Hur bra äre inte att kunna göra sin egen c...

img_1080 (MMS)

Hur bra äre inte att kunna göra sin egen chailatte och det smakar precis som expresso house?!?! Föör gott:) jag älskar mjölkskummet så jag gör massor av det(med minivisp) och har i chailatten.


God morgon. Ska snart åka iväg och handla ...

img_1078 (MMS)

God morgon. Ska snart åka iväg och handla färdig marinerad fläskfilé,potatissallad m.m. till kvällen som vi tjejer ska laga i ordning. Ska bli trevligt att umgås ikväll :) har fortfarande inte bestämt vad jag ska ha på mig ikväll. Köpte en fin klänning igår så vet inte vilken klänning jag ska välja och vilka skor jag ska bära... Svårt att va tjej ibland Pusssss


God natt. Kl är 02.22 på natten... Men de ...

img_1036 (MMS)

God natt. Kl är 02.22 på natten... Men de är bara för jag lyssnat på massa nrj wake up call med knappen och hakim och garvat sönder. Rekomenderas att lyssna på det får en garanterat på bra humör. Bara att söka på youtube :)


Både mössan och hatten köpte jag på lindex...

img_1039 (MMS)

Både mössan och hatten köpte jag på lindex barnavdelning. Det är där jag och Elin hör hemma. Fjantade oss som fan på marieberg :D Juste jag köpte chailatte grejor så kan göra egen chailatte hemma!!föör gott.


Har blivit desperat i leopard. Har köpt en...

img_1019 (MMS)

Har blivit desperat i leopard. Har köpt en leoponcho,leohatt.Sen blev de lite smink på mist fick 20% då jag känner en som jobbar där. Köpte denna goa mössa, en skjorta, läppglans, läppstift, strumpbyxor m.m. Nu ska jag och Elin röra oss hemåt för jag behöver vila lite då jag inte är jätte pigg ännu så vill försöka bli frisk till imorn :)


Det är endast med hjärtat man kan se rätt....

img_6195 (MMS)

Det är endast med hjärtat man kan se rätt. Det viktigaste är alltid osynligt för ögat.


Nu är nyårsplanerns spikade. På fredag dvs...

img_0768 (MMS)

Nu är nyårsplanerns spikade. På fredag dvs nyår ska jag, Nathalie, jossan och Elin köpa  god mat och göra i ordning hemma hos natha sen drar vi till sörby och firar nyår.


29 DEC 14:10

God morgon eller god dag.

Hitils har jag vart duktig. Har precis gjort mitt nummer hemligt hos nrupplysningen.Gillar inte att få skumma samtal från människor jag inte känner. Har betalt in lite räkningar och ansökt om autogiro blir lättare så. Fick ett meddelande idag från ett av jobben jag sökt utomlans om att de ville att jag skulle komma på intervju men tackade nej då dom var ju skit snåla angående lön inte värt.. Jag vet att jag gör ett bra jobb och därförvill jag också ha betalt för den tid och engemang jag lägger ner.  Man ska aldrig ta det första bästa. Det bästa brukar komma sist när man minst anar det.


Nu ska jag fortsätta vila och kolla på marathon med Keepeing up with the Kardashian my favoruite sisters!!

28 DEC

God natt. Har nyss sökt en massa utomlansjobb . Försöker fly från allt.Borde lysnna på mina vänner att det inte löser problemen vilket är sant. Men jag mår bra av att va utomlans och träffa nya människor.

Jag och siri<3 miss uu. siri bor i Norge 1 år framåt så träffar henne knappt.

You only have one life to do whatever you want with.
In 100 years nobody will remember the stupid misstakes
you made so make a fool of yourself while you still have
the chance because if you spend allyour life trying to be
the coolest kid around you will never be happy with yourself.

God Natt alla läsare


Har suttit och kollat på keeping up with t...

img_1003 (MMS)

Har suttit och kollat på keeping up with the kardashians hela dagen. Älskar verkligen de systrarna och hela programet. Det är en reality serie. Om ni inte sätt de så rekomdenderar jag det . Aja nu ska jag kika vidare ..


Hello. Är fortfarande sjuk men var bara tv...

img_0992 (MMS)

Hello. Är fortfarande sjuk men var bara tvungen att hämta ut mina nya lovely skor på posten. Hur sköna och snygga skor som helst. Ska ha dom på nyår tänkte jag. Har ingen anning om vad som händer på nyår. Just nu känner jag bara att jag vill checka in på något spahotell och bara ta de lugnt. Känner mig orklös..ska ringa ett viktigt  samtal ikväll så berättar jag sen när det är spikat och klart. Take care everybody


God natt everybody! Nu var jag väldigt när...

