Dlr

Just nu sitter jag på DLR vilket är tunnelbana fast över marken. Vi är påväg till London city airport för att hämta upp bilen vi ska hyra i 5 dagar. Vi ska ta färjan inatt till Frankrike,Calais. Därefter ska vi bila & tälta längs vägen. Vi kommer undvika motorvägar i och med att tullavgifterna är höga.( motorvägarna ägs av privatpersoner). Det kommer bli ett äventyr. Photobucket Pictures, Images and Photos

Liten bildbomb från kanarieöarna

Gran kanarien var underbart. En riktig relaxing semester. Anfi hotellet vi bodde på är underbart. Nu ska jag iväg och fixa lite saker innan vi drar till frankrike inatt.
x x x

My new love

Köpte denna skönhet för en vecka sedan på Kanarieöarna. Jag älskar den. Photobucket Pictures, Images and Photos

Good morning London

God morgon London. Igårkväll var en hemsk kväll. Det var menningen att vi skulle till Frankrike men allt blev kaos för ett företag glömt att boka bilen när vi skulle hämta upp den vilket bidrog till att vi inte kunde åka till färjan till Frankrike! Men ikväll tar vi nya tag. Frankrike here we come. Bilden är tagen för 1 minut sedan från balkongenPhotobucket Pictures, Images and Photos

Det går att mobilblogga utan blogg.se:s app.

Det finns ett annat sätt att mobilblogga för blogg.se genom sin iphone/android telefon. Ladda ner applikationen photobucket>ladda upp bilden du vill blogga om>kopiera HTML koden. Logga in på blogg.se med ditt användar namn och lösenord. Skapa nytt inlägg>tryck på HTML>skriv ditt inlägg och för att lägga till bilden trycker du på klistra in. Detta inlägg är direkt från mobilen. Photobucket Pictures, Images and Photos

Long time no see

Idag har jag köpt en vit iphone 4 så snart kommer jag uppdatera några gånger dagligen. Jag kommer dock behöva byta bloggportal i och med att blogg.se inte har släppt sin iphone app ännu vilket suger. Dom två senaste dagarna har jag sort things out och sökt ett jobb. Jag har inte heller berättat vad som hände dagen jag åkte till kanarie öarna. Jag var påväg till banken på morgonen cyklandes när min väska plötsligt fastnade i hjulet. Jag hade hög fart, cykeln tvärnitade och jag flög två meter framåt och fick cykelstyret inborrat i mitt lår, fick sår i ansiktet, fläskläpp & slog nästan ut alla mina framtänder och jag hållde även på att bli påkören av en stor bmw jeep. Jag hade sån jäkla tur den dagen. Speciellt att jag inte bröt ben eller slog ut mina tänder. Blåslagen som jag var så kom jag iväg på semester. Nu ska jag kolla film för jag är på mys humör. hehehe herrå och juste förresten på lördag har jag vart nykter i 1 månad. För er som inte vet så har jag blivit nykterist. Min kropp känns fräsh plus att jag tappat 2 kilo på köpet.
puss

Hey

Hejsan! Har inte kunnat uppdatera eller har rattare sagt inte velat sitta vid datorn nu nar jag ar har pò gran canaria. oker hem till London inatt. Hors mer senare.

På olearys med mina vänner

img_2100 (MMS)

På olearys med mina vänner


Påväg mot Erica för att säga Hejdåå. Sedan...

img_3306 (MMS)

Påväg mot Erica för att säga Hejdåå. Sedan ska jag in till stan för att möta jossi & Elin och äts middag.


Såhär såg 5 kronor ut för 1981. Är hemma h...

img_6292 (MMS)

Såhär såg 5 kronor ut för 1981. Är hemma hos farmor & farfar och äter mat och fikar. Det är så kul att kolla på alla gamla grejer dom har. Farfar har ett helt museum fullt med grejer från 1550 talet och framåt tex grejer som indianer använt i jakt, gamla lås, möbler m.m. Jag börjar tycka antikt är intressant och kul. Jag älskar att blanda nytt med gamalt.


