polisen och säga som det var dvs att mitt minne som svartnat och att jag hade alla saker hemma. Stackars killar som jag uppgav som misstänka och stackars pappa som jag skrek på som var helt oskyldig. Ibland hatar jag mitt minne. Att jag inte minns när man ska minnas och borde minnas. Jag är i alla fall sjukt glad att denna incident aldrig inträffade utan att det var mitt minne som svaja. Hellre att det inte var sant än sant. 
 
Idag har jag gjort mitt första arbetspass på mitt nya jobb! Trivs redan väldigt bra och alla mina kollegor verkar snälla och goa. Nu har jag fått lära mig lite om sparande & förvaltning. Kommer jobba ett 3,5 timmars pass igen som startar om en timma. Jag gick hem imellan för att käka lite och slappna av. Jag har lyxen att jobbet tar mig 5 minuter att gå till. När klockan slår 20.00 slutar jag jobbet och då måste jag tillbaka till min gamla lägenhet för att städa lite till då besktningen inte gick igenom :(  Idag blir en sen dag.
 
 
 

Curiosity is the most powerful thing you own

Haft en härlig eftermiddag på pitchers! Tyvärr förlorade jag :( 

 

Imperfect person

Hola! 
Nu snart ska jag röra mig mot staden och bowla på pitchers. Jag har fortfarande inte varit där sedan de byggde om så det ska bli spännande. 

 

Mirre

Min älskade Mirre som jag älskar av hela mitt hjärta. Han är som mitt barn och den dag han försvinner så kommer jag bli krossad. Den dagen börjar tyvärr komma närmare & närmare :( så  jag njuter av varje dag som jag vaknar upp bredvid honom. Min fina älskade katt som är så speciell. Han är en pratande katt som som ständigt söker ögonkontakt och följer efter mig vart jag än går. Han skriker förfärligt om han inte hittar mig i huset. I över 9400 dagar har han funnits med i mitt 10 000 dagars liv.


LONDON

 
Ny vecka= Nytt jobb på ett finansföretag, bokad London resa med 8 andra tjejer från klassen! Vi åker nästa månad och stannar i 5 dagar.
Just nu känns allt så jäkla bra. Men nu måste ta mig tillbaka till verkligheten dvs att jag måste sätta mig och plugga. Det är härligt och välbehövligt att ha något att se fram emot för det får mig att vilja jobbare håradare. På måndag har jag ett viktigt möte med läkaren.Ett möte jag väntat på i 2,5 år.

Happiness is a choice. If you want to be miserable with your life, you choose that 2.
 
En glad tjej med ett fint leende 2011 2 veckor innan jag krashade med cykeln och fick en ful sne läpp som jag hatat sedan dess.
 
 
 
 
 

Qoutes

Words







Relaxen gustavsvik

Idag har eftermiddagen & kvällen spenderats på relaxen på gustavsvik med goda vänner. Ätit god mat, bubblat i jazuccin och åkt ruschekanor. Tack för idag :) 




Sweden

Idag var jag på arbetsintrevju på morgonen. Meg i min klass var också på samma så konkursansen blir hård! Därefter gick vi tjejer och såg Sverige-Finland spela på sportsbaren allstar där det också beställdes in god amerikansk mat! Nu sitter jag på tåget mot Örebro. Först blir det en fika på stan innan jag drar mig hem mot landet <3
Min fina vän Meg



New details inn

Ny döskalle + drömfångare. Tyvärr väljer jag att inte rekommendera sidan då drömfångaren var trasig (fick laga den själv) och döskallen var täckt i sån vit hård skum grej vilket tog mig 1 timma att plocka bort. Jag beställde för att stötta ett lokalt företag. 


 

Quotes








Hello sexy

Todays: Blev en lunch och plugg på café gränden som ligger i närheten av där jag bor. Sedan besluta vi oss av att ta en prommis runt Mälaren med Meg. Haha jag och Emma kände oss otroligt  snygga i våra färgglada träningskläder! Kvällen avslutades med filmkväll hos mig med catching fire. Tack för ikväll gals! 



