Shopping

Nu ska jag och mamma till Marieberg och shoppa lite :)


Home sweet home

Jag älskar att komma hem och mötas av en såååå glad katt. Man kan lixom se det i ögonen hur han ler.


Working day

Jag har både jobbat på Nivou ikväll och vart ute på Nivou ikväll. Nu får jag 4 timmars sömn innan jag måste gå upp och ta bussen mot Örebro. Jag tycker synd om alla på bussen som kommer få höra mig snarka. Jag och Thess är både grannar och jobbkamrater. Thess bor bredvid mig hahah :p


Todays workout

Blev 8,4 km på löpbandet+mage.
Avslutade kvällen med en god kvällsmat.


New jacket

My new fake fur jacket. Love it. The brand is: In wear.

Gymtime!!!


Tacopaj

Såhär blev resultatet. Inte det nyttigaste men jag har att jag äter vad jag vill på helgerna och kör stenhårt på vardagarna med kost.


Sunday

Nu lagar jag god tacopaj som jag kan ha i matlåda till imorgon. Mumsigt.

Jag har haft en härlig helg med roligt sällskap. Igår tog jag, jossan , fidan och Jon bilen till en märkes outlet. Jag fyndade en jacka för 190:- som egentligen kostat 2000 :- (!) den ser ut att vara äkta päls men den är fake.

Idag har jag tagit mig en lång utepromenad i naturen alldeles själv.


Yesterday

Igår var killarna så söta och hade bjudit in mig och jossan på middag.
Albanien vann mot Norge så jag hade en väldigt glad fidan resten av kvällen och en arg Jon som hejade på Norge.


Albanien vs Norge

Nu ska jag, fidan , Jon och jossan på landskamp på ullevål stadium. Albanien mot Norge spelar :)!!


Todays meal


Mar. 21, 2013


Work hard play hard

Körde ett pass på gymmet med Emma !! Ojoj så vi svettades


Snow

Härlig dag ute i det soliga vädret!! Idag blir det träning med jossan som är på besök från örebro.


Frukost

Soya yougurt med lin & sesamfrön, müsli och färska frukter. Fullkornsknäckebröd med ost+tomat och ett ägg är min frukost+vitaminer.


Fitness24seven

Igår gymma jag i nästan 2 timmar efter jobbet. Nu är jag på gymmet och kör mitt morgonpass innan jag ska hem och äta frukost och sedan ska jag dra mig mot jobbet. Jag börjar 10.45 varje dag vilket är nice för då hinner man göra mycket innan jobbet.


San Leonardo

I förrgår var jag och fidan på en tapas resturang. Vi hade köpt den genom letsdeal så vi betala bara 380:- för två istället för 760:- .


Livsstil

Efter att vart förkyld och ont i halsen i nästan 1 månad nu så kör jag är äntligen igång med träning och kost på allvar. Måndag nya möjligheter. Jag ska äta hälsosamt på vardagarna och på helger är det mer lov att köpa lite godis. Börjar morgonen med laktosfri yougurt med jordgubbar och frön. Till lunch blir det massa frukter och till middag kycklingsallad och mellanmål milkshake med frukter och kvällsmat bestämmer jag lite senare. Jag har även börjat äta C vitaminer morgon +kväll, omega 3 morgon+kväll plus multivotamin för kvinna en gång per dag och järntillskott på kvällen.


Today

Har sovande besök av Emma som är bakis !! Hahah
Nu inväntar jag på fidan så ska vi äta på san Leonardo :)


Sunday

Igår var jag och Emilie och simmade i töyenbadet och hade filmkväll. Nu ska vi dra och fika och ikväll blir det tapas på en resturang med fidan. ❤


People

Jag försöker undvika drama och sånt i mitt liv. Är det något så vill jag att man säger det direkt till mig och likaså vill jag säga direkt till personen vad jag tycker. Jag är snäll och vill aldrig någon nått ont men ändå lyckas jag bli den som folk gillar att hacka på. Orkar inte ens höra på skitsnack. Seriöst watch out your friends. Folk som inte står för saker är bara dåliga människor. Just nu känner jag bara mig arg men det brukar gå över snabbt.
Jag älskar dig min fina pojkvän. Du är bäst.