God natt everybody! Nu var jag väldigt nära på att avaktivera mitt Facebook konto. Men det roliga är att jag är ganska beroende av det så jag kunde inte. Har många vänner i andra delar av världen och Facebook är ett bra verktyg för att kunna hålla kontakten. Med Facebook håller man koll när bekanta/kompisar fyller år. Men kan fortfarande hålla med om att Facebook är ett onödigt tidsfördriv. Om man räknar ihop alla minuter man sitter varje dag så blir det till timmar som förvandlas till dagar per år. Onödigt?ja.ett beroende?ja. Något jag skulle klara mig utan?nja beror på omständigheterna. Jag gillar att dela med mig av mitt liv i bilder, text likså som jag är nyfiken att läsa om andra människor. Thats human. Alla är olika. Den som läser min blogg är som jag, nyfiken. God natt sov gott.


Året 2010.......

Gjorde du något 2010 som du aldrig gjort förut?
Jag reste till Thailand något som jag drömt om länge.
 


Höll du några av dina nyårslöften?
Hade inga mer nyårslöften än att tagga ner på godisätandet och försöka bli bättre på att spara pengar. Man kan väll säga att jag lyckats men ändå misslyckats. Jag äter fortfarande godis när jag vill och att spara pengar kunde jag gjort bättre.

Blev någon/några av dina vänner föräldrar 2010?
Inte nära vänner. Men känner några bekanta som jag gått i samma skola som blivit föräldrar.

Dog någon som stod dig riktigt nära?
Nej. Tur det.

Visa en bild som betyder/betytt mycket för dig

Vilka länder besökte du?

Jag besökte Thailand på alla hjärtans dag och stannade i två veckor. Efter studenten var jag i Turkiet, Alanya i 2 veckor och Gran Canaria 1 vecka nu i november.

Är det något du saknar år 2010 som du vill ha år 2011?
Japp det finns en hel del som jag saknar.

Vilket datum från år 2010 kommer du alltid att minnas?
Har inget speciellt datum som jag väl kommer minnas.

Vad var din största framgång 2010?
Har bland annat hittat mig själv mer och mer under året som gått.

En bild som får dig att skratta

Bilden är från Alanya. Klumpiga som vi var råkade vi ha ner nagelacket så det splashade på sängen, golv. Såg värre ut i verkligheten än på bild. Vi skämtade om att det såg ut som att vi dödat någon i rummet som hade rosa blod. Det var inte lika kul att försöka få bort allt dagen efter.

Största misstaget?
Många misstag har jag gjort. Men vid varje misstag jag har gjort så har jag lärt mig något utav det . Några av misstagen har gjort att jag ser saker från ett annat, bättre perspektiv som jag ej tidigare kunnat gjort.   

Har du varit sjuk eller skadat dig?

Nej. Bara vart förkyld och fått konstaterat av läkare att mitt blodtryck inte klarar av tuffa sporter.

Bästa köpet?

Medlemskap i Anfi och RCI. Något jag kommer kunna utnyttja 99 år framåt.Något som mina barn, barnbarn kommer kunna ta del av. Att resa mår alla bra av.

Vad spenderade du mest pengar på?   

Först av allt har jag spenderat mest på resor och äventyr. Därefter tar kläder,skor plats nr 2. Plats nr 3 kommer tyvärr alkohol. Något jag kommer dra ner på år 2011.

Gjorde någonting dig riktigt glad?
Alla nära och kära såklart. Familj, vänner och min fd pojkvän gjorde mig alltid glada. Så himla glad att jag har så många fina människor runt omkring mig. År 2010 har jag  lärt mig att uppskatta alla mer än tidigare.


Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2010?
Vilken svår fråga!!! Finns hur mycket låtar som helst som påminner om år 2010. Några av dom är:
Birthday sex-Jermih. Long way down-Timbaland o Daughtry. Alors on danse-Stromae. Oh lord-Danjah.We only speak americano m.m och massa fler. 

Hur vad du känslomässigt år 2010?
Det har nog varierat ganska kraftigt detta år. Glad i början av året. Ledsnare mot mitten av året. Gladare igen i några månader och ledsnare mot slutet av året. Har vart väldigt blandade känslor. Men varje gång jag vart med mina vänner har jag alltid mått bra. De får mig att må bra hur jag än är.  


Önskar du att du gjort mer?
Faktiskt ingenting . Jag ser allt som gjorts har gjorts med mening. Det är menningen att det skulle bli såhär. Allt har sin menning.

Vad önskar du att du gjort mindre?
Sårat människor. Men som tidigare rubrik så tror jag allt har sin menning.

Har du sagt upp vänskapen med människor år 2010?
Ja det har jag. Jag behöver/behövde inte människor som man behövde vara på ett sätt för att dom skulle gilla en. Människor som spred negativ energi.

Hur tillbringade du julen?
Hemma hos farmor och farfar.

Blev du kär under 2010?
Blev kär långt innan 2010 och var kär 2010.

Bild på ditt husdjur

Min fina gosiga katt Mirre som jag haft i 17 år.

Hatar du någon nu som du inte hatade i början av året?
Hata är ett starkt ord. Men ja det finns en hel del människor där ute som jag ogillar väldigt mycket.