Inspo

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Fly away

Hello bloggish
Idag har jag gjort det jag gör i en vanlig vardag, skola, träning och en sväng förbi ikea. Världens härligaste känsla fick jag på gymmet, nämligen att jag blev sugen på mat och att det kurrade  i magen :D Haha blev så himla glad då jag inte kännt den känslan på säkert 5 månader. Jag har i princip bara ätitit för att ha energi och orka med dagen.
 
Något mer skoj då? Ska på intervju för ett finansföretag i veckan + Jag och tjejerna i klassen har planerat in en London resa efter tentorna är över. Så jag hoppas verkligen vi åker. Det skulle bli grymt med alla oss tjejer. Vi är världens bästa gäng =)
 
Älskade London, det var längesen. Över 1,5 år sedan jag var där! Tiden går så sjukt snabbt. Många av mina vänner bor fortfarande kvar och jobbar på samma ställen. London ligger mig verkligen varmt om hjärtat <3 Jag skulle kunna tänka mig att bo där om jag fick ett bra betalt jobb i framtiden.  
 
 
 
 
 

I used to be

Nu är klockan 02.30 ! Orkar inte med dessa sömnproblem. Varför kan inte min energi bara ta slut och att jag kan få somna direkt.  För 56 veckor sedan togs denna bild. Jag hade magrutor och var tränad. Vägde 61 och nu ett år senare är vågen på 68 kg. Hello.Inte tränat styrka på nu på 2 månader och det känns förjävligt. Men idag började min nyttiga livstil IGEN dvs med bra mat & träning. Tack vare denna flytt kommer jag nu kunna ha bättre & fastare rutiner. Njöt av min tid på gymmet idag , har inte vart på Sats på 2 månader pågrund av resor & halsont. Ser fram emot ett kvällspass imorgon. 


Personally

Tjaaa!
Idag blev det plugg med bästa tjejerna! Tyvärr syns inte Miranna på bild but she was there ;) Det är konstigt att vart vi än är så blir vi tillsagda att vara tysta haha. Sedan drog jag och tränade på sats. Gick på ett core pulse pass då man står på en balansplatta men jag var tvungen att gå därifrån för jag fick ont i mina fötter efter 15 minuter. Jag har fortfarande inte  vant mig med mina gjutna inlägg. Så det blev lite cykling  och rumpövningar istället. That's my day. 



Make it nasty

Min kära vän nathalie är på besök! Här är vi nu!!!!!!!
 
 

Happy valentines day!

Imorgon är det alla alla hjärtans dag. Jag kommer fira det med film och god mat. Jag har till och med överdrivit och köpt papper med hjärtan på. En pappersrulle för 39:- ! Den ni. Jag ska torka mig med kärlek. Just nu som ni säkert märkt är det hysteri på facebook med nomineringar. För er som inte vet ;Om en person tex nominerar mig så måste jag dricka en öl inom 24/h annars blir jag skyldig den personen et flak med öl. Jag är inte den som backar ur så idag har jag druckit en cider för att Frida nominerade mig igår. Idag nominerade Jossan mig så det betyder att jag måste svepa en cider imorgon också. Och allt ska spelas in på video och läggas upp på facebook. Väldigt töntigt men you go with the flow. 
 
 

Lookin'

Jag är inte normal. Jag sov till klockan 14 idag. Det gick inte att gå upp, var helt slut. Det måste vara förkylningen.Så därav har jag inte fått så mycket gjort idag. Har lagat mat & nu måste jag sätta mig och plugga även om motivation är likamed noll. Men jag får försöka se framåt för snart är det ju  helg =)  
 
 

Dagens food

Sötpotatis och lax i ugnen med rosmarinskrydda! Så himla gott. Dom där långa gröna sakerna minns jag inte vad de heter något på asperg. Smakar så himla gott :)



