Sats

Idag har jag tränat 

  signat upp för gymmet SATS, de hade riktigt bra studentpriser & massa roliga grupppass. Imorgon ska jag & Jannarina (en tjej i klassen) på crossfit pass! Utöver det så har jag pluggat 4 kapitel +frågor i accounting och Imorgon ska jag kötta ännu mer accounting så jag kan ha lite "paus" från plugget när jag drar till Oslo på torsdag natt. Här är min egengjorda lunch. Sallad,räkor,kräftor,ägg,bulgur & lowfettfri dressing. 


Pappa 50 år

Igår fyllde min älskade pappa 50 år :)
Vi hade en anställd kock och det bjöds på 3 rätters hemma hos oss, tårta & godsaker. Förutom det var det kul att träffa släkten 💗, det händer tyvärr inte så ofta som jag vill eftersom jag inte bott hemma i Örebro på över 3 år ! Tiden går snabbt. Idag ska jag åka tillbaka till Västerås. På torsdag ska jag åka till Oslo i några dagar. Hoppad få jobba lite, träffa pojkvännen & vänner.






Home sweet home

Tillbaka i Örebro hos mamma & pappa 💗 idag hade vi ett muntligt seminarium Case om Apple och efter det drog jag till Örebro där jag nu sitter i min säng och pluggar! Imorgon fyller pappa 50 år! :) 


Lunch

Idag har jag haft föreläsning i financial accounting. Jag känner att jag hänger med riktigt bra så det känns skönt. Efter föreläsningen så drog jag tillmedia markt med några från klassen & köpte mig en skrivare. Finally. Här är min lunch: rostbiff,stekt sparris & mozzarella.


Finsittning

Här är en bild från vår finsittning på stadshotellet med en liten bråkdel från klassen. 

 

Marketing plugg

Hej, nu fungerar äntligen min blogg igen som den ska. Det blev några månaders lång paus! Nu är jag tillbaka i alla fall. Jag älskar att blogga även om jag har fåååå läsare :) just nu sitter jag i min säng och pluggar Marketing basics s ni kan se på bilden. En hel månad har gått vilket betyder att det är tenta om 1 månad. Jag läser också pararellt en kurs som heter Financial accounting dvs bokföring. Allt är 100 procent så det är som ett heltidsjobb att plugga. Än så länge går det bra. Försöker hänga med så gott jag kan :)