Något du önskade dig och fick?
Presentkort. Jag har aldrig gillat och tagit emot saker. Värderar upplevelser mycket mer.

Årets bästa film?
Hmmm sett väldigt många bra. District 9 eller vad den heter. Shutter Island med flera. Är rätt besviken på att det inte gjordes några bra skräckfilmer år 2010.

Vad gjorde du på din födelsedag 2010?
Jag jobbade. Vi firade min födelsedag 2 dagar efter och då åkte vi limmo och gick ut på krogen med mina vänner.

Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
Det finns det säkert. Men jag gillar inte det tankesättet. Varför ska man tänka så?

Någon du skulle vilja säga förlåt till?
Ja det finns en person jag skulle kunna säga det till lika mycket som jag skulle vilja höra det.

Vad blir planerna inför 2011?
Jag håller på att spara pengar för att flytta utomlans. Finns många alternativ 2011. Det kan bli aktuellt att plugga  till inredningsarkitekt i Italien. Eller kanske att plugga engelska och jobba i Australien. Eller bara plugga Engelska i Santa Monica i L.a.. Kan även få jobb i Barcelona om jag vill. Så vi får se vart jag tar vägen.  Någonstans utanför Sveriges gränser kommer jag att försvinna. London vore också rätt ballt? Mycket drömmar, planer och det är dags att ta tag i dom. Behöver bara några månader till för att ta reda på vad jag vill. En sak som är säker är att jag behöver flytta för att börja ta eget ansvar och att utvecklas som person. Sen i framtiden kommer jag driva min egen business. Jag och jossan har även snackat om Stockholm. Vi får se...

Sista frågan. Vad är det som kommer att förbli 2010 som du ej tar med dig 2011?
Att alltid prata med mina nära och kära och lita på dom och inte lita på vad alla andra  skitsnackare säger. Jag har vart sååå dum och trott på att det funnits någon smutta sanning i det som sagts och därför agerat väldigt dumt.Thats soooo 2010!!!

Det var den listan för iår. Nästa år lovar jag att vara en good girl :')


God morgon. Har sovit jätte dåligt inatt. ...

God morgon. Har sovit jätte dåligt inatt. Har gått och blivit magsjuk så har spytt hela natten. Plus att jag har urinvägsinfektion. Livet kan inte alltid va på topp :D ush kommer inte att kunna jobba idag och varken imorgon . Blir att bara ligga och vila. Något som jag inte är bra på att göra. Jag gillar att göra saker hela tiden. Men nu är man orklös så lets vila. Bye bye


Tänkte bara säga god natt! Gammal bild frå...

img_0095 (MMS)

Tänkte bara säga god natt! Gammal bild från i sommras. Tänk nu har jag haft min iphone4 i snart 5 mån och man lär sig nya grejer om den hela tiden. Finns så sjukt bra appar.  Some words: Ta en dag i taget, ta aldrig någon/något för givet, njut av allt kul livet har att erbjuda, lär dig av misstag och det viktigaste av allt, gör det du vill och låt ingen stoppa dig. Hundra drömmar? Sätt fart och ta tag i den första drömmen så öppnar sig nya vägar för dig.


Hejhej. Sitter på bussen påväg till Örebro...

img_0984 (MMS)

Hejhej. Sitter på bussen påväg till Örebro . Tog en tidigare buss då jag har urinvägsinfektion och kissar blod. Helvete vad ont de gör! Igår var iaf sjukt kul. Vi festade på ett ställe som heter sturecompangiet på Stureplan. Bara massa kostymnissar överallt. Lite kul att se hur stockholmarna festar jämfört med Örebro..idag har jag och jossan sprungit lite på stan. Gick ju knappt att kolla i butiker då de var sjukt mycket folk. Träffade även på 2 vännner från Örebro :) hej då nu ska jag fortsäta tycka synd om mg själv.


Dricker chailatte på ett mysigt café och s...

img_0980 (MMS)

Dricker chailatte på ett mysigt café och snart drar vi vidare:)


Nu ska vi röra oss mot city. Är bjudna til...

img_0966 (MMS)

Nu ska vi röra oss mot city. Är bjudna till sturecompangiet ikväll :)


Sitter i bussen påväg till Sthlm. Hahah va...

img_0949 (MMS)

Sitter i bussen påväg till Sthlm. Hahah vad puckade vi är när de gäller packning...pinsamt!! Glömt hälften kmr se ut som en tattare


Snart ska vi öppna julklappar :D Edvin och...

img_0926 (MMS)

Snart ska vi öppna julklappar :D Edvin och jag är taggade !! God jul alla.


God jul på er alla! Min fina bebis katt ön...

img_0903 (MMS)

God jul på er alla! Min fina bebis katt önskar också en god jul<3  imorgon drar jag och jossan till sthlm över helgen. Om 3 veckor drar vi till Linköping för att se idolturne och stanna över helgen. Skönt att ha lite att se fram emot. Ett samtal igår gjorde mig väldigt glad<3 Längtar verkligen till sista jan.... Pusshey god jul!