Konsert

Ikväll har jag och Emilie vart på konsert och sätt dans och musik. Det tyckte Emilie var spännande :)


Today

I helgen så har jag Emilie på besök! Idag har vi vart i en reptil park och sätt på spindlar, krokodiler, papegojor, ormar, apor och ödlor. Här kommer lite bilder.


BI school

I have been at BI on a opening day for people who want to start at BI. Wow such a amazing school. Everything where fresh, clean and a cool design. The programme seems to be really good and have a good standard. I was listening to lectures, got a round tour in school and spoke to several students about the programme. Wow. I have a good feeling about start study!!


Hip

Vart på föreläsning om entreprenörskap, innovation och nyskapande på högskolan i Oslo med Emma. Trevligt!! Jag längtar tills jag blir student och blir involverad i allt.


God morgon

Hello
Jag vakna precis och ska nu göra mig ordning för lite jobb. Igår bakade vi norska bollar (typ som svenska bullar). Idag efter jobbet så ska jag och Emma käka på vapiano och sedan dra på studentfest från kl 6-10 på kvällen. Imorgon ska jag upp tidigt för att gå på öppet hus på business international Norwegian school eller förkortat BI som man brukar säga. Sök på Google så får ni reda lite mer om skolan. Det är den största ekonomi skolan i Europa och är på 67 plats som den bästa i världen så den skolan är bra om man vill jobba internationellt som jag vill då den är känd världen över. Den håller samma klass som KTH i Stockholm. Skolan är riktigt skrytsam och det gillar jag! Jag gillar när det är klass på en utbildning. Jag vill ha toppjobben inom ekonomi och det får man om man gör det bra på skolan. 50% blir headhuntade under sin utbildning enligt statistik som BI har gjort. Så jag ska fasen göra det bra i skolan. Pengarna som skolan kostar är helt klart värt det i utbyte att man konkurrerar om toppjobben. Samma sak som KTH i Stockholm. Om en person som gått KTH söker samma jobb som någon som har pluggat ekonomi i Kalmar så väljer tyvärr cheferna personen från KTH då skolan har bättre rykte även om programmen är lika. Samma sak gäller med BI. Men jag tycker självklart att vi i Sverige, norge, danmark har det bra som kan välja skolor som är offentliga och gratis. Jag hade gärna valt KTH men tyvärr kommer jag inte in där då jag var lite slö förta året på gymnasiet. Jag trivs bra o Norge, har många fina vänner, pojkvän och bra jobb som jag även kan ha under studietiden. Så just nu lutar det mot att jag pluggar här i Oslo på BI så det ska bli kul att se hur skolan ser ut och höra mer om programmen imorgon :) jaaa juste igår skipade jag med min katt mirre ❤❤


My new love

Här en ny klänning jag köpte idag. Den framhäver mina former väldigt fint tycker jag.
Jag lägger nästan aldrig upp bilder på det jag köper nuförtiden kanske lite tråkigt? Men jag har iaf köpt 3 par nya skor i Italien här är ena paret. Blir snygga till våren.


Sunday

Idag har jag , Emma och fidan sett på hockey tillsammans 👌


Eurovision

Jag Emma och fidan myser framför Eurovision song contest :)


Cosy

Idag ska jag, Fidan & Emma ha filmkväll och se på melodifestivalen finalen tillsammans. Tur att de i Norge har svenska 1an ;) baby tog denna bilden nyss på mig. Står och lagar mat.


My day

My day in pictures.
Been out the whole day, watched movie, talked to my nanny.


Min ❤

Jag älskar dig så mycket fidan ❤
Jag är helt galen i dig och för varje dag som går så älskar jag dig mer. Det finns ingen som får mig att skratta så mycket som du gör. Du har allt jag letat efter ❤ En bild på mig och fidan från vår weekendtur i Göteborg när vi var på en stort event.


Food

Idag bjöd min älskling mig på entrecote på en resturang i närheten av där jag bor. Så jäkla gott!!!! Tack ❤❤❤


Pics

Bilder


Bilder från rome

Rome was great!!! Photobomb


Här bor vi

Jag å natha framme!! Här bor vi./we live here( gammalt inlägg som aldrig kom upp)