Things

Ursäkta engelskan.

I'm the type of girl who can be so hurt but still look at you and smile and this kind of thing have been going on for so long so it makes me cold as a person. I used to be sad because of things you did and lies you said to me.
I will act like is a dream and pretend that everything is perfect because Im used to this. You are not the first who's hurting me. I have been hurted many times by guys. It has never being easy for me to explain my feelings because sometimes I don't even know why I react in certain ways or in certain situations. I will get angry, I will say stupied things , I might hit, I might scream or I'm getting quite. But I know when I'm wrong and just need my own time to understand and realize that. I need this peace to have time to understand myself. To have time to feel. Some feelings I have just put away and its like small hole who have grown bigger and makes me sad.

I'm not used to a guy care so much , and I might take one step back because Im scared 2 come 2 close for the reason that I know that I'm gonna move. I'm scared. Our relationsship hasn't been that great for the last/lasts month. It doesnt meen that I'm wierd because I dont want to kiss you 1000 times a day. Everything has explanations.

It feels like we are miles away from eachother. I don't say we will never go back together but I feel I need my time to figure things out because in one point I have lost myself a little bit and that's a big reason why things are what they are.


Quotes x5

Det här beskriver hur jag känner.


Min jobbdag gick snabbt. Nu sitter jag och dricker godaste mjölkchkoladen på ett bibliotek rätt vid sidan av där jag bor. Sen ska jag bege mig hem & städa min lägenhet så den bli ren & mysig och därefter träna!


Good night

God natt.
En ny jobbdag imorgon och ett svettigt pass på gymmet väntar.


Min väg

Det är såhär (quotsen) jag väljer att se allt och därför är jag väldigt positiv till allt som har hänt. Jag har alltid vart en "ensamvarg" anyway så att vara själv är inga problem. Varför vara med en person nuförtiden som gör mig arg, förbannad, ledsen, besviken, irreterad, avtänd som en gång i tiden var rolig, härlig, spontan, motiverad, skämtsam och kärleksfull och en fin kille. Jävligt äckliga kompisar har han också(inte alla med nästan). Spyr på dom!


Emma

Älskar att ibland kan jag och Emma ha så sjuka samtal att det enda jag gör är att skratta. Det roligaste är om jag sitter på spårvagnen eller i tunnelbanan så tänker jag inte på att jag ler tills jag inser att andra börjar le för att jag ler. Härligt.


Summer

Bild från sommaren 2010 , gotland, på mig och Elin. Jossan & Elin kommer till mig om 2 helger!! Idag har jag löpt i 30 min.


Linne

Såg detta linne på hm för 99:- . Jag tycker att texten är så Jaaaag men tyvärr så satt den inte så bra så det blev inget köp.


Quote


Taramisu

Våran kväll igår bestod av vin och denna goda kaka. Tack till mina fina vänner Franceska, Hortonse och Emmah. Nu är jag påväg till jobbet :)


My place

Här är en liten del av min lägenhet. Enkelt. Får tyvärr inte spika i väggarna så det tomt på väggarna hos mig men det fungerar.


Life

Det är nu jag börjar förstå. Varför jobbar jag bort mitt liv just nu? Så svårt när man har två jobb man verkligen gillar. Jag vill spara pengar det är därför jag gör det. Men om jag dör imorgon? Vad var menningen med allt? Att jag jobbade sönder de 5 sista månaderna av mitt liv och glömde alla jag älskade för att jag skulle kunna ha det bra som student. Alltså det får mig att tänka om så mycket. Allt som hänt är bara bra. Jag kommer verkligen tänka igenom detta nu och ta åtgärder. Min heltidsjobb kommer jag behålla men jag kommer nog kolla upp mitt extrajobb lite till för jag behöver verkligen tid för mina vänner även om jag gillar mitt extrajobb. Hoppas att allt löser sig. Det händer ganska mycket i mitt privatliv just nu. Försöker bara stay positiv. Ska på förhör nästa vecka även fast jag avböjt så har polisen tänkt att att ta detta vidare fast jag inte vill så menar de på att det inte ligger i mina händer längre. Så really jag har inget val. Vill egentligen lämna allt bakom mig och gå vidare men har fått flera samtal och är tvingad på förhör. Så idag har jag mått dåligt hela dagen så det var skönt att träffa vänner.


