A walk

Idag har jag vart på en långpromenad längs Akerselva. Här kommer en fin bild på ett av många "vattenfall" längs vägen. 
 

Funny picture

haha emma skickade en bild från förra året när jag & några vänner var hemma hos mig (tiden jag bodde i oslo) 
Saknar dom alla, fina vänner <3  Siri har bott i Manilla i 1 år, Victor bor i Australien sedan 8 månder tillbaka och emma här i Oslo och lilla jag i Västerås. Men så är det alltid med mig, dom vänner jag verkligen tycker om bor jag aldrig nära. Har dom alltid för långt borta så man nästan aldrig kan ses :( Men sån är det när man är en riktig"rese människa" man träffar männiksor som är lika som en själv som gillar att resa. Man skiljs ofta åt för att man reser åt olika håll. 
hahaah fyfan va ful bild på mig men den bjuder jag på 
 

Victoria secret

Nu sitter jag på Arlanda och väntar in flyget som tar mig till Oslo. Blev lite shopping på Victoria secret. 



Rest in peace

Det var tungt att ta farväl av en person vi älskat så mycket. En stark kvinna genom alla dessa år på jorden. Min kära mormor ❤️ Allt var så fint fixat för dig Mirja Liisa Hakamäki, världens bästa mormor. Jag bär glädjligen mitt andra namn lisa som även min mormor hette i andra namn. 



In Stockholm

Idag har vi träffat många av min mormors syskon som kommit hit till Stockholm från Finland (hon har 11 syskon). Ibland önskar jag att jag borde försökt lära mig finska bättre. Jag förstår i princip ingenting. Bara några få ord vilket gör att jag ibland kan förstå innebörden  av ett samtal. Det var fint att se dom, att kunna se likheter med mormor. Imorgon kommer bli en dag jag alltid kommer att minnas. Mormors begravning. En bild från samlingen när vi träffades och åt kvällsmat ihop.


Hotell + gardemoen airport

Inatt lyxa jag till det lite och checkade in på hotell mitt i Oslo city för att enklare kunna ta mig till flygtåget till Gardemoen flygplats. Så nu sitter jag här på flygtåget som endast tar 20 minuter. Mitt flyg till Stockholm kommer endast att ta 55 minuter jämfört med en 8 timmars bussresa så var valet lätt att flyga! 



Leopard

Nu ska jag ut på en promenad i Oslo innan det mörknar. Inviger ett av mina nya träningsbyxor i leopard. Mycket snyggare i verkligheten. Helt perfekta är dom!! Även en bild från igår. Tapas. 




Stockholm

Hoppas alla hade en underbar jul allesammans! Imorgon ska jag flyga till Stockholm för att gå på mormors begravning på fredag :( 
En bild ifrån julafton igår.



Tonight

Det gick fint att jobba för Kappahl . Nu är jag påväg till Antonia, vi ska till aker brygge till Latter och sätta oss :) 


Oslo

Hello, nu sitter jag på bussen påväg till jobb på Kappahl, jag ska jobba där idag och på måndag! Här bjuder jag på liter goda matbilder från veckan min. 




Oslo

Nu är jag i Oslo en sväng för jobb & träffa nära och kära. Hela veckan har jag jobbat på ett av mina förra jobb och på lördag blir det ett pass på Kapahl. 


Wish list

Önske listan för julen
 


Träningsbyxor från 2XU


En kvalitee kaffe mugg termos att ta med chai latte till skolan 
 
Yankee candle, jag gillar alla söta dofter som vanilj, jordgubbar, mango etc.
 
 
Denna sjukt snygga fåtöljen från Åhlens. Vill så gärna ha den till min nya lägenhet/hotellrum
 


Denna fotpallen till fåtöljen = en glad Caroline
 
 
 
Dessa träningstajts from gina tricot i storlek Medium 
 
 

Designer lampa från märket Kartell 
 
 

Tenta plugg

Det har hänt massor av saker som påverkat mig negativt i privatlivet de senaste 10 dagarna. Det har varit tufft att ha två kommande tentor i denna veva. Trots allt som hänt så har jag försökt att "koppla" bort så mycket jag kan för att ha ork till att fokusera i skolan . Tenta i cost & management accounting 1 på fredag . Såhär ser en liten bråkdel ut vad vi håller på med just nu.


When nothing can get more worse than it is

Idag gick min kära mormor bort i en hjärtinfark. Det känns så konstigt att en människa en dag kan vara helt borta.  Jag  kommer  alltid att ha mormor i mina tankar och jag tror det finns något annat efter döden. Man ska ta vara på dom man har för plötsligt kan de vara borta. Jag älskar er min bästa mamma & pappa. Ni är allt för mig <3