Tisdag

God natt alla.
Något hänt har kul. Vad det är får ni veta om det blir av. Ni får nog veta inom de kommande 2 veckorna. Det har med att flytta att göra. Var kan ni nog aldrig gissa. En ren dröm.


Destination London

Hej. Idag bär det tillbaka mot London. Under dessa dagar så känns det som att jag har hunnit med ganska mycket i Örebro. Jag har gjort prov i psykologi A, blivit 20 års firad av min släkt, *något hemligt inför jul*, blivit bjuden på mat hos farmor & farfar, klippt lugg (nu fattas bara nya hårfärgen), varit på loppis, tagit en heldag i wadköping, shoppingrunda på marieberg(som slutade med att jag tappade bort plattången jag köpte så jag kom hem mer eller mindre tomhänt), fikat & lunchat ute, gosat med min katt varje dag, lekt med mina kusiner. Tyvärr har jag inte spenderat så mycket tid med mina vänner då jag ville denna gång spendera med min familj och släkt. Men mina vänner är alltid välkomna till London.

Frank and bennys

Nu sitter jag och steven på en italiensk resturang på flygplatsen,stansted. Idag far vi mot sverige i några dagar.


London eye

Nu är vi med bilen vid bron och ar utsikt över london eye. Visst är london vackert??


Derby

Hello nu är vi påväg tillbaka till london med bilen. Vi sov över i derby på ett hotell mitt i staden. Åt på derbys gamlaste pub/resturang från 1530 talet så allt var gammalt och mysigt. Hela golvet lutande för det var gammalt haha. Jaaa det blev en minitripp. Onsdag så blir det sverige. Min 8:nde gång jag flyger i år!!


Derbyshire today!!

Hej. Idag åker jag och min man till derbyshire för att spendera helgen där tillsammans. Det ska bli mys. Bjuder på en bild från i måndags från klubben 141 som ligger i park lane/mayfair


Karaoke med brudarna

Tjaaa ikväll var vi bjudna på tapas i en karaokebar och därefter drog vi vidare till en nattklubb. Inte så drag ikväll så nu är jag påväg hem. Imorgon väntar jobb från 11-19. Därefter tar jag helg och åker till derbyshire med steven.


Dagens facelook

Såhär ser jag ut idag dårååå. Idag skippade jag foundation och kör endast på puder. Jag har väldigt fin hy som jag egentligen inte borda täcka med massa kladd. Fast de mörka ringarna kan man ju önska var mindre märkvärda men man kan inte önska sig allt. Var nöjd med den du är


Rida i hyde park

Kolla på bilden jag tog nyss.. Visst ser det mysigt att rida i hyde park???


Harrods

Idag har jag och steven vart på harrods. Köpte en julklapp till mina föräldrar.


141

Hej igår var vi på klubben 141. Gratis dricka hela kvällen. Vi hade bord med egen bartender. Vi var i vipen också i vipen det är inte varje dag man dricket champange för tiotusentals kronor. Hahah jag hade kul igår. Idag är jag ledig så därför passade jag på att gå ut igår.


Utfång med tjejerna

Utgång med några svenskar från jobbey. Bruno mars.


Försenad....!!!

Hej idag vaknade jag lite sent och tänkte istället för att ta bussen så tar jag tunnelbanan men icke sa nicke. Tunnelbanan var stängd idag från kensington high street vilken jäkla otur. Så nu har jag precis hoppat på bussen. Det är skit mycket trafik så jag räknar med att komma försent. Jag hatar att göra det. Jag är en i-tid människa så nu får jag skämmas. Imorgon så är jag och några vänner från jobbet bjudna till klubben 141 för att se Bruno mars. Kommer bli skit kul. Tur att man är ledig på tisdagen heheh.


Mina tankar.

Hej Jag tänkte dela med mig några få av mina många tankar. Tankar ur en 19 åring snart 20 åring. Jag känner mig så delad. Delad av tankar, känslor blandad med stress. Vilken är den rätta vägen att gå? Blir det verkligen rätt om jag väljer det eller kommer det bli helt fel? Jag tar chansningar och hoppas att allt löser sig men det gör det alltid inte. Tankar tar nästan över min vardag och jag pressar mig själva hela tiden. Är det bra eller är det dåligt? Jag vet inte. Svaret är jag vet inte. Jag är så delad just nu. Jag har vart delad en längre period. Jag vet inte om vad jag vill. Inte med något. Ena dagen kan jag älska något till att nästa dag inte. Ena dagen vill jag göra det till nästa dag vill jag göra något annat. Vad vill jag? Detta är min vardag. Är det bara jag eller känner andra också såhär? Men dom senaste dagarna så har jag släppt allt. Jag orkar inte tänka på imorgon, i övermorgon eller framtiden. Jag lever här och nu. Idag trivs jag. Jag ler, jag älskar mitt jobb, jag har underbara arbetskamrater,Jag har familj & vänner som älskar mig, jag kan äta mig mätt och sova tryggt vad mer kan man önska sig? Sätt inte för hög press på er själva som jag har gjort. Tänk inte för mycket på framtiden. Sluta fokusera allt för mycket på vad ni inte har. Tänk på allt ni har istället. Det kommer få er le.

Good morning

Tjaaa jag jobbar hela helgen suger... Men har massa att se fram emot på fredag ska jag & steven till Derbyshire och sova på hotell och spendera hela helgen där tillsammans. Onsdagen därpå åker jag till sverige!!


Picadilly cirkus by night

Hej sitter i bilen påväg hemåt. Lyx att få skjuts


Dagens outfit . Allt från oasis

Oasis


Dagens outfit

Hej, det här är dagens outfit. Allt från oasis.