Att vara driven kan bli jobbigt.

Ända sedan september 2011 så har jag nästan varje dag tänkt på utbildning. Vilken passar mig bäst? Vilket är en chansning? Vart vill jag bo? Kan jag tänka mig studera så länge? Kommer jag tröttna?
Jag känner att jag flyttat runt väldigt mycket dem sista 15 månaderna att jag börjar känna att någonstans vill jag börja stadga mig. Oslo är en stad jag trivs bra i på alla sätt & vis och kan därför tänka mig att studera här. Men det stora MEN är studiebidraget. Svenskt studiebidrag räcker inte långt här. Man måste ha bott i 2 år samt arbetat heltid under den perioden för att ha rätt till Norskt studiestöd vilket skulle göra stor skillnad. Jag vill börja nu till hösten att studera men pengarna verkar sätta emot.
Då får jag mer panik att tänka att även om jag börjar till nästa höst så har jag inte bott i Norge 2 år i alla fall och kan ändå inte ha rätt till Norskt studiestöd.... Det betyder att jag skulle behöva vänta ytterligare ett år alltså till hösten 2014 och det tänker jag inte. Så nu börjar jag bli förvirrad och tänka om jag ändå ska gå civilekonom som jag hade tänkt från början men jag orkar inte flytta igen plus att jag har överlagt att inte bo i en liten stad. Jag mår som bäst i en lagom stor stad som Oslo. Så vad tusan gör man?
Det här gör mig väldigt deprimerad då jag gärna vill gå denna utbildning nu till hösten men är rädd för att inte klara mig ekonomiskt. Jag vill inte skjuta upp mina planer & utbildningar längre. Jag vill börja stadga mig nu och vara klar som ung. Men livet verkar inte alltid bli som man tänkt? Så någonstans så måste jag tänka positivt för det kan inte alltid bli som man tänkt. Det positiva är att jag alltid kommer vara ung i själen, jag hinner spara mer pengar, jag hinner ta körkortet år 2012, jag har hela sommaren att se fram emot.
Vad jag mer måste tänka på att jag hunnit gjort mycket som 20 åring även fast jag inte tycker det själv så har jag bott i England 14 månader, jag bor nu i Oslo, jag började jobba som 17 åring och har jobbat med alltifrån butiksmedarbetare, försäljare, kundtjänst, nattklubbar, utbildad bartender, upplevt många av världens länder, Spelat fotboll & haft häst hela livet samtidigt som jag gick ut med bra betyg i gymnasiet. Vart på massa roliga resor, träffat sjukt mycket vänner och nya miljöer. Haft pojkväner, dejtat. Gjort saker jag egentligen inte vågat. Jag borde tänka att jag är bara 20 men ibland har jag svårt för det. Jag vill så mycket på en gång och någonstans borde jag egentligen tänka att jag har hela livet på mig. Att jag inte borde vara deprimerad för denna sak att jag inte kan börja i år. Jag gör det istället med nästa år med ännu mer driv & passion.

London on thursday

Hiiyaaaa
I'm flying to London on thursday. It's gonna be awsome. I will only stay  4 days but I'm gonna do the most of it. I miss my friends & London life. <3 <3 <3
Fasen vad lycklig jag är som ska åka, helt sjukt. Det är det enda jag tänker på & ser fram emot är just torsdag. Jag lyfter 22.00 från Oslo och är i London 22.50, bra va? Jag älskaaaar't.
Imorgon ska jag jobba 6 timmar och sedan blir det krogen för dem sista slantarna. Det kommer som tur in nya pengar på tisdag wihu.  Jag har även sökt in på en privatskola med inriktning inredning här i Oslo. Jag hoppas verkligen jag kommer in på programmet som är på 2 år. Är det något som  jag aldrig kommer att tröttna på i livet så är det inredning. Om jag kommer in så blir det helhjärtat & med passion. Utbildningen blir dock dyr 42 000:- per termin och levnadskostnaderna här är högre jämfört med många länder men jag tänker att det är värt varendaste krona plus att det går att extraarbeta för att få det att gå bättre ihop. Om man verkligen är passionerad för ett yrke så kommer man lyckas. Hittils har jag jobbat med saker jag inte haft någon som helst passion för vilket har resulterat till att jag bytt jobb som längst efter 7 månader.
image description
London baby, London. Om jag kommer in på inredningsutbildningen så kommer jag ta min bachelor 1 år i London på metropolitan university helt klart. Så totalt blir det 3 år. Kommer jag inte in i år så tänker jag söka till nästa år. Jag är nämligen 10 dagar försenad med min ansökan... trist nog.
Ha det så bra babes. Sorry för dålig uppdatering. Behöver skaffa en iphone ASAP.