Just nu är de Singstar som gäller. Idag ha...

img_3222 (MMS)

Just nu är de Singstar som gäller. Idag har vi vart på gustavsvik relaxen och solat & badat.


Hejdååå Gotland

img_7701 (MMS)

Hejdååå Gotland


Helt otroligt. Heheh ursäkta om jag använd...

img_7494 (MMS)

Helt otroligt. Heheh ursäkta om jag använder sånna ord men de är fantastiskt.


Just nu sitter vi på en medeltida resturan...

img_5264 (MMS)

Just nu sitter vi på en medeltida resturang och dricker te. Går inte att beskriva hur coolt det är. Allt är från förr och alla går klädda i medeltida dräkter & medeltid musik.


Inatt drar vi till Örebro för några dagar ...

img_9858 (MMS)

Inatt drar vi till Örebro för några dagar & fredag tillbaka till London över helgen.!


Kallis

img_7130 (MMS)

Kallis


Gotland är så vackert.

img_9115 (MMS)

Gotland är så vackert.


På kallis och njuter!

img_0017 (MMS)

På kallis och njuter!


Just nu:)

img_3692 (MMS)

Just nu:)


Snacka om att man njuter. Livet är underba...

img_6247 (MMS)

Snacka om att man njuter. Livet är underbart ibland.


Fårö.

img_7269 (MMS)

Fårö.


På stranden!

img_5948 (MMS)

På stranden!


Körde precis upp bilen på bilbåten mot får...

img_6135 (MMS)

Körde precis upp bilen på bilbåten mot fårö. Vi ska sola hela dagen.


Kvällsmys framför tv:n

img_9676 (MMS)

Kvällsmys framför tv:n


Sitter på ett strand cafe och njuter av vä...

img_3482 (MMS)

Sitter på ett strand cafe och njuter av vädret!


Nu har solen kommit fram!!!:)

img_5638 (MMS)

Nu har solen kommit fram!!!:)


Det är dimmigt men hur varmt som helst här...

img_2468 (MMS)

Det är dimmigt men hur varmt som helst här på Gotland. Gilla!


Har fått en skit snygg Michael kors klocka...

img_1170 (MMS)

Har fått en skit snygg Michael kors klocka älskar deeeen redan. Idag har vi hunnit med mycket vart på stan & ätit,fikat,spelat minigolf,vart på sannabadet & nu drar vi till Gotland över helgen. Herråååå :)


God natt önskar jag & min älskling mirre.

img_0091 (MMS)

God natt önskar jag & min älskling mirre.


God natt önskar jag & min älskling mirre.

img_0091 (MMS)

God natt önskar jag & min älskling mirre.


Vi är helt döda . Vart på Boda Borg i 7 ti...

img_1835 (MMS)

Vi är helt döda . Vart på Boda Borg i 7 timmar. Nu ska vi hem och grilla kött.


Var nyss ute på ridtur med Erica heheh hig...

img_5274 (MMS)

Var nyss ute på ridtur med Erica heheh high five på det! :)


God morgon. Är fortfarande hos farmor & fa...

img_8427 (MMS)

God morgon. Är fortfarande hos farmor & farfar för mina föräldrar är i huset på Gotland 2 veckor framåt så gillar inte att sova själv i hus. Senare på dagen så hämtar vi Steven på centralstationen och   jag ska bjuda på kräftor som jag och pappa fiskat hemma på  gården och sedan mot kvällen så ska jag till Erica & rida. Så idag blir en rolig dag :D


Idag har jag målat  i 8 timmar  hos farmor...

img_4140 (MMS)

Idag har jag målat  i 8 timmar  hos farmor och farfar. Nu ligger jag och slappar framför tv:n är helt slut i kroppen. Imorgon kommer min vän från England. Så denna veckan ska vi se till och ha kul & nästa vecka. Blir exempel Gotland och lite annat roligt. Idag förresten är det exakt 2 veckor tills jag drar till gran canaria.


