Pizza time

Svensk pizza är fanimej det bästa som finns.


God morgon måndag!

Hejhej jag & Mirre ligger nyvakna i sängen och myser. Ska strax gå upp för Erica kommer när som helst och hälsar på mig. Det blir nice. Ska färga håret & sedan vid 4 tiden drar jag hem till kära Oslo. Vet. Ni en grej? Jag brukar ofta drömma om new york & jag drömmer typ aldrig. Det måste vara ett sign att jag kommer bo där i framtiden. Men nu i några år framåt så blir det Oslo & inredning som gäller!!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2364297/images/2012/pic_204379261.jpg" class="image">


Instragram

Hello babes tänkte bara tipsa om att jag använder instragram. Mitt användarnamn är Lisacarolines. Dock kommer det inte bli så mycket uppdatering förens fram till slutet av juli för då fixar jag en ny iphone. Men feel free att lägga till mig.


Don't know anymore

Idag har jag hunnit med marieberggallerian med mina föräldrar & sedan har vi ätit god mat & kollat på film hela kvällen.


Pic

Bild från igår. Förfestade uppe i sviten på hotellet vid eurostop med jossan & Elin.


Sweden

Ute & solar & äter med My family :)

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2364297/images/2012/pic_204137356.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2364297/images/2012/pic_204137356.jpg" class="image">


Siri & jag

Normala????
Till helgen ska jag hem till Sverige och hælsa på mina førældrar och kolla melodifestivalen. Looking forward :)

StyleByCK

Just nu har jag påbörjat med min hemsida. Mitt domännamn är StyleByCK  vilket mitt företags namn också kommer att bli. Dock är inte min hemsida publicerad då jag vill ha en bra design & jag tänker inte stressa mig framåt utan vill ha kvalite. Det får ta den tid det tar helt enkelt.  CK står för mina intitialer Caroline Karlsson.
Min vision är en långsiktig vision. Till en början kommer min hemsida vara mer som en hobby hemsida tills jag skaffar mig mig mer arbetserfarenhet till mitt portfolio. Hemsidan är en sida där jag erbjuder olika inredningstjänster och så småning om kommer jag börja importera wall decorating stickers (vilket är så snyggt att ha i hemmet)! Under mina år på inredningslinjen så är jag övertygad om att jag kommer ha ett bra portfoliio och då blir jag redo att ta hobbynivån till proffisionellt yrke och hoppas kunna försörja mig som inredare i framtiden genom min egna hemsida & företag. Vägen dit kan bli lång men jag älskar verkligen detta. Här är en liten sneak peak på kontakt formuläret. Jag kommer ha mycket bättre design, bilder osv men som sagt det tar tid...

17 mai

Hejsan
Igår var den stora dagen för norskarna nämligen 17 maj som är nationaldagen.  Dagen spenderades med vänner hemma hos oss i tonsenhagen där vi grillade och spelade spel. Sedan drog vi vidare till en park och dansade till musiken som svenskarna bjöd på. Helt okej dag!

Donation

Jag læste nyss en artikel på aftonbladet ( se lænk)  http://www.aftonbladet.se/nyheter/article14820921.ab. Vilket gjorde mig vældigt berørd. Dærfør har jag nu registrerat mig som donator ifall jag skulle dø en pløtslig død som flickan i artikeln. Man vet aldrig nær man dør och om jag skulle vara med i en olycka så vill jag donera alla mina organ før att hjælpa andra mænniskor øverleva. Jag skulle endast donera i transplation syfte ej i forskningsyfte. Man anmæler sig hos socialstyrelsen ( se lænk )  http://www.socialstyrelsen.se/donationsregistret/anmalan .
Många mænniskor vill donera men glømmer anmæla sig eller att sæga till anhøriga att dem vill det.

