Tips

Jag har denna ansiktsspray från Victoria secret som gör att sminket håller längre. Så efter man sminkat sig så sprayar man den direkt på sminket. Jag tycker den är superbra. Try it. 



This is fuckin awesome

Dessa dagar i Åre har vart så jäkla kul!  Jag älskar kontrasten att byta ut den vanliga vardagen med plugg & träning till att bara kunna släppa loss, do crazy things till exempel som att springa ut i bikini och rulla sig i den kalla snön, att inte behöva tänka på hur mycket klockan är. Man mår verkligen bra av miljö ombyte oavsett i vilken situation man än är i. Ett miljö ombyte får en att tänka på hur mycket man älskar livet. Nu helt plötsligt tycker jag att det ska bli skönt att komma tillbaka i rutiner och är "taggad" på skolan igen. En sådan livsstil som att festa i 4 dagar i rad, inte bry sig om tiden, äta pizza till frukost, middag & kvällmat fungerar ju inte i längden. Men kul för 4 dagar var det! Nu i helgen eller rättare sagt imorgon åker jag hem till Örebro och spenderar en lugn hemma helg med min bror, mamma , pappa och min katt Mirre. Det ska bli så skönt att bara vara hemma. 
 
P.S. Jag är skit glad för idag fick jag veta att jag skrev ett VG på hemtentan vilket betyder antingen ett A eller B, det trodde jag aldrig när jag var klar med tentan. Detta behövde jag! Motivationen är tillbaka på topp 
 
 
Jag och min fina vän Jannariina 
 

ÅRE!!

Vi har det underbart i Åre här uppdaterar jag lite snabbt vad som sker! Jag o Frida landade med flyget i åre runt 1 tiden igår och sedan tog vi min svenska längsta taxiresa på 8 mil  till vår lägenhet . På kvällen gick vi ut på Bygget och hade världens roligaste och galnaste kväll alltså! Skratta tills jag krampade i magen och kom inte i säng förens klockan 6 imorse. Klockan 9 imorse gick väckarklockan på och vi drog ut och åkte snowboard. Chillat lite i backen, ätit god mat och nu är vi hemkomna efter en heldag ute! Nu ska vi powernapa och göra oss redo för utekväll nummer 2!  Bild från backen. Det blåste så j*vla mycket när bilden togs så jag har ingen som helst anning om hur jag lyckades med denna pose alltsåååååå haahah.
Idag hittades det en död 20 åring i backen :( Rip till den killen
 
 

They say the truth hurts

Både jag & min granne Andreas har vart lite små deppiga idag. Så vi drog till Ica och "sörjköpte" allt möjligt haha! Vi såg en tråkig  film & sedan drog vi till Ide som är min nya granne i skrapan. Vi har redan börjat planera en korridorsfest/inflyttningsfest som kommer äga rum den 7 jan. Kommer bli sjukt roligt då alla på våningen är på! 
Till och med en prinsesstårta blev det!! 
Bild på Andreas.



ÅRE TOMORROW

Wuhuu dagarna går såååå snabbt! Idag har jag packat två reseväskor till åre för imorgon flyger jag & tjejerna dit. Kommer bli en sjukt kul studentvecka i åre med tusentals studenter från hela skandinavien. Snowboardåkning, afterski, bastu i lägenheten, äta god mat och bara njuta och så känner jag på mig att vi kommer dansa tills benen inte orkar längre. och så kommer vi bli feta. Vi får träna som freaks när vi kommer tillbaka haha. Nu har jag packat klart och är supper taggad. Idag ska jag bara vara hemma & se på filmer. 
 
 

Bild på min äckliga studentlägenhet

Bjuder på lite bilder från min äckliga studentlägenhet. Standarden är så låg att jag mått dåligt att bo här så det ska verkligen bli skönt att flytta. Kan visa bild på mitt studentrum 





Two letters for you, one of them is F the other is U. Go and get yourself a clue.