Jag just nu: Målar farmor och farfars garage!

img_5258 (MMS)

Jag just nu: Målar farmor och farfars garage!


Detta är nog min favo outfit. Bilden är ta...

img_5173 (MMS)

Detta är nog min favo outfit. Bilden är tagen förra veckan från när jag och Elin var i Sthlm.


Efter Sverige resan kommer jag bli nykteri...

Efter Sverige resan kommer jag bli nykterist. Varför då? Jag anser att alkohol endast påverkar mig negativt. När jag dricker alkohol så kan jag aldrig sluta dricka vilket är ett problem hos mig. Jag gör , säger, myttar om saker jag inte har någon anning om eller står för i nyktert tillstånd. Jag blir som en annan människa när jag dricker. Den snälla, omtänksamma Caroline blir odräglig. Jag får alltid ångest när jag dricker. Jag bär med mig ångesten i vardagen. Jag har gått och funderat ganska länge om att bli nykterist och har på senaste tiden insett och erkänt för mig själv att jag har alkoholproblem. Jag klarar inte av att bara ta ett glas vin. Bara det är alkoholproblem. Så nu erkänner jag här öppet på min blogg att jag har problem och för att det ska bli en förändring så måste jag för min egen skull skippa alkohol helt. Som jag sa innan. Jag kan inte ens ta ett glas. Många av mina vänner, familj tycker att det är ett klokt beslut från min sida så det känns skönt att någon ställer upp. Alkohol bara förstör för mig på grund av att jag inte kan hantera det. Alla människor kan inte det? Jag är en av dom tyvärr. Som en kille sa " du är bara en liten fjortis med inget ansvar" det stämmer och jag vill inte vara den personen så efter Sverige resan så börjar jag ta ansvar igen. Ta tillbaka kontrollen och bara få va jag. Inte behöva skämmas för vad den fulla Caroline gjorde för det var inte jag. Kommentera gärna vad ni tycker. Detta är ett seriöst beslut och inte något jag bara kommit på och skriver om utan detta är ett beslut jag länge gått och tänkt på. Känner du igen dig av några av sakerna nedanför ? ångest, kan inte tacka nej till alkohol, minnesluckor, kan ljuga, göra bort dig. Om mer än 3 Ja så har du alkoholproblem. Ha en fortsatt trevlig kväll!


Jossan och fölet. Nu är jag påväg till far...

img_3767 (MMS)

Jossan och fölet. Nu är jag påväg till farmor och farfar för att hjälpa dom med trädgården. Senare mot kvällen kommer jag skriva ett långt inlägg som är väldigt personligt men jag vill att ni även ska få veta.


Med mina bästa Erica, Elin och Emma alla p...

img_9663 (MMS)

Med mina bästa Erica, Elin och Emma alla på bokstaven E hahhaha


Hahah jag o emma!

img_6313 (MMS)

Hahah jag o emma!


Såhär ser jag ut just nu. Ikväll ska jag u...

img_1722 (MMS)

Såhär ser jag ut just nu. Ikväll ska jag ut med Elin.b, Elin luuk, jossi, erica, Emma och jossan! Det är alltid kaos när vi alla går ut alla tillsammans men vi ska försöka att inte sticka ut för mycket...


Jag och min älskling sitter ute och solar!

img_4791 (MMS)

Jag och min älskling sitter ute och solar!


Köpt 15 liter jordgubbar nam nam :D

img_9339 (MMS)

Köpt 15 liter jordgubbar nam nam :D


Min lilla mirre. Idag har jag vart hos tan...

img_5191 (MMS)

Min lilla mirre. Idag har jag vart hos tandläkaren och lagat 2 stycken hål. Så jäkla typist att jag hade hål.