Hästar är härliga djur. Dom lyssnar,förstå...

img_5940 (MMS)

Hästar är härliga djur. Dom lyssnar,förstår & får alla människor glada vilket humör man än har. Jag saknar att ha en häst att ta hand om särskilt nu när man precis flyttat till en storstad. Djur för huvudtaget är det bästa jag vet. Det  är något som alltid kommer att ligga mig varmt om hjärtat. All kärlek.


Hade en kul kväll igår med mina vänner. Ty...

img_5148 (MMS)

Hade en kul kväll igår med mina vänner. Tycker att det är kul att man kan säga vad som helst till killar och dom tror på allt man säger. Heheheh. Idag har jag bara myst med min katt & slappat framför tv:n. Känner att jag nästan börjar längta lite till London och börja jobba stenhårt för att nå alla mina mål.


Hejhej

img_4008 (MMS)

Hejhej


Me tonight!!

img_4454 (MMS)

Me tonight!!


Är med mina snyggingar !

img_0856 (MMS)

Är med mina snyggingar !


Dagens planer ut såhär: först har jag tand...

img_2648 (MMS)

Dagens planer ut såhär: först har jag tandläkartid vid 12 så jag hoppas att jag inte har hål> åka hem och dusha>dra till Nathalie fält för att träffa Louise,zara och Emelie. Ska bli kul att se er igen<3 > dra till satins uteservering och därefter vet vi inte var kvällen slutar.Idag  blir alltså en rolig dag.


Jag och Chippen. Det var hur härligt som h...

img_6093 (MMS)

Jag och Chippen. Det var hur härligt som helst att ta en ridtur på kvällen. Tack jossan.


Kolla bebisen !!! Sååå fin

img_5181 (MMS)

Kolla bebisen !!! Sååå fin


Jag just nu; sitter & solar ute på altanen...

img_7041 (MMS)

Jag just nu; sitter & solar ute på altanen. Senare mot kvällen så ska jag och jossan ta en ridtur med hästarna.


Frida till vänster och Erica till höger+di...

img_4016 (MMS)

Frida till vänster och Erica till höger+dixy. Det blev sixtorp istället!


Lilla Erica sovandes på bild tagen nyss. N...

img_5923 (MMS)

Lilla Erica sovandes på bild tagen nyss. Nät hon vaknar så ska vi dra till lillsjöstrand och sola & bada hela dagen , nice! Igår köpte jag löshår i Stockholm och lite annat.


I Sthlm just nu.

img_7047 (MMS)

I Sthlm just nu.


Klockan är 08.00 & nu drar jag och Elin ti...

img_5399 (MMS)

Klockan är 08.00 & nu drar jag och Elin till Stockholm weeyy.


Läsarfråga

Jag har gjort en ny kategori som kallas " läsarfrågor om London". Jag älskar när ni skriver lite frågor till min tomma blogg. hehe.

Be with people who gives you energy not people who takes the energy.so true.

Att åka genom London till motorvägen som går till Bournemouth skulle vanligtvis ta 30 minuter genom London. Det har tagit 3 timmar. Det är kaos och trafikolyckor äverallt. Om ni kollar http://www.bbc.co.uk/travelnews/motorways/ så uppdateras trafikolckor runtom london. Det är cirka 1 olycka i minuten. Helt sjukt. Så undrar när man anländer inatt egentligen? Jag känner att jag vill åka hem och hälsa på min katt. Han har fått konstaterad struma vilket innebär att han kan äta hur mycket mat som helst med motsatt effekt han att han går ner i vikt. Han kommer behöva äta 3 tabletter varje dag för att överleva vilket kommer bli svårt då han vägrar äta tabletter och är smart som känner lukten om man blandar tabletter i maten. Jag kommer göra allt för att han ska klara sig min 17 åriga lilla bebis :( På tisdag drar jag till Sverige i 3 veckor så då ska jag spendera mycket tid med honom.Ush vad jag saknar honom mycket....Det är något som hela tiden fattas. Önskade att jag kunde ta med honom till London<3 Slutade mitt jobb idag för htc. Ush det kändes jobbigt att säga hejdå till alla. Alla är så rara med olika personligheter. Det kändes samtidgt skönt att veta att jag alltid är lika välkommen tillbaka om jag skulle ångra London.
Önskade att  datorn hade självutlösning så ni kunde se min outfit men tyvärr har den inte det. Har ett sportlinne,paljettkjol,fakepälsväst och mina nitboots.
x x x 