Kvällens look. Min granne Andreas har lyckats övertala mig att följa med på förfest.  Idag har kåren säsongsöppning. Får se om vi drar dit eller Blue moon bar. Vi båda gillar Blue moon bar mest. Det blev ingen lugn kväll ikväll. Var ju egneligen planen men det blir inte alltid som man tänkt ;) 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dagens

Dagens mat väldigt enkelt som gick på 20 min att laga men ändå väldigt gott. Lax med tomater i gräddsås, spenat och morötter :) 


I can't remember to forget you

Nu sitter jag på bussen påväg hem. Det har hunnits med en 4,5 km promenad imorse, föreläsning och lite shoppande av nödvändigheter dvs sånt man inte klarar sig utan tex brun utan sol från Apoteket :D kan inte leva utan den. Nu ska jag hem & laga lite mat och plugga microekonomi. I helgen blir det lugnt för min del eftersom jag flyger från arlanda väldigt tidigt på söndag morgon så ingen utgång på lördag med andra ord. Se vilken fin bild jag tog imorse. Det finns så många promenadvägar där jag bor. 


Promenad & fika

Blev en 5 km promenad med Simone & Valerie som går i min klass. Avslutades med chailatte & kaffe på ett fik mitt i stan alltid kul med sällskap :) sedan gick jag hemåt som är 6 km. Tog dessa bilder påvägen hem, den sista bilden över P:plats skylten kommer jag flytta om 10 dagar. Längtar såååå! 




Stora rumper

Jag personligen tycker det är jäkligt fint med tjejer som har kvinnliga former dvs inte spikraka smala tjejer. Stor rumpa är helt klart sexigt!!! Nu ska jag köra stenhårt med rumpträning för att få ännu mer tonade muskler. Jag har förstått att promenader hjälper mycket . Så idag har jag gått 1,1 mil :) 



Plugg

Bild på outfit i taget i min hiss :D och bild från nu : Sitter och pluggar detta tråkiga ämne macro. Men ska försöka motivera mig mer! Det är viktigt att ha rätt inställning från början. Imorgon när jag vaknar ska jag på promenad med Simone & valerie runt Mälaren det blir mys och kul med lite sällskap. 



The world comes crashing down when you come around

Såg precis på den 3 timmar långa filmen The Wolf Of Wall Street efter många rekomenderingar (heter det så?). Vad tycker jag då? Det var en allt en för lång film för att jag ska kunna sitta stilla så pass länge. Tråkigt att se på film själv juuu, alltid roligare med sällskap :p  Jag kan inte säga att jag inte gillade filmen och jag kan inte säga att den var superbra heller. Jag ger den 5/5. En film om börsen & hur viktigt det är att sälja in sig i det man gör och hur det kan ta en långt i karriären. Dock är ju Leonardo en amazing skådespelare! Han kan göra allt trovärdigt med inlevelse. Gilllar frasen " If I can choose poor or rich, I fuckin chose rich" 
 
 

We can't stop

Snabbis bild innan skolan.... hellooo chubby face :D
 
 

New beginning

Började morgonen med lite frukost och en 50 minuters långpromenad. Hamnade mitt på landet, mysigt värre! Jag tycker det är avslappnande att lyssna på musik och ta en promenad helt själv för man hittar som ett lugn inom sig. Nu ska jag ta mig en snabbdusch och få i mig något att äta och så rullar  jag & Tiffany mot upprop och föreläsning i macro ekonomi. 



There's only one thing left here to say Love's never too late

Vissa dagar önskar jag att man kunda stoppa tiden och att dagen aldrig tog slut. Det nya året har precis börjat och jag har redan vid ett flertal tillfällen känt denna känsla. Känslan att man inte vill att dagen tar slut för man har njutit så mycket. Man vet att dagen inte är ersättlig. Bara att det kommer komma liknande ögonblick men som aldrig kommer va densamma. Det betyder att man måste njuta ännu mer av varje dag. 

Walk with me

Idag tog jag en cirka 8 km promenad. Först tog jag bussen till station och gick en runda kring mälaren och sedan gick jag hela vägen hem. Lagade en god och ganska nyttig maträtt . Pasta med en hel broccoli, massor av spenat, tomater, chorizo och aiolisås. Jag är en drömfru hahah. Klarar allt! Nu sitter jag och läser Marco ekonomi om inflation, deflation, cpi, depression, recession m.m. Nu ska jag mysa vidare & dricka min chailatte hejdåååå. Bjuder på lite bilder från dagen







Say something

Christina Aguiliera är en av mina favvo artister och denna nya låt är helt underbar!!! Älskar den så mycket.
 