Tiramisu

Idag hade jag bjudit över några vänner (utländska ) vi bakade italienska tiramisu :) vart så lyckat! Tack tjejer!


Sir lanzelot

Idag har min & Siris hamster avlidit. Jag har tagit hand om honom sedan i Oktober då Siri är i Filippinerna men idag valde han att avsluta sina 2,8 år som hamster. Rip.


Kusiner

Saknar mina två små underbara kusiner Edvin & Simon. Titta så söta :) !!


No more us

Blev en sväng på gymmet efter jag träffat Emma , sprang 20 minuter. Inte så mycket men bättre än inget. Skulle egentligen träffat Eva min grekiska kompis men de blev för invecklat med att ta nattbuss ikväll. Så nu är jag hemma istället och ser på en film.




Promenad

Idag blev jag hemma från jobbet. Mådde illa, skakade när jag vaknade imorse men nu efter att ha sovit hela dagen så mår jag bra igen. Ska möta Emma för en promenad och sedan måste jag hem och städa för imorgon så har jag bjudit hem massa vänner för att baka tiramisu.


Good night

God natt nu ska jag sova. Har massor av blåmärken på armarna. Två svullna & stukade fingrar, ont i handleder, nacke och bakhuvud.

God natt säger jag igen.


Chillday

Idag har jag haft min fina vän Viktor på besök. Vi har snackat om allt mellan himmel och jord i flera timmar, deeptalk till massor av skratt. Allt känns så mycket bättre nu efter att ha pratat ut.

Jag är fri som en fågel. Dålig energi är inte något för mig.


Work

Kan berätta att det är slut mellan mig och mitt ex. Han har besöksförbud för många anledningar. Men allt har sin mening! Jag glädjer mig ändå att tillbringa mer tid med mina vänner. Jag är ledsen om jag glömt bort många vänner men nu är tiden kommen att tillbringa mer tid. Ikväll ska jag träna och ha filmkväll med Viktor. Viktor är fan bästa killkompisen i Oslo. Mer kul kan man inte ha. I mars kommer Siri tillbaka från Manilla så jag glädjer mig. I februari så kommer bästa jossan och Elin och hälsar på. Jag har också blivit vän med natha Steen igen efter 1,5 år som ovänner. Jag älskar er mina fina vänner <3 jag är så glad att jag har er och jag ska fan visa att jag uppskattar er.


Work at Nivou

Nu blir det jobb på Nivou, glädjer mig :) såhär ser jag ut idag. Jag har försökt att börja sminka ögonen som Kim kardashian för jag tycker hon får så sexiga ögon i sin make up. Idag har jag köpt en snygg klänning från märket Givanni på rea. Den skulle egentligen kostat 1200:- men fick den för 150:- . Ett riktigt fynd. Dock så är den snyggare på med lårhöga stövlar :)


My kitchen

Min lägenhet är väldigt fräsch men liten. Här är mitt lilla kök och matplats.
Jag har börjat lära mig albanska vilket är kul för jag tycker språket är så fint. Skulle vilja börja någon kvällskurs också :)


Mk

I love my MK watch.


Wellingtons Däv

Jag har funderat på att köpa ett par gummistövlar och sett på märket hunter ( för att påpeka har alla det i Oslo så man blir lite påverkad) men nu har jag funnit märket däv (http://www.davrain.com">http://www.davrain.com">http://www.davrain.com">www.davrain.com) och tycker att deras stövlar är såååå mycket snyggare. Hitta dessa i butiken idag :) snyggare i verkligheten.