BILDBOMB FRÅN IGÅR

HejSvej!
Som person är jag väldigt ärlig och skämms inte över att berätta  öppet om saker som händer i mitt liv. Därför kör jag ren ärlighet i bloggen bara. Det roliga är att om jag inte minns något så kan jag inte berätta? Igår minns jag knappt inget av kvällen. Jag gjorde lite eller ganska mycket dumt men vafan tror någon att jag sitter och deppar för det. Vad ska man göra lixom. Gjort är gjort och man kan bara lära sig av misstagen. Men kan hålla med att det går i överstyr när jag börjar såra de människor som står mig närmast hjärtat resten skiter jag i. 
 
Min älsklingar elin & jossan hemma hos mig

Bjöd jossan på lite cigarr

Me lööööves uuu

Elin testa också cigarr

Wild´n crazyyyyyyy like always!

I helgen ska jag förresten med Jossan till Sthlm ska bli sjukt kuuuuuuuul
Fråga  vad ni vill så ger jag er raka svar i kommentarfältet.
Jag och mitt tjejgäng borde fan bli nya the hills Sverige. Det händer dramatik, skratt, bråk, pinsamheter varje dag. Tror faktist att det skulle vara kul att följa oss i vår vardag och se hur den ser ut allifrån killprat till fest.

Nu kommer en massa text... Har precis prat...

Nu kommer en massa text... Har precis pratat med Nathalie som jag betedde mig dåligt mot igår och rett ut allt så nu känns de bra igen . Det värsta man kan göra är att såra sina vänner så har haft en klump i magen tills jag pratade med henne nyss. Hon är en sann vän som ställt upp mycket för mig precis som jag ställt upp för henne. Love u hun<3 igår efter krogen svarade ingen av mina vänner på mobilen så hade ingenstans att sova. Men som tur var så ställde fidans mamma upp och sa att jag kunde sova där. Vi har väldigt bra kontakt med varandra. Fick en julklapp av henne idag, ett jätte fint hantverk:)


Helt förstörd!! Är hemma nu och väntar på ...

Helt förstörd!! Är hemma nu och väntar på att Erica ska hämta mig. Vi ska ladda ner massa bra filmer och bara chilla. Det behövs om man säger sååå.


Hade jag kunnat gråtit blod hade jag gjort...

img_0889 (MMS)

Hade jag kunnat gråtit blod hade jag gjort de nu....


God morgon. Påväg hem. Varenda gång jag se...

img_0900 (MMS)

God morgon. Påväg hem. Varenda gång jag ser Fidan så lyckas jag dricka för mycket undrar vad det beror på.... Misslyckad man känner sig just nu. God natt nu ska jag sova vidare


Nu festar vi loss hos mig!! Lägger upp mas...

img_0896 (MMS)

Nu festar vi loss hos mig!! Lägger upp massa digetal bilder imorn .... Hahha


Har sminkat mig klart nu på lunchrasten ha...

img_0887 (MMS)

Har sminkat mig klart nu på lunchrasten haha. Slutar jobbet halv 8 så det kan bli lite stressigt. Men men


God morgon. Ska alldeles strax sätta mig n...

img_0873 (MMS)

God morgon. Ska alldeles strax sätta mig ner och jobba. Senare på kvällen kommer jossan och Elin till mig så ska vi fixa oss tillsmmans innan vi drar till ritz :)


God natt alla. Har ett budskap jag vill fö...

God natt alla. Har ett budskap jag vill föra fram. Ödsla inte tid genom att bråka om småsaker, klaga på saker.Det är bara onödigt och tar en massa energi och sprider dålig energi. Njut av livet istället och inse hur bra ni har det. För när ni inte har de längre så ångrar ni att ni inte njöt mer.


BILDBOMB FRÅN HELGEN

Vi körde överaskningsparty hos Nathalie i Lördags. Men natha är inte så blond som man tror utan hon anade nog att vi skulle finnas på plats där :D








Är på gymmet nu. Lyssnar på nrj radio så j...

img_0870 (MMS)

Är på gymmet nu. Lyssnar på nrj radio så jävla bra musik. Man blir ju taggad inför imorgon då blire utgång på ritz med jossan :)


Idag är en sån dag man bara önskade att ma...

img_0324 (MMS)

Idag är en sån dag man bara önskade att man befann sig i något varmt land och var lycklig. När man känner såhär är bästa medicinen träning. Att få ta på sig hörlurarna och dunka hög musik och bara springa, springa tills man blir helt slut. Sen lovar jag att det känns bättre. Alla har sånna dagar.... Idag har jag min


Good morning! Igår köpte jag julklappar åt...

img_0841 (MMS)

Good morning! Igår köpte jag julklappar åt alla. Skönt att ha det klart. Puss


Ingen rättvis bild på mitt nya läppstift! ...

img_0833 (MMS)

Ingen rättvis bild på mitt nya läppstift! Men de är såå jävla coolt. Kan ta nån mer bild och visa hur de ser ut i ljuset. Nu är jag hemma och väntar på att Nathalie ska sluta jobbet så kommer hon förbi sen.