 
 
 
 

Pics

Från i lördags:
 
Vi gjorde egen bakad taco pizza jag sara, natha & jossan. Efter middagen kom även natha fält förbi. Det vart en jäkla kul kväll som det alltid blir när man hänger med personer man har kul medc! Det började med att vi åkte "karaoke taxi" till lounge. Visste inte ens att det fanns karaoke i taxi...haha. Hängde på lounge en stund innan vi drog till ritz och dansade tills stängning. Och sedan blev det karoke taxi hem igen till jossan. 
 
Alla körde min typiska peace tecken pose ;D
 
 
 
 
 

Walk through this storm I would I'd do it all because I love you

Bild från baby shoppingen igår med mina älskade vänner Erica & Nathalie. Erica har cirka 1,5 månad av sin graviditet. Det ska bli så himla kul. Hon får en liten pojk.  En annan av mina vänner har också fått barn och en annan är på smällen. Alla blir gravida känns det som och jag är glad för allas skull <3
 
 

Natha & Jag

Min älskade vän :) Denna underbara tjej kommer jag resa Europa med i sommar. Bild från igår
 
 

No words

I'm ready to close my eyes
 
Ibland är livet konstigt. knäppt. Men ändå älskar jag det.
 

Shopping

Ny kamera inför Åre, plattång som man kan göra curls då jag börjat fått långt fint hår, småvodka att smuggla in på krogen hahah, naturabsiktsprodukter från ritual cosmetic, chailatte & varm choklad till min kaffe maskin. Super nööööjd 



Happy

In till Marieberg med mamma för att köpa plattång & digitalkamera 



Done!

Så jävla skön känsla när man gjort färdigt hem tenta en dag innan deadline. Fast det roliga var att jag trodde deadline var idag klockan 17 men så visade det sig vara imorgon klockan 17. Det ska jag fira med att köpa en digital kamera imorgon. Jag saknar att fota och ta med kameran med på äventyr. Iphonen ger inte alls samma bilder i mörkret. Längtar till helgen då jag ska träffa lite saknade vänner och hänga <3 
 
 
Bild från warsawa. (Jag vet mycket bilder därifrån men det är ju sjukt fint där!!!)

Good night

Idag har jag inte haft mycket tid över till annat. Jag håller nämligen på med en hemtenta i organizations basics. Den ska vara inlämnad och klar imorgon så har cirka 600 ord jag måste skriva klart inför imorgon klockan 17. Därefter känner jag nästan att jag måste fira! Jag har ju suttit spikad här vid datorn sedan 12 imorse... Att skriva business engelska tycker jag nästan är enklare än att skriva vardaliga meningar konstigt nog? Men men jag är inget geni i överhuvudtaget att skriva och har aldrig vart. Men hoppas på ett B men blir glad om jag får ett C. Nu ska jag sova God natt!! tråkgit inlägg I know bjuder på en bild från Warsawa när vi var på Bank club.
 
 
 
 

Sagittarius /skytten 25 nov

I just read my horoscope for 2014 and everything is soo me!! The one who have written this must be a professional.  If you want to get to know me this is me.

Spontaneous. High appeal. Rare to find. Great when found. Loves being in long relationships. So much love to give. A loner most of the time. Loses patience easily and will not take crap. If in a bad mood stay FAR away. Gets offended easily and remembers the offense forever. Loves deeply but at times will not show it, feels it is a sign of weakness. Has many fears but will not show it. VERY private person. Defends loved ones with all their abilities. Can be childish often. Not one to mess with. Very pretty. Very romantic. Nice to everyone they meet. Their Love is one of a kind. Silly, fun and sweet. Have own unique appeal. Most caring person you will ever meet! Amazing in bed!!! Not the kind of person you want to mess with- you might end up crying. 4 years of bad luck if you do not share this post.

Very true

Sometimes you forgive people simply because you still want them in your life. 