Sleep

Sömnproblem? Yes I've got. I nästan 2 veckor nu har jag inte kunnat somna förens 3-4 på natten på grund av att jag är full av energi i min hjärna. Det är riktigt jobbigt. Min hjärna låter mig inte slappna av. När jag lägger mig runt 12-1 och slappnar av för att förska att sova så börjar jag direkt tänka på något. Då kommer jag på mig själv. Sluta tänk på något. Sedan går det någon minut och så tänker jag på något nytt igen. Tillslut får jag inget tålamod och sätter mig upp igen. Men jag vet att allt kommer bli bättre när jag börjar träna!!! Jag behöver verkligen träna skiten ur mig och springa tills jag inte orkar mer och vill spy. Då brukar jag känna mig trött i kroppen och kunna slappna av lättare. Imorgon ska jag upp tidigt så jag hoppas verkligen på att vara mer trött imorgon på kvällen.

Eller så kanske sägnen som denna är sann?
 
 

The naked truth

Hello 
Idag har jag legat hemma sjuk hela dagen! Det suger. Jag vill bli frisk & börja träna. Orkar inte va tjockis anymore.   Bjuder på en bild jag tog nyss med macen. Ser rätt kry ut konstigt nog? Just om denna dagen finns inte så mycket att berätta eftersom jag isolerat mig själv i mitt rum hela dagen men morgon ska jag försöka ta mig ur sängen & möta upp lite vänner. Dagarna bara rasar förbi och på fredag är det <3 dag. Vad händer då lixom? Helt själv känns inte okej att fira..... 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Today

Idag är en sån regular day som bestått av städning, plugg & matlagning. Nu ska jag ta mig ett varmt bad & slappna av lite innan jag sätter igång igen med mer plugg. Ligger efter som tusan så satsar på att ta ikapp lite. 
Bilder från dagen
Först plugg i sängen 
Lunch ute 

Plugg på waynes

Quotes

Jag är en riktig quote människa. Jag älskar och sitta och läsa qoutes. Favoriterna för idag är dessa: 
 
 
 
 

Be strong, love and stay alive

Hello, lever ni?
Min själ mår bra, jag gillar livet. Denna flytt behövdes verkligen. Jag har accepterat min tid i Västerås och jag gillar  varje dag mer och mer som går. Allt som sker har en menning och nu tar jag en dag i taget.  För mycket måsten gör en deprimerad. Lev istället i nuet och använd dagen till något menningsfullt. 
Njut av ögonblicken med folk du tycker om. Som accepterar den för den du är. Som ger dig energi och inte tar den ifrån dig. Just nu känner jag mig lycklig  just för att jag är omringad av så fina människor. Ibland tar det tid att förstå det. 

En fin låt av en albansk sångare. älskar sången. 
 
 
 
 

Bilder

Vår korridorsfest var lyckad! Det var sjukt kul och bra stämning. Tog dock inte så mycket bilder. Här är en bild på mig & mina klassmates bääästa :) idag mådde jag prima när jag vaknade. Jag & Emma såg en film ihop captain Phillips så jäkla bra film! 





Beerpong

Nu är det mesta fixat inför vår korridorsfest. Beerpongbord uppe, högtalare, dricka . Detta kommer bli så kul , ska försöka ta lite bilder med iphonen under kvällen :)
 
 
 

Mmmm

Mmmmm korv är gott!  mongo bild :D haha.
Igår beställde jag lite heminredning details som jag hittade på internet, väldigt fina saker. Visar bild när de kommit! Det blir mycket inredning nu i början när man flyttat  men och å andra sidan är inredning viktigt för att man ska känna sig hemma och trivas.
 
Imorgon is the BIG day. Då jag & några på min våning hostar en stor korridorsfest där bland annat 50 personer kommer att delta. Vi har fixat beerpongbord, gratis shottar för de 30 första gästerna, massor av snacks och bra musik! Det kommer bli grymt. Planen inför imorgon: Tidig föreläsning, shoppa det sista inför festen,  födelsedagsmiddag hos Lana (lanas.se), därefter drar vi tjejer hit och fixar det sista. Klockan 21 kommer gästerna och sedan utgång på Blue moon bar. 
Ha en fin fortsatt kväll allesammans!
 