Just nu :D älskar mitt nya läppstift , lil...

img_0813 (MMS)

Just nu :D älskar mitt nya läppstift , lila, svart rött


Är på stan med natha och jossi. Natha får ...

img_0811 (MMS)

Är på stan med natha och jossi. Natha får flätor på sidan as snyggt!


Jag och natha just nuu! Vi sitter på bion ...

img_0805 (MMS)

Jag och natha just nuu! Vi sitter på bion och ska se three next days.


Good morning! Igår hade vi överaskningspar...

img_0774 (MMS)

Good morning! Igår hade vi överaskningsparty för Nathalie och sen stack vi till frimis och partajade lite. Nu ska jag sätta mig här hemma och jobba några timmar så lägger jag upp bilder från min kamera sen:) puss


Sitter i taxin påväg till frimis med twin!...

img_0796 (MMS)

Sitter i taxin påväg till frimis med twin! Kvällens överaskning var ett överaskningsparty för Nathalie fält min babe <3333


Tjatja!! Såhär ser jag ut just nu. Tänk va...

img_0773 (MMS)

Tjatja!! Såhär ser jag ut just nu. Tänk va mycket smink kan göra:D tur att man inte ser förjävlig ut utan smink heller. Nu ska jag dra mig mot stan . Tar kameran kan inte avslöja än vad som händer men snart .... Pusshey


God morgon ska sätta ni och jobba några ti...

img_0245 (MMS)

God morgon ska sätta ni och jobba några timmar. Ikväll blir det något kul som händer kan berätta mer sen :)


Nu är det fredag kväll. Nu drar jag och tr...

img_0707 (MMS)

Nu är det fredag kväll. Nu drar jag och tränar min svaga överkropp på gymmet. Är sjukt stark i underkroppen men ej i överkroppen så det behöver bättras på. Inte okej att klara lyfta 1 kg.blir en lugn ensam kväll ikväll ush... Jag är sällskapsjuk ju:(


God natt! Har nyss beställt er par skit sn...

img_0633 (MMS)

God natt! Har nyss beställt er par skit snygga skor med träklack från Nelly. Visar er sen hur de ser ut för blogg.se strular just nu. Puss och god natt alla varmhjärtade människor


Sitter och käkar godis på rasten med Tobbe :D

img_0696 (MMS)

Sitter och käkar godis på rasten med Tobbe :D


God morgon! Ska snart dra iväg och jobba. ...

img_0685 (MMS)

God morgon! Ska snart dra iväg och jobba. Have a nice day


God natt bitches! Imorn drar jag in på sit...

img_0561 (MMS)

God natt bitches! Imorn drar jag in på site och jobbar lite. Behöver träffa mina goa arbetskollegor :)


HELLO

Hej!
Testade Step up pass för första gången i mitt liv . Jävlar vad jag söög rent ut sagt. Hade inte någon kordination för fem öre. Step up var och är inte min grej. Dans är inte heller min grej. Varför har jag så svårt att lära mig saker som har med kordination att göra. Jag ser ut som en stel gubbe när jag ska utföra något som har med kordination att göra. 
 
Har blondinbellas klädemärke Classfield på mig, bästa köpet. Man känner sig snygg i kläderna, dom är sköna och bra att träna i. Pusshej


Vet att bilden är åt fel håll..dumma iphon...

img_0382 (MMS)

Vet att bilden är åt fel håll..dumma iphone. Nu ska jag dra iväg till gymmet och träna rouoompan och kondition. Kanske blir en sväng förbi Erica också för lite sällskap eller hårfix. Byebye pussss


God natt är allt jag har och säga. Pussili...

img_0650 (MMS)

God natt är allt jag har och säga. Pussiliipuss


Svinigt kallt ute. Har tänt en brasa och m...

img_0620 (MMS)

Svinigt kallt ute. Har tänt en brasa och massa ljus så nu ska jag sätta mig och mysa framför tv:n. Var ute och red förut jävlar vad kallt men mysigt! Red på vespa hästen på bilden i inlägget innan, ägs av Nathalie som är en av mina bästa vänner :)


Nu ska jag rida med jossan :)

img_0616 (MMS)

Nu ska jag rida med jossan :)


ROCK BY SWEDEN

Hej ! Jag är helt förälskad i Laila Bagges smycken Rock By Sweden. Finns hur mycket snyggt som helst allifrån ringar, halsband och örhängen.

,
Puss carroo

Helloo har rast nu så passar på att blogga...

img_0615 (MMS)

Helloo har rast nu så passar på att blogga lite. Jävlar vad sliten jag känner mig . Har bara lust att se film och slappna av sen. Slutar om någon timma. Pusshey


Just put your skin baby on my skin

Älskar verkligen denna lååååt.