Warsaw review

Warsawa har verkligen vart så j*vla kul! Jag och emma har nog skrattat varje minut tror jag. Vi har tagit vara på alla ögonblick och hunnit med massor. Jag är verkligen så himla glad att jag åkte och emma var en riktigt bra resekompis. Alla beymmer släppte och man bara njöt av ögonblicket . love it. Det har hunnits med shopping, sightsing och en hel del festligheter. Hostellet vi bodde på var amazing där vi mötte så många roliga människor alla från olika nationaliteter. På kvällarna var vi på pubcrawl, att gå från bar till bar som avslutades med nattklubbar. Som tur var så hade vi cirka 500 meter hem från stans nattklubbsgata. 
 
Höjdpunkterna på denna resa
*Allt var hur billigt som helst! Mat, alkohol, you name it. Allt.
*Warsawa är en vacker & fin stad som har precis alla affärer som London fast till ett betydligare billigare pris och mindre människor
Hostellet Oki Doki var verkligen top notch. Ett hostell där man träffade massa männiksor och vi hade roligt 24/7
*Vi mötte massor av roliga männskor ute på klubbarna. Klubbarna stängde klockan 5. Öl kostade mellan 6-16 :-, en drink kostade mellan 15-40 kr. 
*Gångavstånd till det mesta
*Oförglömliga minnen
 
Nu är jag tillbaka i Sverige och saknar Warsawa hur mycket som helst. Jag fick sån ångest när jag satte mig på bussen tillbaka till warsawa flygplats för att ta mig tillbaka till Sverige då vi hade det såååååå amazing. Det blir lätt så när man har umgåtts med människor man haft så kul med. Kommer sakna människorna massor  men förhoppningsvis ser jag några av dom snart igen. Igår landade jag i Stockholm och sov en natt där på ett båthotell vid gamla stan och nu är jag tillbaka i Örebro. På tisdag har jag hemtenta från tisdag-torsdag. Och sedan är jag faktist lite sugen på att dra någonstans över helgen igen.....det drar verkligen i fingrarna. Jag vill åka igen. Men samtidigt flyger jag till Åre i slutet på januari och det kostar en hel del också då jag ska bo där i 4 dagar med vänner. Hur som helst så känner jag att jag njuter av mitt liv som singel och trivs med det. This is life. 
 
 
 
 

Pics @ warsawa









Yesterday

Igår anlände jag till centrum kl 22.00 där mötte jag upp Emma som redan va där då hon flög från Oslo och jag Skavsta. Direkt när jag kom fram var det bara att göra sig iordning till pubcrawl(stavning). När man går från bar till bar vilket sedan avslutades i en nattklubb. Vi hade skit kul och beslutade ett moget beslut att dra hem vid 3 tiden. Helt sjukt vad billigt det är i Polen!!!! Vi är båda chockade över priserna. Nu sitter jag på ett café och äter frukost och Emma är på rundvisning i stan. Jag hade ont i huvudet imorse så jag kunde inte följa med. Jag har nämligen haft ständig huvudvärk i 9 dagar nu :( men just nu har den försvunnit, tror jag behövde sova lite extra. Idag väntas det shopping på schemat när Emma är klar på rundvandringen.



Im here!

Just landed in Warsaw. We were only eight people on the whole flight. The cabin crew started to laugh when they saw how many we was.


New year

Här är en bild på mig från nyår. Detta år ska bli mitt år. Jag har inget som kan tynga ner mig eller stoppa mig från att göra det jag vill. 


Skavsta airport

On my way to the airport! Facelook


Warsaw tomorrow

When something bad happens you have three choices. You can either let it define you, let it destroy you or you can let it strengthen you. I choose the third option of course! By the way talking about something completely diffrent  I recevied my grade today for my last exam in cost & management. I got a B which is not too bad but I was hoping for an A and I was only 1 point from getting it :(  This is the second time it happens out of 3 exams and that's kind of annyoing. Although I'm happy. I have promised myself not getting less than C and as far I have accomplished that goal. Why I have set that goal is because if I want to study a master in the future I need to have at least C in avarage to be able to apply. But who knows If I want to continue study after my bachelor. Only time can prove. 
 
A business photo shoot ,3 months ago.  Chubby me, I can't recognise myself. If I look back like 2 years ago I have put on so much fat in my face lately. That will changed, I promise when I start to eat healthy again. I haven't been able to have routins when I have been living in my suitcase & bag for the last 6 months! But after I have moved to my new flat I will start for real. 
 

