Skriv

Ångest, ångest & ångest.
Just nu kænns mitt liv så himla tråkigt. Jobbar, trænar och sover. Har typ inga næra vænner i Oslo førutom Emma. Så jag umgås inte med någon æn på helgen. Emma har skolarbete 24/h så vi umgås typ aldrig. Panik.Saknar kollektiv livet. Att alltid ha någon att snacka och hænga med!!!  Att bara flamsa runt och gøra allt ihop. Jag har sætt allt av Oslo. 
 
Jag har två svåra val framfør mig. mitt svåraste val i mitt liv. Jag kan antingen vælja att bo kvar i ett tråkigt land som norge men gå i en toppskola hær i Oslo som finns med på financial times listan och har fått EQUIS utmærkelse eller vælja Barcelona en stad dær jag skulle kunna njuta av livet men istællet gå i en skola som inte ær erkænd internationellt så jag vet inte hur jobbmarkanden blir efter utbildningen. Båda ær ekonomi. AHHHH... Panik. 
Just nu vill jag bara fly landet och vælja barcelona men ær det verkligen det smartaste???? Jag trivs inte i OSLO just nu. Kænner mig som en aloner. Men førhoppningsvis kan det bli bættre nær jag børjar skolan och lær kænna folk eller flytta in i ett kollektiv. Ush, vilken hemsk kænsla det ær att inte trivas vilket ær sjukt. Før jag trivdes så bra førr med allt. 
Men i alla fall.Det ær inte lætt? Alltså jag har bott hær till sommaren i 1,5 år och jag vill uppelva något nytt. Och det kan jag genom att studera i barca. Men samtidigt har jag en sådan bættre ekonomi om jag blir kvar i Oslo och kommer kunna resa mycket som student och slippa leva fattig. Blir jag i Barca kanske jag blir ganska så fattig men istællet har skit kul?? 
Ønskar att en spå gumma bara kunde sæga till mig vilket land jag ska vælja. Ena dagen vill jag Oslo och den andra dagen villl jag barca. :( Jag ær en person som vill njuta av livet fullt ut. Så før mig ær det viktigt att jag gør rætt beslut. Men som alla sæger till mig, allt blir bra vad fu æn væljer så hoppas på det.
 
Att vælje universitet ær nog det svåraste val jag gjort alltså det ger mig lite ångest hela tiden var jag vill studera... Har kommit in på Norweigan business school så det kan jag vara stolt øver!! och jag vet att jag kommer in i barcelona också.Men men. Nog om att ni som læser ska få høra av min vardagliga ångest stress attack om plugg. NU ska jag lægga mig och sova i min ensamhet och vænta på att morgondagen och gøra samma sysslor igen som idag. och så førblir veckan.

Nya bags + barcelona resad bokad!

Hello
Sitter och skriver på fidans data och dermed konstig stavning pågrund av att de fattas svenska bokstaver.

Jajja, idag har jag inhandlat en friis & company veske sååå jekla snygg med peace merket på!!! Ska egentligen inte køpa mer væskor men bara før att friis er en kvalitesvæska så kostade jag på mig den. Har en annan i silver som jag haft i flera år som fortfarande ser ny ut. Skønt att ha någon mer budgetvæska istællet før att gå runt med de dyra væskorna. Och så har jag køpt mig en Escada træningsbag+necesær såååå snygga.

Har bokat en barcelona som jag och fidan ska på mellan den 16-20 maj. Bokade ett jætte fint hotell med bubbelpool  :D Me like. Att vi åker till Barcelona ær inte av en slump utan jag har søkt en 3 årig bachelor i business administration och vill checka læget nere i Barca innan man tackar ja ifall jag kommer in.
Så nu har jag søkt både skolor i Sverige, Norge och en i Barca. Men det står mellan Barca och norge, skit svårt val. Har sådan ångest øver det. Man vill vara kvar i norge før hær har jag pojkvæn och massa vænner men samtidigt vill jag prøva något nytt och man ska passa på nær man ær ung. Hard choice. Men tur det att man har det så bra att man har sånna ilandsproblem. Många mænniskor skulle døda før att få starta universitet så man ska inte klaga. 

Hær kommer bilder by the way från idag. DÅLIGA IPHONE BILDER JAG VET.




Bio

Bio mys!!


Spotify

Hahaha , hur många gånger har man inte bråkat om spotify? När man är snäll och låter andra låna min och sen när jag själv ska ha den så måste jag Fightas för att få den. Hahaha :D