God natt pussar från carrrrrooo

Sweet love, sweet love, Trapped in your love

Julkalender 12 dec – Ett tips

Var aldrig tillsammans med någon bara för ATT. Det tycker jag personligen är det mest själviska man kan göra. Många gillar tanken " att det kommer alltid vara vi " . Man planerar en massa framtidsplaner ihop. År/åren går och man  börjar ta varandra för givet. Eller kanske är man tillsammans med sin kille/tjej för att man är rädd för att vara singel? Eller att man är tillsammans med sin partner bara för att man vart tillsammans länge och sin familj tycker om partnern. Eller att man ofta bråkar i förhållandet men tror efter varje gräl att nu kommer det bli bättre. Man kan aldrig förändra en människa om den själv inte vill förändras. Man kan aldrig styra en annans persons känslor. Så var aldrig tillsammans med någon bara för att.

Vad jag vill få fram är att man ser många tjejer/killar som håller på med folk ute på krogen fast de har pojk/flickvänner. Det är inte äkta kärlek. Det är inte äkta kärlek att bråka om småsaker. Det är inte äkta kärlek att ej kunna lita på sin partner. Det är inte äkta kärlek att ljuga för varandra. Det är inte äkta kärlek om man ej känner någon trygghet i förhållandet m.m.

Så ett tips, slösa ej bort tid med någon som inte gillar er för den ni är, var inte tillsammans men någon ni ej kan ge 100 % kärlek. Var hellre kräsna än ta första bästa. Vet inte hur jag ska utrycka mig rätt men sorg är en del i processen när man gör slut med någon. Kanske är det drömmen som aldrig blev uppfylld som man sörjer och inte killen/tjejen? Att man innerst inne vet att det inte fungerar mellan varandra men drömmen finns där. Man vill att det ska fungera så därför försöker man. Men är det verkligen värt att försöka när det oftast slutar likadant? Tänk efter.

Nu har jag delat med mig av mina egna misstag och kompisars misstag. Ha kul isället och lev livet, hitta dig själv. Någon dag hittar alla den rätta. Tycker sånt här är kul att diskutera så skriv gärna vad ni tycker.
PUSSHEJ


HELGEN I BILDER

Hello. Har inte vart hemma på hela helgen så nu blir det en bildbomb från både fredag och lördag. I fredags gick jag och Nathalie ut på frimis och på lördagen var vi bjudna på inflyttningsfest hos våra barndomsvänner som precis flyttat till Karlskoga. Orkade inte åka hem och hämta kläder så jag körde på samma outfit båda dagarna.


Jag å nahta hade som always kul ute.

Liquid i fredags

Drinks made by me

Inflyttningsfest hemma hos Filip å Isak i karlskoga

Nathalie och min kära arbetskollega Johannes inne på någon pizzeria i Karlskoga


Isak och Erik

Erik vad snäll och körde mig i kundvagnen hade föör ont i fötterna av mina 15 cm heels!

Haft en kul helg med Nathalie tack! Imorgon börjar en ny arbetsvecka...PUSSHEJJJ


Hahahha jag å natha fjantar oss. Hahha Bet...

img_0565 (MMS)

Hahahha jag å natha fjantar oss. Hahha Betty booop . Har sjukt kul med barndomskompisarna. Vi sitter och spelar gitarr och sjunger ...låter förjävligt :D


Sitter i bussen med natha påväg till Karls...

Sitter i bussen med natha påväg till Karlskoga. Vi ska på inflyttningsfest hos några barndomsvänner Isak och filip sen blir det utgång. Pusshey


God morgon. Börjar morgonen med att säga j...

God morgon. Börjar morgonen med att säga jag som skulle ta det lugnt igår men de spåra ur som vanligt. Blev drinkar på drinkar och massa shottar. Mår relativt bra i alla fall nu på morgonen. Gick för en stund sen med mina klackskor till Ica på norr och köpte lite frukost +chips å cola. Mina klacksor är livsfarliga. Ska väll försöka få liv i grabben brevid mig och sätta på någon bra film. Lägger upp bilder från igår lite senare på bloggen. Pusshey


Hej hej.Sitter i bussen påväg till Elin. S...

img_0550 (MMS)

Hej hej.Sitter i bussen påväg till Elin. Sen tar vi bilen och hämtar Nathalie som jobbar på vm media och raka vägen mot systemet! Jag glömde mitt vin hemma :( så osmart.  Har kameran med mig så ska försöka ta lite bilder ikväll. Pusshey


Såhär ser min nyårsklänning ut förresten. ...

img_0509 (MMS)

Såhär ser min nyårsklänning ut förresten. Lööööve it .