 

Ridin

Hello
Alltså jag är så lost i skolan. Mycket för att dessa två ämnen inte intresserar mig. Micro & macro whyyyy? Längtar tills detta är över och jag har nyss även insett att jag kommer behöva lägga ner mycket fler timmar om jag ska klara dessa kurser. För att trösta mig lite så blev det lite badrumsshopping. Se så fint jag fick till det :) och även en bild på en liten bråkdel vad vi håller på med. 




Good night

God natt alla! Jag är aldrig trött nu förtiden och har svårt att sova varje dag. Imorgon känner jag på mig att jag kommer vara jävligt negativ och på dåligt humör. Men jag ska försöka att vara positiv.


Under control

Vaknade upp imorse av att jag kände mig sjuk. Har bokstavligen mått skit hela dagen med förkylning /svag feber :( this is not the right time.  Men iaf så var jag fast bestämd att jag skulle flytta bland de sista sakerna så Tiffany i klassen var supersnäll och hjälte mig att köra allt i bilen. 
Denna goda middag lagade jag nyss. Nu ska jag ta mig ett bad och slappna av lite och sedan se Idol finalen med Ide & company. 



Shopping

Bild på mitt nya toalett lock snyggt va?? 
Man måste ju sitta snyggt

Ikea

Har haft 2 föreläsningar i skolan från klockan 9.15 imorse till 16.00! Efter skolan drog jag & Jesper som också går i min klass spontant till Ikea. Blev lite inrednings shopping & en ny toalett stol. Snyggaste toalett stolen

Jesper är skit nöjd efter han fått sin pizza & korv . 
 

I'm still waiting

Pufffff vilken dag! Det blev Säkert 7 bussturer med packning! Ett tag ville jag bara skrika för jag blev så arg på alla reseväskor and to be honest så är det fan inte lätt att bära 3 stycken själv. Men handy woman som jag är så klarar jag allt! Nu har jag fått det riktigt mysigt i mitt rum. Kvällen avslutades med massa god mat och ett varmt långt bad med ansiktsmask för att sedan vara redo för paradise hotel :) 




My new room

Idag flyttade jag in i skrapan på 4 våningen :D mitt rum börjar bli fint, fast det är massa saker som fattas och som jag måste köpa till. Jag har en 180 säng så himla sköööön . Detta kommer blir så skönt att bo i stan, äntligen. Jaja nu måste jag fortsätta flyttandet som innebär reseväska till buss, från buss hit. Här är en smygtitt. rummet i sig är väldigt mysigt :)
 
 
 
 

Åre <3 us

Hade så sjukt kul i Åre, har 150 bilder från resan på digetal kameran och har valt att lägga upp cirka 50 av dom på facebook. Så kika in där :) Här bjuder jag på 2 av dom. Finaste tjejerna <3
 
Miranna & jag
 
Jannariina, Miranna, jag & Frida <3
 
 

Quotes x5

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Thaiiii

Åååååå hitta typ världens underbaraste bilder hemma i lådan. Bilder som blev tagna med en undervattenskamera i Thailand. Vattnet är magiskt blått och fiskarna är så nära mig. Shit det får mig att längta mig bort till värmen. Tänk att jag var där för 4 år sedan?! Tiden går sjukt snabbt och jag som lovade mig själv att jag skulle fortsätta åka dit varje vinter. En annan dröm är att åka till Maldiverna i vinter. Jag vill att det slår in i år. I need it. Att få ligga på en vit sand strand med klarblått turkost vatten. Se naturen, bada, göra upplevelser och skapa minnen för livet. 3 veckor minst! 


Myskväll

Ätit god mat (ser lite äckligt ut på bilden) men det var jääääkla gott! Och myst framför melodifestivalen 💗



Plugg

Sitter o pluggar lite denna lördag kväll. Jag är fortfarande helt död sedan Åre! Så det är verkligen rehab denna helg. På måndag flyttar jag in i nya lyan