Så mycket bättre

Älskar denna sången Agenes Carlsson gjorde i programmet så mycket bättre. Lill Lindfors låt gamla låt som hon gjort om på sitt eget sätt. Tryck på play för att lyssna.
 
 

Off to school

Nu är jag påväg till skolan för seminarium :) 


Organization basics

Jag tänkte att jag skulle skriva ett inlägg om hur det är att gå på mälardalens högskola och läsa International business management efter den 14 december. Jag själv hade stora problem att hitta någon som kunde berätta om programmet, så ett blogginlägg om både skolan, staden och programmet ska jag göra. Just nu sitter jag och pluggar organization basics. 


God morgon

Börjar dagen med en kopp god chai latte. 


Tisdag

God morgon!

Nu ska jag äta frukost och sätta igång med dagens plugg inför seminariumet imorgon. Det blir att plugga från morgon till natt, tuffa arbetstider.... Tack så mycket för alla fina gratulationer igår på min födelsedag. Jag kommer fira min födelse dag i Stockholm med några tjejer från klassen. Vi ska till sturecompaniet . Det är Gatsby tema som gäller, jag ska gå all in i utklädnad. 




Who said it was easy?

Hellooooo
Livet som student är verkligen inte alltid lätt, många dagar så känner man ingen motivation till att ens öppna boken men man måste ta tag i sig själv och tvinga sig till det . Det finns ingen stoppknapp som säger att man kan ta det lugnt en dag utan att känna sig ångest fri. Idag är en sådan dag då jag känner att ingenting jag läser fastnar i min hjärna. Jag får panik ångest av det och tänker hur ska jag hinna lära mig allt detta till tentan om 3 veckor? Men man måste försöka tänka på vinsten. Vinsten är att om 3 veckor har jag "jul lov" i 1 månad och till dess så måste jag kämpa mig vidare. Denna känsla hade jag inför båda tentan marketing & financial accounting. Men tänk, Som betyg fick jag C i marketing och  ett B i finanical accounting vilket egentligen är bra, men jag är ändå sur för att jag vet att jag skulle kunnat fått ännu bätte om jag kämpat ännu mer? Så varför har jag sådan ångest över skolan? Jag tror med denna höga prestations ångest jag har på mig själv så blir ångesten ännu värre. Jag tror hela tiden att tiden inte räcker till, till mina intressen, skolan, jobb osv.Hur föredlar man det på bästa sätt? Jag vet inte heller hur jag ska göra för att bli av med denna ångesten över skolan...Jag tror verkligen att jag behöver lov. Får kämpa vidare. Snart har ett halvår gått och vem sa att det skulle vara enkelt? 
 
Mitt drömliv är ett liv där jag kan göra det jag vill, bo där jag vill, uppleva det jag vill, träffa dom jag vill. Men för att nå dit så behöver jag ständigt påminna mig om att utbildningen kommer att ta mig dit, en dag. 
 
Sorry om min Svenska är sådär halv kass. Jag har ju faktist inte bott i Sverige på 3 år och just nu läser jag hela min utbildning på Engelska så svensk skrivning använder jag inte alls ofta. 
 
 

Cost & management

Min dag startade med akut tandvärk så det blev en tripp till tandläkaren . Sedan har 4 timmar spenderats på wayne's. Nya favorit plugg stället. Anf finally drog jag & Lana och åt tapas & drack vin på Tabasco. Bilderna är snodda av www.lanas.se ....hehehe hope it's ok!!! :) 
 
 
 

Yesterday

En bild från  waynes cofee igår på min grupp som jag är med i ett skolarbete. Himla bra tjejer <3 Min grupp ska vara "managers" imorgon och ska presentera ett case till morgandagens seminarium. Sååååå denna kväll går åt till att plugga till seminariet imorgon. 
 
 

Back in västerås

Nu är jag tillbaka i Västerås efter 6 stycken sjukt bra dagar i Oslo. Två nya kurser har precis börjat , den ena heter organization basics och den andra heter cost and management. Den sistanämnda kursen har vi tenta i om exakt 30 dagar...Såå det är full rulle som gäller nu. Fick även veta mitt betyg från Marknadsföringen och jag fick ett C som gjorde mig lite besviken...Hade hoppats och trodde att jag skulle få B. När jag tänker över det så får jag vara nöjd ändå efter den lilla tid jag la ner på markandsföringen då all min tid lades på bokföringen. Nu ska jag ta och äta något och se på serier  för idag har jag vart produktiv och förtjänar en paus! 

Goda maten jag åt igår!
 

Lördag

Bilder från i lördags , vi var hemma hos Antonia och hade det mys & drack vin innan vi drog ut till Lawo. Filippa, är en tjej jag jobbade tillsammans med och hängde mycket med när jag bodde i London och nu har hon flyttat till Oslo. Vi har inte sätts på cirka 1 år så det var skit kul att ses .




Dubbeldejt

Vart på dubbeldejt med trevliga människor , sällskapsspel ! 


Parajumper

Jag behöver en ny varm vinterjacka till vintern och har blivit besatt av parajumpers jackor. Jag älskar Parajumpers modell Denali. Den är så fin men dock lite dyr :( Kostar runt 6000-7000:- men samtidigt har man jackorna i flera år så på så sätt är dom värda det. I Norge är det väldigt inne med parajumper och jag tror det blir det nya "Canada goose" i Sverige de kommande åren. 

 
 
 

Friday

Idag har jag & Emma vart på en två timmars promenad! Kvällen avslutades hemma hos Emma med massa folk. En härlig dag i Oslo med andra ord. 




Oslo

Det blev ingen utomlandsresa imorgon men istället så drar jag till Oslo tomorrow och stannar i 6 nätter. Ska bara ha det kul och njuta! Långa promenader, fika, träning, uteliv med goa människor. Love it får nästan fjärillar i magen att tänka på vad kul det ska bli haha?! Nu gillar jag Oslo på ett helt annat sätt när jag inte bor där.


Precis dushat och nu ska jag sova och ladda inför accounting tentan imorgon. wish me goood luck!
 

Life

Hello
Som ni har märkt så har jag inte uppdaterat sådär jätte mycket på sistonde vilket jag håller med är tråkigt!
Jag har i alla fall haft massor att tänka på gällande mitt privatliv som jag nu håller lite privat. Försöker ordna upp saker i mitt liv för att jag ska må bättre. 
Idag har jag i alla fått tag i en studentlägenhet mitt i stan. Det är föredetta hotellrum så all inredning medföljer så det ser verkligen ut som ett hotellrum, lööööve it med badkar åååå det är så fint. Mitt på Skrapan i Västerås, jag är så lycklig! Det kommer underlätta så mycket att bo mitt i stan. Jag kommer att kunna spara mer pengar för då slipper jag busskort, taxiresor, jag har sats gymmet nära, alla affärer precis nedanför, jaa.... mitt liv kommer bli mer enkelt med andra ord.
 
I torsdags förra veckan hade jag tenta i marknadsföring och nu på torsdag har jag tenta i bokföring. Så nu är det bara och hålla i och kämpa! Ekonomi linjjen är inte alltid så lätt som man tror . Om jag är spontan nog så kanske jag och en kompis drar utomlands på fredag.  
 
Bjuder på en bild från haloween då jag & Caroline var cats , mjjauuuu.