Under ytan...

Hej . Nu sitter jag på bussen påväg till jobbet. Det tar 20 min med buss till oxford cirkus. Hahah ser ni bussen?? Det är en riktigt gammal londonbuss med ingen dörr. Man hoppas in och sedan kommer biljettkontrollanten heheh as ballt jue.


Hyde park

Hej, har precis satt mig vid ett träd i hyde park. Idag lämnade jag allt och flyttade till kensington. Jag har blandade känslor just nu....


Nytt rum

Hej babes. Idag har jag skrivit på för ett rum i kensington som är ett posh område i zon 1. Det är 4 min från kensington high street. Hyde park är bredvid. Är sjukt nöööjd!!! Allt är så engelskt och mysigt. Bara massa vackra hus, gamla pubar, mysiga resturanger, nära harrods. Hihi jag är glad!!!!jag ska ta massa bilder imorgon och visa er okej?!


Nytt

Ingen bra bildkvalite. Skinnbyxor(ej äkta) 450:- skjorta 450:- och linner under 80:-. Allt från oasis. Betalade självklart inte fullpris då jag fick petsonalrabatt...


So happy

Hej babes. Jag är så jä*kla glad just nu. Idag var första arbetsdagen på oasis. Det var sjukt kul och alla är så trevliga. Det känns som att vi är en liten svensk familj.Träffat på några sköna svenskar så vi funderar starkt på att flytta ihop så hoppas på det. Vi har ett boende på G. Vi får veta imorgon tror jag... Jag trivs skit bra på jobbet.Jag är så glad. Har shoppat kläder från affären idag eftersom man behöver ha deras märke på sig. De har så snygga kläder är sjukt nöjd. Det blev ett par svarta skinnbyxor,ett svart linne och en skjorta. Såhär såg jag ut idag:


At starbucks

God morgon.
Sitter på starbucks och pluggar psykologi.


Marie

Här är jag och mina bästa vän i london Marie. Marie är halv switzerland och halv spansk. I love you.


Walking around.

Hejsan hoppas ni mår bra. Jag är så tacksam att jag har hittat ett roligt jobb. Jag känner att jag är värd det efter allt jobbsökande. En sak som jag vill ta upp är att så många människor alltid ska pika på mig negativt att jag alltid haft det så lätt i livet. Att jag aldrig behövt kämpa eller klara mig själv. Jag säger bara fuck you all. Jag är så jävla trött på att höra det snacket. Jag har alltid,och då menar jag alltid gjort mitt bästa i det jag gör. Jag kämpar alltid. Jag ger aldrig upp. Jag har aldrig varit den personen som tar allt för givet. Jag försöker alltid se positivt i livet även om det tar emot. Jag gör fel som alla andra. Jag nämner aldrig pengar. Jag jämför aldrig människor. Jag har aldrig mobbat någon i hela mitt liv och skulle aldrig göra det!! Jag erkänner att jag kan vara lat men det betyder inte att jag inte kan. Jag har bott nästan 1 år i england. Det bevisar hur jävla stark jag är. Jag är ingen svag människa. Det är ni "svaga" människor som ständigt ska pika på mig. Det handlar av ren jävla avundsjuka eller er dåliga självkänsla och ert självförtroende. Punkt slut.
Jag är så tacksam att jag har världens bästa familj som alltid ställer upp för mig. Jag har både en mamma och en pappa som hållt ihop sen de var 20 år. De är varken gifta men älskar varandra och de ger mig så mycket kärlek att jag inte kan beskriva. Jag älskar dom. Jag vet att många människor inte har en mamma och pappa som finns där men det är ingen ursäkt för era betenden. Ni väljer själva. Jag kommer ha barn med någon som är min bästa vän, som jag älskar. En fin pojkvän. Jag kommer att ha barn med någon som jag vet att det kommer att hålla med så jag kan ge mina barn all den kärlek jag fick och får. Ett citat från mig som jag kom på nyss " att vara lat skadar inte någon.
Att ständigt klaga på hur fula,tjocka andra är, skadar. Vem väljer du att umgås med den lata eller elaka?"