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2364297/images/2013/pic_510261849606ee5b3c9074a5.jpg" class="image">


Pics

X2000


Good night

Nu har det gått snart en månad på det nya året! Jag har verkligen kört med öppna kort från hela början och det kommer jag fortsätta med. Alla kan förändras :) orkar verkligen inte med negativa människor. This year is my year.


Louis Vuitton

Mina två favoritväskor från louis Vuitton. Jag är en samlare eller jag har blivit. Jag har sedan 2 år tillbaka köpt en varje jul till mig själv och det ska jag fortsätta med. Nästa jul vill jag köpa mig en träningsbag. Jag älskar märket och det är en bra investering. Värdet är nästan desamma även om bagen blir 20 år gammal osv. Det är inte en billig samling men såååå värt.


Livs

Outfit


Today

Dagarna bara går!!
Idag har denna jobbdagen gått snabbt och nu väntar bio. Bild från idag. Jag pallar aldrig sminka mig när jag jobbar på skolan så är alltid naturlig medans på jobb på nattklubben blir jag till en liten make up bomb och gillar och trixa.


Thorbjørn egner +teater

Idag har vi vart på föreläsning av Thorbjörn Egner som firar 100 idag. Han dog tyvärr i feb förra året. Vi har även hunnit med teater.


Work

Jag och bästa hortense och franceska igår på jobbet :)


The world

Jag undrar vilken stad jag hamnar i tillslut.


Quizbattle

Har nu i 2 dagar spelat quiz battle mot Petrit! Man blir nästan beroende. Här är ett bevis på min smarthet haha ;) jag vann(är den gröna)


Work

Ikväll blir det jobb på Nivou med dom bästa!! Man har kul, man lyssnar på musik, man tränar samtidigt man jobbar och man tjänar bra! Jag hat snart vart där i 4 månader, det går sjukt snabbt :) Då har man även hunnit träffa på massa bra artister som Adrian lux, sound of music bland, swedish housemaffia, röyksopp(stavning) bland annat.


Todays workout

Idag sprang jag lite över 9 km :)! Det tog sin lilla tid ,cirka 1 timma. Tänkte att nästa mål är att springa 1 mil under 1 timma. Jag har alltid hatat att springa på ett löpband men jag börjar tycka det blir mer kul. Jag älskar att köra intervaller. Jag brukar jogga 200 meter på 8,5 och sedan springa 200 meter upptill 14,2 och sedan 200 meter på 8,5. Tiden går sjukt snabbt när jag kör så. Nu ska jag se på Harry Potter på min stora tv <3


15 feb

På fredagen den 15 feb så kommer Elin och hälsar på, glädjer mig till att vara med henne och ha en ledig helg som jag ute haft på länge.


Lovisenberg

Nu har jag vart på sjukhuset hos en specialläkare som specialiserar näsa och hals. Jag har haft väldiga problem med bihålerna det sista året. Idag fick jag göra allergitest och det var negativt så det var ju bra. Nästa fredag så ska de röntga mig i näsan och hals. Det känns skönt att äntligen ta tag i detta efter alla dagar med besvär som har påverkat mitt jag.


Todays workout

Idag har jag tränat med Victor på gymmet. Han visade mig många bra styrkeövningar! Är helt slut nu !!:)


Jan. 16, 2013


New haircolour

Min nya hårfärg , en omgång till med folieslingor så är jag nöjd! Det kommer ju blekas när jag åker utomlands i slutet av februari. Härligt med 2 veckors betald semester :)


Today

Idag blev det jobb och sedan träning.
Jag har kommit på att jag sover för mycket! Jag sover nästan 10 timmar per natt. Det blir lätt så när man börjar klockan 11 på vardagar. Så det måste jag ändra på! Jag ska istället pröva att gå upp vid halv 8 och gå och träna på morgonen istället för att sova till 9.30 varje morgon. Här är en sneak peak från min hall. Jag måste säga att jag har världens mysigaste lägenhet och bästa läget i Oslo!! Det är sjukt skönt att bo själv :)


