New boots

I have bought new shoes today... again. This time a new pair of boots. A real bargain. On wednesday I'm gonna color my hair at toni & guy. Bye bye blond and welcome ginger hair.


Ohh

Kolla vad snäll kille man har. Steven hade lagat mat till mig när jag kom hem från jobbet. <3


Keys

Idag köpte jag denna inredningpryl till steven. Han lämnar nämligen sina nycklar överallt i huset.


Kul, magsjuk...

Nu säger jag och min one piece god natt. Jag har blivit magsjuk. Fan jag borde inte ha ätit janssons frestelse...


MK

Nu ska jag ta tunnelbanan till jobbet. Måndag är min sista arbetsdag för då förblir jag ledig i 12 dagar i london innan min hemresa den 14 jan. Under den tiden kommer jag umgås med vänner ocg steven. Här kommer en bild på mig o min klocka.


Nya skor

Nya skor: köpte de svarta designerskorna till mig själv i julklapp. Så jä*la snygga mee tighta jeans. De vinröda/lila köpte jag igår. Jag måste sluta köpa skor. Jag kommer aldrig kunna få med mig allt till sverige den 14 januari. Det äe datumet jag flyttar hem. Men london är mitt andrahem så jag kommer minst hälsa på varannan månad.


Bilden kom aldrig med


Min morgon

Startar min morgon bra. Chokladpannkaka nam nam. Visst är mina fina nya karen millen plånbok snygg?????!!


Folk är galna

Folk är galna. Vittnade idag en kille som blev huggen med kniv vid oxford cirkus. Idag har flera blivit knivskurna. Kolla bara på denna artikeln?? Jag jobbar precis här.


On my way to work

Blev att ta bussen till jobbet då alla tunnelbaneförare strejkar.... Men buss är faktist kul i london då man ser mycket fina byggnader. Tex här har ni st pauls.


Word

This journey have changed my life.


Janssons frestelse

Håller på och lagar svensk julmat. Just nu gör jag janssons frestelse.


God jul nr2.

Hello
Har fått massor av nödvändiga saker. Designerklackar reiss, svarta jeans med sparkling details, jumper, nagelfilar, skönhetsprodukter från huvud till tå, designer plånbok: karen millen, har fått en äkta läder reseplånbok gjord för att ha i pass,boardingpass,valuta,penna vilket är skit bra då jag reser en hel del, rosa hörlurar, örhängen, grejer till badet och min älskade louis vuitton väska. Tack alla & tack tomten för dom fina julklapparna. Såhär ser blekisen jag ut just nu .


God jul

God jul!!!! Idag är det svensk jul så jag har precis öppnat mitt stora svenska paket från mamma & pappa + farmor & farfar. Fick en louis vuitton väska, neverfull GM den största med mina initialer på C.K. Älskar den!!! Den inhandlades på louis vuitton butiken på bond street och kommer bli perfekt till mina studier då det är bra kvalitr och många års garanti.Tack mina föräldrar ni är bäst och jag älskar er. God jul alla andra. Imorgon firar jag jul då man firar jul den 25 i england. Om ni undrar varför C.K ser snett ut så är det för de följer sömmen på väskan och de utgår från mitten. Nu ska jag inviga min väska by the way och ringa mina föräldrar.


CW

Var tvungen att ta en bild. Jag tycker canary wharf är fint på kvällen när alla lampor lyser från byggnaderna.


Kvällsinlägg

Tjena!!!
Är på bussen hem. Idag fick vi ta hur många bälten vi ville i en box på jobbet. Så nu har jag 12 nya bälten i min garderob. Har även inhandlat ett par snygga klackar idag, julklapp till mig själv. Har så jäkla mycket nya kläder och skor som jag köpt de senaste månaderna men jag orkar aldrig lägga upp bilder vad jag köper vilket jag nästan alltid gjorde förr.Nuförtiden ger jag mer snabbuppdater vad jag gör. Snart jul!!! I england firar man jul den 25 ;)


The only way is essex

Ikväll eller rättare sagt om 5 minuter så sitter jag bänkad framför tv:n. The only way is essex. Mitt favvo program. Bjuder på en bild från i sommrad när jag var nere med min familj i GC.