Olyckan som gjorde min läpp sne

Förra året i London samma dag jag skulle till kanarie öarna så lyckades jag ramla med cykeln. Min handväska fastande rakt i cykel hjulet och cykelstyret åkte rakt in i mitt ben och jag flög framåt mitt i vägen där en stor jeep BMW hållde på att köra över mig. Thanks god  så hann jeepen stanna precis Efter den olyckan har aldrig min läpp återhämtat sig. Den är fortfarande helt sne vilket kan vara störande ibland. Olyckan gjorde även så jag fick ett fult ärr på inrelåret där cykelstyret åkte in. Jag ska skicka in min rapporter från min doktor så får vi se hur försäkringsbolaget bedömmer alla ärr jg fick efter olyckan.....

I'm sturstruck

Hahah måste bara berätta något roligt. I england så brukade jag kolla på The only was is Essex och Mario falcone som är med där är fan jävligt het så för cirka 4 månader sedan så skrev jag till honom och nu svarade han med en glad gubbe. Inget märkvärdigt men ändå. Detta gjorde min tråkiga dag till att le.

London was great

Hejsan
Nu är jag hemma efter ett fullspäckat stresigt schema i London. Först råkade jag glömma min väska inne på nattklubben så jag fick åka dit dagen efter och hämta ut väskan min. (Jag hade fortfarande nummerlappen kvar så det var inga problem) Därefter fick jag åka runt i hela london kändes det som för att hämta alla mina resväskor. På söndagen slutade mitt bankkort fungera och där stod jag utan pengar. Tydligen så var det ett känt problem norge hade med sina bankkunder....Som tur var förde en snäll kompis över pengar till mitt engleska kort. På flygplatsen hem fick jag 900:- i böter för övervikt. Det var den stressiga biten.
Utöver det har jag haft jätte kul, vi har cyklat, ätit god mat på resturanger, varit på 20 års firande på Cirq, Shoppat, ätit donuts, varit på westfield, tagit långa promenader, åkt runt med bilen i west end och självklart många skratt.
Jag känner verkligen borta bra men hemma bäst. Jag trivs så otroligt bra i Oslo att jag såg fram till att få komma hem. Efter jag kom hem igår drog jag direkt till sjukhuset för överaska och att hälsa på min arbetskollega fidan. Han har legat inne till och från sedan torsdags förra veckan. . Han är helt blek i ansiktet och lider av bröstsmärtor och blir helt yr hela tiden. Det är något fel på honom men läkarna vet inte vad. Lille bebis tycker synd om dig.
Idag har jag själv stannat hemma från jobbet då siri tror jag fick mensvärk igår( jag som aldrig har haft de typ). Jag led av en otrolig smärta i buken, hade skit ont i rygeen, och mådde allmänt dåligt. Idag har smärtorna i buken försvunnit men istället har jag ont i båhållorna och har en infektion i kroppen vilket man kan se på mitt snor plus ryggen... Mår allmänt skit. Jag tror att jag stressade sönder för mycket i London att det är därför jag blivit sjuk.
En positiv sak är att jag kommit en på min inredningsutbildning. De måste ha gillat mitt motivationsbrev jag skrev. Jag har dock valt att skjuta upp utbildningen 1-2 år till då jag måste bott i norge i 2 år för att ha rätt till norskt studiestöd. Med svensk studiestöd så skulle jag aldrig klara mig. Så det var inga problem för dom att behålla platsen så det är jätte skönt att jag har en plats där även om jag väljer att inte börja i år!! :)
Jag har bestämt att hitta ett givande jobb som jag kan tänka mig stanna på i två år tills jag börjar mina studier. Att börja spara pengar till mina studier och att inte glömma leva udner tiden jag sparar. That's it.

Update

Hejsan mini update

Imorgon drar jag till London. Har massa inplanerat. På fredag blir det shopping med sara och bleka tänderna. Sedan är vi inbjudna till en kompis 20 årsfest så då blir det först middag på http://www.dstrkt-london.com/ , checka in. Har saknat det stället! Sedan drar vi till http://www.cirquedusoir.com/ och festar loss.
På lördag blir det fest igen men har inget planerat vart men jag hoppas på movida.  
På söndag blir det shopping i brick lane.
Måndag åker jag hem till mitt Oslo.
Tiden kommer gå snabbt men jag lovar att ta massa bilder.
Fick förresten lön idag. 18500 efter skatt. Behövligt. Har massor att spara till. Resor & utbildning.