River

Såg nyss att Paris Hiltons nya pojkvän är River viiperi... Det roliga är att när jag bodde i London så hade vi hemmafest och då kom river med 2 av hans modellkompisar och vi alla gick ut samman på krogen. Då var han inte så *känd* som nu( det största var typ versace reklamen for HM) Det ända jag reagera på när vi förfesta med honom var att han snackade om sig själv hela tiden och var väldigt omogen så jag kan inte förstå vad det är Paris ser i honom förutom att han ser Ok ut. Hon måste helt enkelt gilla lammkött! Jag tycker det är kul ändå att världen är så liten :)


Cosmobeauty akersgata 16

Hej, har precis vart på skönhetsalongen cosmobeauty i Oslo på akersgata 16 för att bleka tänderna och mina tänder blev inte en nyans vitare. Sjukt besviken på resultatet och hur jag blev behandlad. Jag rekommenderar inte att bleka tänderna där. Att man lägger ut så *sjukt* mycket pengar på att det inte blir något resultat är j*vligt irriterande. Ikväll har jag frisörtid och ska blondera håret. Skönhet kostar....


Today

Idag har jag vart på sker brygge med Emma och fikat. Mysigt värre :)


Today

Idag har vi vart på café & gått promenad genom grunerlökka i Oslo. Ikväll ska vi laga fantastisk pasta och se film & sedan ska vi båda iväg på jobb. Vi matchar varandra bra jag & Fidan.


Yesterday

Igår var jag på zoologiska museum & botaniska trädgården med barnen! Härlig dag på jobbet.


God natt!

God natt! Blev ett kort arbetspass idag på 3,5 timmar. Det var inte så mycket folk så då valde jag att dra hem.


Todays workout

Burned 500 kcal!!
Körde massa intervaller mellan 8,5 tempo och upptill 14,2 km/h.


Jan. 10, 2013


Monday!

På måndag har jag min lilla "ta hand om mig själv dag" . Jag ska först till kliniken cosmobeauty och bleka tänderna och sedan ska en albansk frisör färga håret mitt blondare.


Mars one

Ganska sjukt?!? Det är olika företag som kommer sponsra denna händelse och man kommer kunna följa människorna genom tv. Tänk att aldrig kunna återvända till jorden? Det krävs en jä*la stark människa eller någon som är trött på mänskligheten som vill starta om på nytt för att klara detta. Tänk att aldrig kunna få återvända till jorden? Det kommer tillslut bli kolonier men det kommer ta flera år? Spännande. Jag får hoppas att jag lever och får uppleva nästa steg på mänskligheten. Mars människor.


Todays workout

Todays workout . I burned 500 kcal.
+ att jag träna rumpan & magen!


Snygga!

Ett tips på snygga vantar från H&M 499:- .

Idag har jag gått på stan med Emma och nu blir det träning med hög musik!


Brilleparty

Här är en bild för några veckor sedan! Då hade vi tjejer brillefest.


Träning

Idag kör jag igång på gymmet igen! Jag ska åka utomlands i februari så behöver ju bli lite fit!! Jag har gått ner från 63kg till 59 kilo på grund av att jag knappt druckit alkohol. Har ungefär hittills druckit vid 4 tillfällen på 4 månader och nu ska jag inte dricka tills feb så kanske går ner något kilo till?


Don't let peoole ruin your day.