My friend steven

I have to give cred to my friend Steven. He is really growing as a manager and he's doing what he loves. He's my first english friend and I have now been knowing him for 1,5 year.(time goes fast!!) Steven have always helped me in life. He give me good advice and things that he says make me think. I have learn a lot from him.  Is not many people who cares and have a heart of gold as he have. I just wanna say thank u that your are my friend and I hope u see this. When I said that I was comming to London he offered  straigh away to pick me up. What a good friend isn't?


I remember when I said I wanna take my driving license in London and he said ok drive the car. That was funny. i was driving around in a right handed car and did very well acutally....
London I MISSS U and I miss u all my friends. I'm looking forward to see u all.

Always something to laugh about...

Jag och siri humor vid klockan 22.40. 
Det roliga är att vi delar rum & säng. Vi sitter i olika rum och jag säger god natt och det låter som jag inte kommer se henne på länge , hörs snart lixom....Men det gör vi. haha ingen fattar eller så är det bara jag som är helt efterbliven & tycker att det är roligt. Ja så är det nog....Därför säger jag God natt. Jag vill att det ska bli fredag för då kommer min jossi hit.

I need a kiss & a hug.

So lets make most of it?

Don't be to intrested it's not worth it.

Hello
Faaasen vad glad jag ær!!! Min kæra Sara som jag lærde kænna i London ska hælsa på i London samtidigt som mig och dessutom kommer två andra tjejer som jag lært kænna till London exakt samma datum som mig den 3 maj. Så det blir værsta reunion!! Alla vi tjejer tillsammans=crazyyyy.  Ska æven træffa min ælskade væn Maria Garcia nær jag ær i London. Åhhhh vad jag læntar. Inte nog med det. Næsta helg kommer min kæraste Josephine och hælsar på mig i Oslo. Denna vecka kommer gå riktigt snabbt nær man har något att se fram emot. Yeyyyy Happyface ær jag. 
Sara & jag på Cirqe del soir eller hur det stavas??

Take a look

Här är lite videosar som folk gjort om Canary wharf där jag bodde i London. Ta er gärna en titt så får ni se var jag bodde och får lite mer inblick hur annorlunda det är mot Örebro.

See my world is DIFFRENT.

I wanna shop now!!! . I have to wait ot the next salary though....
I love this things below:
Loafers from StyleByTyra.
Jeffrey campbell Lita spike. I want them so badly :(

true


Hot right now

Helloooooo,
Jag vet att min uppdatering suger.....Mina dagar ser ungefär likadana ut. Jag går till jobbet och sedan tränar jag och därefter sover...haha.
Fyfan vad jag saknar London!!! Satt och kollade på massor av bilder och jag saknar det så sjukt mycket. Men det är inte långt kvar tills jag besöker London. Det är mindre än 3 veckor kvar. Yey!!! Det blir canary wharf, Kensington, Hyde park, shopping, party with my girls, donuts, primark & massor av trevligheter. Är så taggad. Synd att jag inte stannar så länge dock. Jag saknar mina brudar!!!!

And you may tell me to run, run now but I can't.

Hi
Today I have been working out at the gym & I also went to the sunbeds.
I'm so excited for the summer to come. I'm gonna do so much fun things with my friends, I can't wait!!!
Tomo work  8-4 and then I take the weekend of.
image description

Talk that talk

Hej
Ett litet god natt inlägg! Idag har jag bokat london mellan 3-7 maj. Är så taggad på att träffa mitt vackra london & mina fina vänner jag har där. Idag har jag tränat på gymmet och nu ska jag sova. Imorgon blir det jobb, sola & träna. Love it. btw Idag kom Siris syster Lina hit så det blir att hänga med dom hela helgen j. Jajja nu ska jag inte babbla på mer. God natt!!

Where did the time go? Everybody wants to know.

Hej, det blir som sagt inte många blogginlägg nu när jag saknar iphone....
De senaste dagarna har mitt humör vart lika med upp & ner. Jag kan vara jätte glad i ena stunden till att nästa sekund känna mig deprimerad. Vet inte vad det är. Kanske behöver jag en lugn helg  eller kanske bara komma tillbaka  till mer rutin i vardagen. Denna känsla brukar komma när man haft en bra mini semester eller när man känner att man bara vill vara själv eller när man jobbat för mycket. Jajja det kan bara bli bättre aight? Imorgon kommer jag vakna upp med ett leende.
Idag har jag GTL:at Dvs Gym, tan & laundry. Känns bra.. Imorgon jobb 4-8

Pics x3

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/2364297/images/2012/pic_197439071.jpg" class="image">


The best we could

Hejhej
Idag blir det att åka mot mitt Oslo. Men först en shoppingrunda på mariebergs galleria (3dje största i Sverige) med mamiii.


Some die young

Detta måste vara äckligaste cidern jag & jossan druckit hehe. Cuz it tasted like beer.


Tough times never last but tough people do.