Hejhej. Var nyss på posten och hämtade ut ...

img_0522 (MMS)

Hejhej. Var nyss på posten och hämtade ut det här. Allt passade jippie så slipper man strula och skicka tillbaka massa. Ikväll ska jag träffa Elin b, Elin Luuk och Nathalie och dricka mousserande jordgubbsvin som jag fick av mina tjejer för två veckor sen.thankss<3 Ikväll ska jag införa ett förbud på mig själv att ej köpa drinkar på krogen... Nu hoppar jag in i dushen . Pusshey


In 100 years nowbody remember you

Hej hej! Skönt nu är jag ledig 3 dagar i rad. Nu när man börjat jobba så uppskattar man mer sin omgivning mer.Man är glad att man har dom man har. Imorgon blir det utgång på antingen frimis eller strömpis. Ska försöka komma in på frimis. Blev ju utkastad för två veckor sen? haha något för full. Herreguud sen jag började tjäna pengar så började jag köpa massa drinkar ute på krogen...inte bra. Får sluta med det där. Minns faktiskt ingenting från den lördagen. Men men orka sitta och tänka på allt dumt man gjorde hahaha.Gjort är gjort. Ska hämta ut mitt nelly paket imorgon så hoppas att allt passar :)
Nu ska jag kolla tv,plugga körkort och fortsätta mensa sönder.Jävlar vad jag blöder!!!

PUSSSAR CARROO

Nu ska jag jobba någon timma till och bege...

img_0304 (MMS)

Nu ska jag jobba någon timma till och bege mig mot gymmet. Har vart sjuk i 1 mån så har inte kunna tränat något :( men nu äre bara och ta igen allt jag missat :)pusshey


Love My new color!  Sitter och jobbar nu. ...

img_0476 (MMS)

Love My new color!  Sitter och jobbar nu. Snart så har jag lunch och då tänkte jag sätta på någon bra film och glo på :)


Julkalender 7 dec- Bästa vän

7 December -Berätta om din bästa vän

Jag har inte en bästa vän utan många bästa vänner. Kan berätta om de vännerna jag känt längst hur allt började. 

Den första bästa vän jag lärde känna var Siri. Henne lärde jag känna när jag var cirka 7-8 år gammal i första klass. Siri är en sån snäll,lugn,fin person är så glad att jag har henne. Delar många fina och roliga minnen med siri exempel när jag klätta upp i en klätterställning och siri låg under så började det rinna snor från min näsa och siri som låg under mig fick panik när hon kollade uppåt och såg snoret sakta komma mot henne eller när vi busringde tills polisen blev inkopplad i det hela.
(bild från pip) 


I 3:dje klass började Nathalie i min och siris klass när vi var cirka 10 år gamla. Vi blev snabbt alla 3 bra vänner.
Nathalie är en person jag kan skaratta med åt sjuka saker och en bra vän man kan prata allt om. Kommer aldrig glömma när vi bråkade och slängde tegelstenar på varandra. Kommer aldrig glömma hur många gånger vi skrattat åt något som vi knappt vet vad vi skrattar åt. Det gör vi än idag.
(Bild från Talangen)
 
När vi gick i 5an så började Elin i våran klass som bestod av 4-5a. Alla vi 3 blev vänner med Elin. Elin är en person som är snäll, busig, rolig och får en glad. Tyvärr ses vi inte så mycket nu förtiden men hon betyder ändå mycket. Kommer ihåg att vi alltid spelade Spiro på playstation när vi var små, helt beroende. Vi klädde ut Elins katt, spelade på hennes piano och åt billys pizzor :D
(Bild från nyår -07)



När vi alla gick i 6an flyttade Erica till Lanna. Erica och Nathalie hade känt varandra sen dom var små så
Nathalie presenterade oss för Erica och på så sätt lärde vi känna henne. Hahaha jag kommer aldrig glömma när Nathalie sa att jag snodde erica från henne:D
(från när vi skulle på något disco där nuvarande ritz är -07)



När jag var 12-13 år köpte jag Laica och hyrde in mig i Jossans stall och lärde känna Emma Sturk.
Vi hade skit kul. Emma var galen, vågade göra pinsamma saker och var allmänt rolig. När jag var 17 år så bråkade vi på fyllan och har aldrig blivit vänner sen dess.
(strömstad -07)


När jag började 8an i högstadiet I örebro så lärde jag känna jossan bättre som jag hyrde in min häst hos.
I ett år hade jag hyrt in Laica där utan att jag och jossan knappt pratat. Ingen fick bra intryck av varandra. Men när vi väl började i samma klass blev vi som systrar. Idag kallar jag jossan min syster/twin för vi tänker likadant och är likda blonda. Delar många roliga minnen ex, talangen,gymnasiediscona,
högskoletiden :D(i skolan -07)


Alla mina vänner i denna åldern hållde på med hästar förutom siri. SÅ då lärde vi känna Elin genom ridklubben och genom att det var en av Emma sturks bästa kompisar. Elin är en sån person som piggar upp stämningen, rolig humor och är glad och måste tillägga att Elin är femenist! :D
(Har försökt att kolla om jag hittar någon normal bild på oss tsm men det har jag inte)