Min dag har verkligen inte börjat bra. Skyndar mig tidigt på morgonen till min doktor men så är de 40 minuter försenade (som vanligt!!!). När jag väl får min tid så lyssnar han inte som vanligt. Det slutar med att jag säger till honom att han är den sämsta doktorn jag någonsin mött och går därifrån. Seriöst Norge har sämsta läkarvården jag någonsin varit med om?? Sedan skyndar jag mig till jobbet och när jag gått av bussen så inser jag att någon tagit min plånbok :S haha alltså vilken morgon. Andra människor ska inte få förstöra min dag. Jag tycker synd om alla människor som måste stjäla eller som hatar sina jobb. Men alla har ett val och kan förändra sin livssituatuon om man verkligen vill. Allt går med vilja.
Jag om någon förtjänar inte att man stjäl.


Sunday

Idag blir det mysdag. Den 15-17 feb så kommer Elin Luuk till mig och hälsar på. Ser så fram emot till dess :)


True

Detta året är jag , jag. Mitt största nyårslöfte är att inte utsätta mig för situationer utan kontroll. De flesta misstag som gjorts är med alkohol i kroppen. För de som känner mig vet att jag är en bra människa men för mycket av det goda gjort mig okontrollerbar som har lett till många dumma val och ångest. Men detta år är mitt år att bevisa för mig själv att jag kan ha kontroll. Jag är en bra människa och många fler ska få se den sidan av mig. Det är aldrig försent för förändring och jag är positiv till vad detta år har att erbjuda mig. Ibland måste man bara ta tag i sig själv och göra något. Det är lätt att man hamnar i samma spår. Många väljer att låta det bli så. Skit i andra och gå vidare. Hittills har året startat fab och jag glädjer mig till vad som väntar. Jag känner mig fräsch. Detta är en ny start till någonting fantastiskt!

Lots of love, Caroline
P.S. Ta vara på de som verkligen älskar dig. Lägg inte ens ner energi på någon som vill dig dåligt eller som försöker få sig att framstå dålig.


God natt

God natt. Eller Emilie sover redan såklart. Imorgon så ska hon åka hem. Det låter som att vi inte kommer ses på länge men det gör vi. Det är Emilie som jag är personlig träningassistent för. Jag tränar henne alla vardagar och ibland så händer det att jag tar henne en hel helg som avlastning för hennes familj. Bjuder på en bild från myskvällen vi hade. Jag Fidan å Emilie å fotografen Emma får vi inte glömma.


<3

Idag har jag och Emilie vart på bio och sett tingeling. På kvällen kom både Fidan & Emma och hälsade på mig och Emilie. Ni är bäst <3 hahaha Emma hade modeshow i mina kläder och väskor!!


Bio

Nu ska jag & Emilie på bio. Såhär ser jag ut ! Äntligen har jag börjat Le igen


Jan. 05, 2013


"We've gone too far to give up now."

He looks at me like nobody else, like nobody's ever done.
He makes me feel like nobody else, like nobody's ever done.

And I wanna make him feel like nobody else, like nobody's ever done.

Love you.


Friday

Jag och Emilie har lagat tacos och vart till affären och handlat massa gott till kvällen. Nu ska vi "kose" oss som man säger på norsk som betyder mysa.


Hi 2013. I will take care of myself.

                   
 
År 2012 har vart ett år med många blandade feelings. Upp och ner har det vart før att vara ærlig. Ena dagen har jag vart glad och andra dagen inte och sån har jag vart i sækert 2 år snart. En førvirrad tjej som både vart svag och samtidigt stark. Jag tror att allt som har blivit har vart menningen att det skulle bli så. Detta år, 2013, har jag flera løften och ta tag i. Idag er det dag 4 of 365 days left. Jag vet vad jag behøver vinna tillbaka hos mig sjælv som jag har saknat år 2011 och som blivit værre 2012.Men tur att 2013 ger mig chansen. 

Emma

Emma är så sköööön. Jag har också en pälsmössa så idag fick jag detta sms av Emma & på Emma.


Emilie

Tänk att man mår så bra av att bara se på dig Emilie. Att du alltid får mig glad bara utav att du ler. Jag ska spendera hela helgen med denna söta ungen :)