Yesterday was goooood

Igår hade jag skit kul med mina brudar. Först var vi hemma hos natha på förfest & sedan drog vi till Frimis där mohombi spelade. Jag fick en autograf i alla fall hehe. Sedan tog vi taxi med mohombi och efterfestade med hans och hans vänner på stora elite hotel.  Sjukt kul kväll! Nu är jag hemma och ska ta & äta lite godis.


Middag

Middag med mamma&pappa och min bror.


Snapshoots

Pics:


To be messy is easy

Fyfan vad det ser ut på mitt rum just nu..... Städhjälp någon?


MUM's Birthday

Happy B-day best mum. (For your own sake I promise to not write what age...hahahah)

Jag är lycklig som har en sån fin familj. Idag har vi vart hos farmor & farfar och fikat... Det blir alltid hundra skratt.  Alla har humor på hög nivå! Snart kommer min twin jossan & min bror för att äta lite tårta.







Somebody that I used to know

Även fast det snöar och är skit väder så är jag taggad på ikväll. Ska träffa sjukt många kompisar och förfesta med så jag är jätte glad. taggga!! Fick nyss ett påskägg av farmor & farfar.


You don't have to cut me off

Hello
Nu är jag hemma igen. Blev en snabb filmkväll & lite tjejsnack med Erica. She's cool.
Nu ligger jag & Mirre(min katt) och myser. Snart ska vi sova. Vid cirka 3 på natten så börjar han alltid mjaouua så då måste jag ge han mat. Och när han ätit upp så börjar han mjauua igen och vill att jag ska hämta honom vid matskålen och bära honom till sängen. Någon timme senare börjar han mjaaaoua igen och vill att jag bär honom till sin kattlåda. Så brukar mina nätter se ut när jag är hemma. Han är som en bebis som man blir väckt av några gånger under natten. En gång så hade jag en kompis som sov över och sa att hon aldrig vart med om något så värre oljud som att höra min katt mjaooua. Han skriker tills han får som han vill heheh. Vanliga människor hade aldrig gjort allt för en katt. Men för mig så är han mitt lilla hjärta och bebis. Under detta blogginlägg så har han hunnit somna och ligger nu och snarkar som en gris bredvid mig. Djur är härliga!!


Reflection

I'm trying to decide what to bring to norway. P.S.My cat is watching everything .


Outfit

Todays outfit
Nu ska jag åka hem till Erica & ha filmkväll. Erica har ju flyttat till hus så det ska bli spännande och se hur det ser ut. Have missed u babe. Imorgon ska jag och mina brudar till FRMS och se mohombi.

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/2364297/images/2012/pic_197072651.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2364297/images/2012/pic_197072651.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/2364297/images/2012/pic_197072696.jpg" class="image">


Am I really special?

Bought some things today: A lovely watch & bracelets. I have to say that my eyes goes very good with my new haircolor.


Brown

Do browns have more fun? It's worth a try. Natural VS make up


Dress to impress

Jag idag iklädd i min farmors klänning som är över 30 år gammal. Älskar den! Ikväll så blir jag brunett babes.


I take U to my candyshop.

Har vart & shoppat med pappsen. Han köpte en iphone4s och jag köpte 5 väskor varav en är en röd vezzano som jag fullkomligt älskar. 2 nya vårkappor, ett par skor, tofflor, en kjol, tjocktröja & lite hårfärg. Nu är vi påväg till farmor för att hämta en klänning som jag fått uppsydd av hennes väninna.


Throw your hands up and smile.

Hej
Idag fick jag äntligen min första lön men jag har redan använt hälften till att betala massa räkningar plus att jag måste betala av 18 månaders abbonemang på den borttappade j*vla iphone som kostar 7000:-. Det suger. Plus att jag tappade min MK klocka i Lördags. I lördags tappade jag nog bort saker för över 10 000 kr. Men men. Det är bara saker egentligen. Dom har inget värde. Huvudsaken är att jag mår bra.  Får leva fattig denna månad igen....men det är jag van med (typ).
På onsdag ska jag åka till Örebro & stanna tills på söndag.
På fredag ska  jag & tjejerna till FRMS och se Mohombi och det kommer bli jävligt grymt. Han är sjukt bra och vi ska dansa sönder!!!  SAKNAR mina girls <3

Crasy yesterday

Fyfan vilken kväll igår alltså. Jag måste säga att jag har helt underbara kollegor. Jag har alltid så kul med dom. Dom är så jävla sköna!! Bättre människor får man leta efter. Igår så gick vi ut hela jobbet plus våran chef rune.(fattades dock några)  Det råkade dock bli för många teqila shottar igår så jag tappade bort min iphone. Det suger. Men det är bara en telefon. Kunde ha vart värre.  Det ända som kommer att få lida är bloggen min eftersom jag alltid bloggar från telefonen. Imorgon blir det jobb och även tisdag. Sedan drar jag på tisdag till Sweden och stannar tills på söndag.