Långt där inne i själen finner vi...

Jag minns då jag brukade kämpa, kämpade tills jag kände mig betydelselös. Jag ville så gärna rätta till saker som blivit fel. Jag ville bli förlåten. Besvikelsen av att inte bli förlåten övergick till smärta och bitterhet. Jag hade gjort allt men men ändå kunde jag inte nå det. När hoppet kändes ute och allt kändes som en undergång. Då tog jag mitt pick och pack och drog. Kände att hoppet för alltid var ute. Men jag kämpade fortfarande dock på avstånd. Försökte se om det fanns någonting gömt i ett trasigt hjärta.  Men började dock försöka inse och intala mig själv att nu måste jag börja leva igen. Att försöka vara lycklig. Att deleta en del ögonblick för att fungera. Men någonstans djupt inne i mig blev jag aldrig nöjd. Något saknades. Kunde aldrig lista ut var det var. Tänk att denna känslan av att bli övergiven, inte bli förlåten av den personen man högst älskade. Det satte sina spår....Gjort dumma val. Ställt till för mig själv. Ångrar det idag. Som fan. En dag hoppas jag att jag kan bli förlåten.
 
 
 
 

Stay positive

Hello
Nu är jag tillbaka i västerås. Ska gå in stenhårt för plugget och kötta denna veckan! 



Work

Blev spontant Promoter arbete i Uddevalla igår. Jag & Jossan fick ett gulligt hotellrum. Frukosten var underbar! Nu sitter vi i bilen påväg till Örebro. 



Remember!

Jag vill påminna er alla att man kan dö närsomhelst. Ta vara på dom ni har. Jag läste en artikel om folk som ligger på dödsbädden och det dom önskar dom borde gjort mer av var : Att de hade jobbat mindre och umgåtts mer med familj, tagit vara på sina vänner bättre, att de borde ha vågat mer och uppfyllt drömmar. Vågat mer.
 
Här är sista gången jag skypde med min kära mormor. Hon dog i december av en plötslig hjärtattack endast 70 år gammal. Jag hann aldrig säga hejdå...
 
Mormor fick alla alltid att le med sin finska dialekt. Tryck på knappen blev till tryck på nappen. 
 

London

Hello
Jag har haft en fantastisk London resa med mina 6 tjejer från klassen + emma från Oslo. Middagar, sightsing med mig som guide, utgångar, shopping, träffat roliga människor m.m. Tack tjejer för denna trip! Nästa stop blir att fira 17 maj i Oslo med dessa girls. 
Jag i Notting Hill
Jag, Miranna, Meg
 
From the underground