Louis vuitton

Ehmm.... Drömmer mig bort lite i louis vuitton butiken. Jag fick tyvärr inte ta bild på min fina väska jag vill ha. Jag älskar den. Hoppas jag kommer in på uni för då blir du min :)


Nytt jobb

Ni ska veta hur jä*kla glad jag är. Jag gick in på butiken oasis (klädbutik för er som inte vet)och frågade om de sökte personal vilket dom gjorde. Testjobbade i 30 min och jag fick jobbet. Jag jobbar med cirka 8 andra svenskar så vi är ett härligt team. Jag är så lättnad att äntligen ha ett roligt jobb. Oasis säljer så mycket snygga kläder hehe. ikväll ska vi fira att jag fått jobb. Det kommer bli en & en annan drink. I'm so happpyyyy.


Paranormal activity 3

Hej babes Ikväll eller om 15 minuter så blir det paranormal activity 3. Hoppas 3an är bätre då 1 & 2an söööög.

Rensa tankarna

Nu ska jag ta mig ett varmt bad. Peela hela kroppen och bara rensa tankarna. Jag finner det väldigt svårt just nu att veta att jag kommer flytta tillbaka till sverige. Jag kommer sakna allt. Jag kommer sakna alla mina fina vänner jag träffat. Jag kommer sakna allt. Allt jag upplevt, kulturen, london. Ingen stad är som denna. Jag tycker det ska bli så jobbigt :( Det ska samtidigt bli skönt att komma hem till sin underbara familj och vänner. Jag gillar inte att säga hej då. Men ibland så måste man göra det. Jag vet att mitt val är rätt. Jag uppskattat allt jag vart med om. Jag känner mig lite som en ny människa.


Kvällsmat

Kvällsmat: brocolli pasta+vitlöksbröd och ett glas mjölk. Måste ge er ett tips: som ni ser på bilden så användet jag ett syltglas. Riktigt snyggt. Så om ni har använt slut på sylten så tipsar jag er att tvätta glaset och använd det som dricksglas. Det är as ballt att servera drinkar i syltglas eller använda de till vardags.


När du känner en tomhet inom dig.

Hejsan babes. Nu sitter jag hemma i soffan och kollar runt bland internet sidor. Jag vill bara säga att flytta till England var ett stort steg och en bra erfarenhet plus att det har fått mig att inse så många saker! Innan visste jag inte riktigt vad jag ville jobba med, vad jag ville göra med mitt liv. Jag har testat det mesta känns det som... fastän jag bara är 19 år. Jag har jobbat som försäljare, teknisk suppport, kundservice, jag är utbildad bartender och har jobbat som det, eventpersonal plus lite andra småjobb. Inget av jobben har känns rätt. Jag hade alltid velat jobbat som bartender och utbildade mig till det gratis här i London. (Om du vill bli bartender så kikar du in på barschool novus leisure London, dom är helt ok och dom ger dig 100 procent jobb direkt då dom äger 35 barer runtom i London) I alla fall så jobbade jag som bartender och kände att det inte kändes rätt och en kväll när jag jobbbade i baren så kom jag på vad jag ville bli. Jag vill bli sjuksköterska med inriktning akut mottagning/ambulans. Jag älskar att hjälpa andra människor, jag vill ha ett jobb som det händer saker hela tiden, jag blir lätt uttråkad så att jobba inom sjukvården känns som ett jobb för mig. När man utbildar sig till sjuksköterska så kan man sedan specialsera sig till antingen psykvård, ambulansvård, operationsvård och flera till alternativ. Det är 3 års grund utbildning plus 1 eller 2 år för att specialisera sig som jag kommer att göra.Så tillbaka till ämnet,om man inte vet vad an vill göra i livet så måste man försöka testa på allt man alltid velat testa på för att få livserfarenhet. Om man bara sitter hemma eller "fastnar" i samma spår och tänker vad vill jag bli? Jag tror inte att man kommer veta då. Jag tror starkt på att man måste ut i världen för uppleva saker innan man faktist vet vad man vill bli. En del har tur att veta i tidig ålder, redan i gymnasiet vad dem vill bli medan en stor majoritet inte vet. Precis som jag, jag visste inte vad jag ville bli. Nu känns det som jag har sätt massor under min tid i England, jag har testat på flera olika jobb, jag har hört andras berättelser och en dag slog det mig vad jag ville bli. Nu kanske det låter som att jag tror att jag är något och vet allt men så är det inte. Jag tror bara att man måste tänja på sina gränser lite och testa på allt möjligt för att lära känna sig själv bättre på jobbfronten och sedan när man gjort det så tror jag man kommer att veta vad man vill jobba med. Det hjälpte för mig i alla fall och jag tror det kan hjälpa andra såväl.