I know nothing at all

Ska inviga mina nya träningstights från Gina tricot med en lång promenad på landet :) 


Primark

Tänkte bara tipsa de som inte vet att Asos säljer Primark. Primark är ett irlänsk märke som är skit billigt.
Tex denna toppen ligger på  24 kr & joggingbyxorna på 54 kr bra deal ??
 
 
 
 
 
 
 

Warsawa

Hej!
Idag spontant så bokade jag & Emma en resa till Warsawa. Vi åker på onsdag och stannar till på lördag kväll!
Vi kommer bo mitt i city mellan gamla stan och tågstation. Det kommer bli sjukt spännande att åka dit för jag vet ingenting om Polen utan bara att det är billigt där! Så Polen here we come. Sökte nyss på google för att se hur Warsawa ser ut och dessa bilder fick jag upp. Verkar riktigt fint!
 
 
 
 
Pictures by marcin.
 
Jag ser verkligen fram emot att träffa goa människor att hänga med. 
 

ASAP

Hittade denna vackra vatten bild från mälardalen där man ser skrapan (det höga hotellet som ni ser på bild) som jag ska flytta in i till den 1 februari. Jag längtar så sjukt mycket att kunna bo mitt i stan och ha nära till skolan, gym & mataffärer. Jag har aldrig förstått varför västerås stad inte är byggd vid vattnet. Det hade vart mycket finare. Istället är det industri och bara lägenheter vid vattnet. Men tänk de som bor i lägenheterna där vi vattnet, vilken utsikt. 
 

The beginning

År 2013 har inte vartit mitt bästa år, faktist ett av mina sämsta år om jag måste erkänna.  Jag har stoppat mig själv så mycket att jag glömt bort vem JAG är. Men om jag nu ska försöka se tillbaka på saker som jag i 2013 gjort och som jag har bra minnen ifrån så är det. 
 
2013 höjdpunkter
x I februari reste jag till Rom med min fina kompis Nathalie. Vi åt god italiensk mat, träffade massor av roliga människor och det blev en hel del fest och skratt.
x I Maj var jag i barcelona i 5 dagar och njöt. Åkte linbana, besökte ett gammalt slott, solade på stranden , besökte en världskänd nattklubb och shoppade. 
x I juli var jag 2 dagar i grekland och 14 dagar i Albanien och reste runt om i landet. Jag åt allting ute, frukost, lunch, middag, kvällsmat. Njöt av värmen och hade en bra tid. 
x Den 28 augusti började nollningen och jag började studera International business management i Västerås. 
x För att peppa mig ännu mer så ska jag vara stolt över min prestation på högskolan. Jag har hittils haft väldigt bra betyg.
x Utöver det så ska jag också vara nöjd att jag bott halva året av 2013 i Norge och haft en fin tid. Jag har träffat människor som idag är mina vänner. Jag önskar dock att jag njöt mer av tiden när det varade. 
 
År 2014 - Mål
x Leva i nuet
x Uppskatta det jag har
x Njut mer av det jag gör
x Resa så mycket jag kan 
x Bry mer om mig själv 
x Sluta oroa mig själv om vad andra tycker & tänker. Jag förstår inte varför jag har börjat med det när jag aldrig gjort det innan. Skärp dig Caroline. I will. 
x Inte försöka vara alla till lags hela tiden. Alla kan inte gilla mig.
x Ta det mer lugnt
x Träna mer
x Uppleva något nytt jag alltid drömt om
x Älska mer, sluta hata
x Inte dra mig till människor som stjäl min energi
x Skaffa nya vänner för livet
x Bli mer självsäker
x Sluta stressa över saker
x Skaffa mig ett extrajobb
 
En rolig sak som jag ser sjukt mycket fram emot är att jag ska åka till Åre studentvecka med 3 tjejer från klassen den 26-30 januari. Vi flyger från Stockholm till Åre som tar 1 timma. I Åre kommer vi bo i en lägenhet mitt i centrum där allt händer. Dagarna kommer spenderas i backen med snowboardåkning och förhoppningsvis kvällarna kommer spenderas på nattklubbar med hundratals andra studenter. Jag ska njuta av varje sekund!