Nitendo 64

Imorgon flyttar jag till London. Jag och Steven har bestämt att ha Nitendo 64 kväll. Vi ska spela hela kvällen.
Nitendo 64 är så himla roligt och ger en massa flashbacks. Jag minns när  jag och Nathalie var beroende och alltid satt och spelade varje dag vid 10 års ålder hahaha. Vårt favoritspel var Mario kart och spelet när man är i ett slott och ska rädda prinsessan.



Mitt favvoooo spel.

21st century girl

Blev lite tröst shopping idag. Det känns tråkigt att lämna Bournemouth på ett sätt. Det är alltid tråkigt att lämna något som man har fått minnen ifrån. Men man kan alltid gå vidare. Har storstädat idag...jag sitter och suckar nu framför datorn. Jag tycker verkligen att det ska bli dystert att lämna allt. Men som tur så är det bara cirka 2 timmars bussresa från London så jag kan alltid hälsa på. Ibland är det bra att vara ledsen. Det är en del av att vara glad.

Köpte mig en fin jacka som jag kan ha till kallare nätter.
Köpte även en väska och ett gult linne.
God natt alla fina själar
x x x

Lite nytt

Har vart på stan idag och handlat lite behövliga saker.
Bling bling glasögon
Visst har mitt hår blivit långt? Jag har inte färgat håret på 8 månader så det har hunnit växt till sig under tiden jag låtit håret vila.
Nagelack
Köpte en stor resväska. Den ser inte så stor ut på bilden men den är det. Nu har jag 2 stora resväskor som jag ska fylla med alla mina kläder,köksredskap och allt smått och gott.
x x x

Canary wharf

Denna bild har jag tagit med mobilkameran. Hit fyttar jag på fredag, Canary wharf. Det är ett vackert ställe i London att bo på. Det är omringat med vatten bland lägenheterna, fina promenadställen, bra förbindelser till city. Man kan ta speedbåten,tunnelbana eller buss upp till London city. Canary wharf ligger i zon 2 och är bland de mest bombhotade stället i hela England tyvärr men bortsett från det så är det bland dom säkraste ställerna att bo på i London.
Bilderna är tagna från en kväll när vi tog oss en kvällspromenad
Ser ni båten? Det är en resturangbåt. Såg riktigt mysigt ut.

Naturlig

Hej. Igår plåtade Bo mig och jag blev nöjd. Temat var naturligt så det blev endast foundation & mascara.Jag har många bilder där jag är riktigt sminkad så därför körde vi på naturligt så jag kan visa agencys alla ansikten jag har. Jag är så himla självkritisk vid fotografering och vill att allt ska bli/se perfekt ut. Så fick lite tips igår om att lita på  vad andra tycker och slappna av mer. Jag tycker hursomhelst att det är jätte kul att bli plåtad.
Denna veckan blir fullt upp eftersom jag flyttar från Bournemouth till London på fredag. Ska ägna mig åt tvätt,packning,städning osv hela veckan. Sen så kan jag äntligen slappna av och ha ca 6 veckors semester och få all energi tillbaka med häng med mina svenska vännor, utomlandsresor,tältning, umgås med familj, vara med min katt och bara njuta! Underbart.
Nathalie & jag förra vintern.
x x x

H&M

Kolla vad snygg klänning. Jag skulle behöva en riktig snygg strandklännning så funderar på att kanske köpa denna skönhet. Vad tycker ni? 35 pund.


x x x

Good morning

God morgon! Ska fixa mig och dra till jobbet. Det är bara 9 arbetsdagar kvar sen flyttar jag till London. På lördag ska Bo fotografera mig. Vi ska ta ansiktsbilder med naturlig make up. Bo verkar väldigt duktig. Han brukar åka till Paris för att fotografera baler,bröllop, han har jobbat som fotografdetektiv så det kommer blir spännande att se resultatet.

Erica & jag. Snart ses vi igen gumman!
x x x

How R U doing?

God morgon! Kollat några avsnitt på jersey shore. Nu ska jag dra upp på stan och fixa lite saker.