Baker street

Helloooo. Just nu sitter jag på en bänk vid baker street och väntar på en kompis som slutar jobbet snart. Vi ska fika och sen ska jag dra mig hemåt. Har gått på stan dag runtom bond,baker samt regent street. Gick till Apple store för att kolla på vad datorerna ligger på för pris. Måstr säga att jag är riktigt impad på hur j*kla bra datorerna är. Har man en iphone man älskar så lovar jag er att ni kommer älska mac.


Sol, musem & chailatte

Idag har vart en härlig dag. Vi har gått promenad, tog en titt på west india quey musem. Det var häftigt. Avslutade dagen med en chailatte. Nu blir det bänkad framför tv;n the only way is essex väntar!! Jag är helt kär i Mario i programmet. Åhh min drömkille. Här är en bild från igår när jag matade ekorrarna vi har där vi bor.


You choose

Heej, Jag skrev tidigare i förrgår att jag fått jobb. Igår var min försa jobbdag & jag fick sådan ångest. Det var sjukt tråkigt och omotiverande så jag slutade. Jag vill jobba med något man känner att man tycker är kul. Livet är för kort för att slösas bort. Jag har en väldig tur. Jag kan välja. Alla kan inte det. Därför valde jag att sluta och fortsätta leta jobb istället för att ha ångest. Det är sjukt svårt just nu att få jobb i England. Ekonomin i England är den värsta i historien. Det råder stor arbetslöshet i hela England. Nu ska jag fortsätta plugga, sedan blir det in till city för att söka lite jobb och träffa Marie för lite donuts. Ni får ha det så bra mina få läsare.

Sista ansökningsdagen.....

Hej Bloggar från datorn, det var länge sen. Idag var sista dagen att söka in på alla Sveriges universitet. Så nu är det bara att vänta glatt på svar om jag kommer in eller inte. Alla, inklusive jag får reda på det i slutet på Dec. Jag har 18,1 så vi får se om det räcker till men det tror jag. Förresten så har jag fått jobb lite hastigt sådär. En kille ringde mig idag och ville att jag börjar jobba imorgon så idag har jag fixat med alla papper & kontrakt så imorgon kör jag igång igen med jobbandet. Men tyvärr är projektet/jobbet bara 3 veckor men det är bättre än inget. Allt löser sig. Jag är mest sugen på att börja studera så jobb känns inte motiverande för min del just nu, men jag behöver samtidigt pengar så det är viktigt! Om jag kommer in på uni så måste jag betala av hela min telefon plus kontrakt så det kommer bli en jä*la stor summa eftersom jag tog 24 mån kontrakt....plus att jag vill köpa nödvändiga saker till studerandet som kommer kosta. Jag får jobba häcken av mig helt enkelt. Puss pusss

Sista ansökningsdagen.....

