London here we come (again)!!!

Hej babes
 
Ikväll blev det bokat en spontan resa till London med mina vänner Josephine & Nathalie. VI åker den 6 september och stannar cirka 1 vecka. Kommer bli grymt. Jag bor hos min käraste älskade vän Steven. Han är min bästa kill kompis. We love uuuu!!! 
 
Varken Jossan eller Natha har varit i London förut så jag ska visa dom london och det kommer förbli en oförglömlig resa!! 
 

Hello my loves

Hello
Hej mina kära som fortfarande läser min blogg. Jag har ännu ingen Iphone och därav dålig uppdatering. Jag hade tänkt att köpa en Iphone väldigt så snart men blev sugen på att vänta lite då Iphone 5 kommer ut om 1 månad....Vad händer just nu i mitt liv?
 
Det är många som undrar vad jag gör & bor osv. 
 
Var bor jag?
Jag flyttade till Oslo den 1 mars 2012 och har bott här sedan dess. Nu bor jag på ett ställe som heter Tonsenhagen i Oslo men från och med igår fick jag & Siri nyckel till vårt nya boende som ligger på grunnerlökka centralt i Oslo(Där alla svenskar bor). 
 
Vad Jobbar jag med?
Jag jobbar som Tränings assistent för en 9 årig tjej som heter Emilie. Jag tar hand om henne och ser till att hon får den dagliga träning hon behöver. Jag motiverar henne till att utföra träningen som följs av ett dagligt schema. Snart  börjar även skolan och då kommer jag börja följa med henne och hjälpa henne i skolan med mattematik, läsning, skrivning osv och träning såklart. 
 
Vad händer i mitt liv?
Jag har underbara vänner här. Jag har skaffat pojkvän en till Fidan sådan. Haha det är väldigt komiskt. Han är helt annorlunda jämfört med andra killar jag oftast går för men vi passar så himla bra ihop. Vi är in Love.  Men som sagt jag jobbar på, njuter av livet och trivs med mitt jobb. Åker hem då och då. Har en ledig period mellan 6 sep-17 sep så funderar på att bara chilla i Oslo och hälsa på i Örebro några dagar eller en utomlandsresa. Fast det sistnämna blir det nog inte realistiskt sätt. Jag har vänner som kommer att hälsa på mig snart i Oslo. Jag känner massor av folk som flyttar hit löpande så det känns så himla bra just nu med allt. Det känns så kul att vi har flyttat in på Lökka. Det är där allt händer!! 
 
Jag hoppas ni mår bra. Jag mår i alla fall bra. Om ni inte mår bra, se till att ändra på det! För man förtjänar att må bra. Alla har sina dåliga dagar dock men aldrig är något försent. Var ärliga mot er själva.