Morgonträning

Kl är runt 9.00 när jag blir updragen i sängen. Tvingad att träna. Så nu en kvart senare så står jag påklädd och ska ut på en löptur med scooby och steven. Ganska bra att bli tvingad att träna för annars hade jag sovit bort min tid. Klockan 1 börjar jag förresten jobbet idag.


Bilden får tala


Jag idag:

Idag har jag & steven vart på "stranden" om man kan kalla det för strand. Här bor jag i canary wharf. Vi tog scooby ut på en runda.


Bilden

Bilden kom aldrig med från föregående inlägg


Christmas tree

Hello
Såhär ser det ut hos oss just nu :) julmys på hög nivå.


Karen millen

Jag älskar verkligen karen millen butiken . Så sjukt fina kläder, väskor, plånböcker. Jag ska inte gå in där på länge för jag vill bara ha allt och det har jag inte råd med. Speciellt men lönen jag har.


Mot clapham

Hello
Är på tåget påvägen till clamham junction för att träffa daniella från örebro. Har nyligen slutat jobbet så är egentligen dödstrött men man kan ju aldrig säga nej till ett glas vin.


On my way to work

Är påväg till jobbet.


Ja eller nej det är frågan.

Tja
Har blivit antagen till programmet jag sökt . Jag har svårt att bestämma mig och har därför gjort en Ja och Nej lista på varför jag borde börja studerna nu i januari och en nej lista varför jag borde vänta till aug. Sjukt svårt. Jag ändrar mig från dag till dag.


Partyyyyyy

Såhär ser vi ut ikväll


Julmiddag med Oasis

Hello
Nu ska jag dra iväg på julmiddag med oasis. Tjing tjong såhär ser flumm jag ut ikväll. Pusshej


Dinner

Hemma middag med steven . Nam nam :)


Utgång igår...

Hello, igår var jag och brudarna ute på JaLouse. Hade skit kul men dessvärre var jag inte lika pigg på att jobba imorse. Började jobbet vid klockan elva. Nu sitter jag och väntar på att min buss ska ta mig hemåt. Imorgon blire jobb från 9-5 och sedan är jag ledig i 2 dagar. Nice. Jag tog endast en bild igår så här har ni den. Vackert? Nja.


Shopping

Ute och julhandlar med baba. Kvällens pose


Iced mocha freddocino

Prövade något nytt idag nämligen Iced mocha freddocino. Jä*lar vad gott. Kall mocha. Nam nam. Har just sätt världens snyggaste plånbok by the way. Idag ska jag och steven gå på bio och sedan ut och äta på resturang.


Winter wonderland

Nu är jag och steven påväg till winter wonderland i hyde park. (såg att inlägget aldrig kom upp. De blev inge w-land för de hade vart någon olycka så det var stängt.) Drog till en godisbutik istället och köpte lite finskt godis som ni kan se på bilden.


God natt

Hello
Ledig imorgon och måndag. Jag och steven ska köpa sista minuten biljett till någon show imorgon eller måndag. Jag vill helst se shrek eller thriller. Sedan blit även planerna under mina lediga dagar att kika förbi wintet wonderland i hyde park, ta speedbåten till london bridge och gå ut och gå med stevens kompis hund. Bjuder på en bild från några helger sedan


Efter regn kommer solsken

Hello
Lite tråkiga saket har hänt. Stevens katt charlie avlivades förra veckan så det är tungt just nu. Men man får försöka täbka framåt och alla minnen man har tillsammans. Bjuder en bild på mig, steven och charlie. Vi var en liten familj. Lägenheten är inte desamma. Vi saknar dig charlie.