Hej Bloggar från datorn, det var länge sen. Idag var sista dagen att söka in på alla Sveriges universitet. Så nu är det bara att vänta glatt på svar om jag kommer in eller inte. Alla, inklusive jag får reda på det i slutet på Dec. Jag har 18,1 så vi får se om det räcker till men det tror jag. Förresten så har jag fått jobb lite hastigt sådär. En kille ringde mig idag och ville att jag börjar jobba imorgon så idag har jag fixat med alla papper & kontrakt så imorgon kör jag igång igen med jobbandet. Men tyvärr är projektet/jobbet bara 3 veckor men det är bättre än inget. Allt löser sig. Jag är mest sugen på att börja studera så jobb känns inte motiverande för min del just nu, men jag behöver samtidigt pengar så det är viktigt! Om jag kommer in på uni så måste jag betala av hela min telefon plus kontrakt så det kommer bli en jä*la stor summa eftersom jag tog 24 mån kontrakt....plus att jag vill köpa nödvändiga saker till studerandet som kommer kosta. Jag får jobba häcken av mig helt enkelt. Puss pusss

Thames

Ute o går längs thames


Sunday

Godmorgon. Sitter här, nyvaken i soffan & äter frukost. Idag ska jag ta mig en lång promenad längs ån/floden som går igenom london. Denna helg har vart "jobbfri". Har varken pluggat, suttit vid datorn, sökt jobb osv. Jag har bara låtit mig själv vila ut. Riktigt skönt måste jag säga. Såhär ser jag ut just nu:


Hellloooo

Hej , just nu sitter jag och väntar på Marie. Jag har hennes väska så därför ska jag möta upp henne lite snabbt där jag bor. Så här sitter jag nu. Bild:


God morgon

Hello!! Eller god morgon. Hade en trevlig kväll igår som slutade lite dåligt för marie, födelsedagsbarnet själv. Men nu mår hon prima igen. Har just vaknat. Jag vet det är tidigt men jag är morgonpigg hehe. Idag ska jag bara ta det lugnt & senare eventuellt gå på bio.


Hello we are out

Jag o marie Sitter med några sköna snubbar o dricker dinkar


Marie's 25 b-day!!!

Nu ska jag ut för att fira min vän marie som fyller 25. Vi båda har knappt vart ute något i london så det får bli utgång i west end(runt puccadilly cirkus). Såhär ser jag ut förresten. Herrååå!


Mina älskade örhängen

Köpte dessa på kanarie öarna. Love them. Bilden är från GC as well.


New age

Hejhej. Kom hem från sverige i tisdags. Engelska C kursen gick bra. Fick VG+ , super!!! Har alltid legat på G så det var jätte kul att jag hat utvecklats under min tid i london så därmed kommer hon höja mitt betyg i A samt B kursen & det kommer höja mitt betygsnitt. Innan sverigeresan så sa jag upp mig från barjobbet. Kände att det inte var min grej helt enkelt. Det var tufft, inte kul att komma hem sent, dålig lön så jag slutade tråkigt nog. Jaaa vad gör jag nu då? Jag pluggar & söker jobb.


Min framtida babe

Love this bag!!!! Om jag kommer in på universitet så kommer jag behöva ha en väska som håller i vått & torrt. En dag blir du min baby.


Lång kväll

Hej
Nu sitter jag på bussen hem från kvällens jobbpass. Jag kommer vara hemma till 03.45 & ska upp klockan 06.00 för att ta bussen till flygplatsen. Oj oj vad trött jag är. Hahah. Bara & bita ihop och sova på flyget.
Bild från GC


Update

Hej , ikväll blir det jobb i baren. Imorgon åker jag till sverige & stannar till tisdag. Min resa är mer som en studieresa. Jag åker för att göra prov i engelska C kursen som jag läste på 3 veckor.


Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge.

Lovely night on the balcony. Sparkling rose. Warm weather.brown and happy. It cant be better.