Nu har jag berättat hur jag lärde känna dom jag känt längst i livet.
Sedan började jag 1an på gymnasiet och lärde känna massa bra vänner Louise,nathalie,Sara Emelie,Amanda,Josefine och Andrea. Alla är så sjukt bra på sina sätt och hoppas jag får lära känna er längre tjejer<3
(I min lägenhet i stan -08)



Jag är glad att jag har de vänner jag har. Jag har alltid någon att vända mig till och de ska känna att de kan vända sig till mig. Otroligt tacksam är vad jag är. ÄLSKAR ER. Alla mina vänner är lite galna på ett eller annat sätt :D

(Nästan alla samlade på bilden som är från min 19 års dag)





Vilken förändring va? Erica som är en av m...

img_0483 (MMS)

Vilken förändring va? Erica som är en av mina bästa vänner har färgat och klippt mig alldeles nyss och resultatet blev detta. Sjukt nöjd tack nördie<3


God morgon. Sitter i mina mjukiskläder  oc...

img_0442 (MMS)

God morgon. Sitter i mina mjukiskläder  och myser. Ska börja jobba om 3 min. Hörs sen Carro


Mysigt va? Mitt jobb.mitt  kontor hemma i ...

img_0399 (MMS)

Mysigt va? Mitt jobb.mitt  kontor hemma i mitt hus. Allt fungerar hur bra som helst. Spännande.


Great!!! Har äntligen fått den nya datorn ...

Great!!! Har äntligen fått den nya datorn så från och med imorgon sköter jag mitt jobb hemifrån. Jag kommer kunna gå upp 20 min innan jag börjar, kunna sitta i nattlinne, lukta svett och osminkad :D så jäkla najs. Nu kan jag äntligen börja fokusera på körkortet . Pussar Carro


God morgon. Såhär ser jag ut just nu. Ska ...

img_0405 (MMS)

God morgon. Såhär ser jag ut just nu. Ska dra mig mot jobbet. Kärlek från carro


NELLY.COM

Beställt det här från nelly. Bl.a. till nyår och julafton. Vi får se vad som passar annars äre bara att skicka tillbaka.

Urfa Blazer SEK 199, Ichi - NELLY.COM
Joanna SEK 199, Nelly  Shoes - NELLY.COMKimi Dress SEK 529, Renée London - NELLY.COM  Serpa SEK 399, Nelly  Shoes - NELLY.COM  Red Velvet Cup Dress SEK 379, Rare Fashion - NELLY.COM  Grace topp 29 kronor, Club L - NELLY.COM
Älskar de svarta skorna och den svarta klänningen!!
God natt. Imorgon väntar en jobbdag.

God kväll. Såhär ser jag ut just nu direkt...

img_0367 (MMS)

God kväll. Såhär ser jag ut just nu direkt från iphone4 Nu väntar jag på att nära och kära ska komma så ska vi käka god middag och tårta. Idag har jag inte gjort så mycket mer än att städa, kollat på kläder, skor online och även kollat resor. Mitt nästa drömresemål är Maldiverna. Visste ni att om 30 år finns Maldiverna ej längre. Öarna kommer ligga under vatten i takt med att växthuseffekten ökar.  Hemskt!?! Har inte bestämt mig än om jag ska slinga håret blondare eller låta det vara som det är.(har inte färgat håret på 7 mån) helst av allt vill jag bli rödhårig, så ballt men det är jag för feg för att testa. Pussar Carro


Julkalender 5 dec – Vad är kärlek?

05 dec VAD ÄR KÄRLEK?
För mig är kärlek att man tycker om någon ovillkorigt för det den är. Jag har olika kärlek till olika personer. Tex Jag känner mina vänner så pass bra så jag vet vad jag kan förvänta mig av varje individ och det är kärlek till vänner. I love uu om ni läser detta. Sen till familj har jag en annan slags kärlek vet inte vad jag skulle göra om någon av dom försvann. De har funnits med mig hela livet och jag kommer ställa upp för dom som dom har ställt upp för mig. Kärlek till sin familj är något som aldrig kommer att försvinna.

Kärlek till pojkvänner är desto mer komplicerat. Jag älskar att vara kär när det pirrar i kroppen och att man bara vill vara med den personen hela tiden. Jag tycker att det är viktigt att man håller kärleken vid liv. Att man gör överaskningar för varandra, visar att man uppskattar varandra, inte tar varandra för givet, att  killen vågar visa för alla hans kompisar att det är mig han är kär i , att man lyssnar på varandra och kan prata om det mesta. Utan allt det här dör kärleken tycker jag. Att bli kär i någon tycker jag är jävligt svårt. Har haft 2 seriösa förhållanden. Det första förhållandet i slutet kändes mer vänskapligt. I mitt andra förhållande så förändrades personen på ett halvår från att ha vart snäll,omtänksam,snygg,sa fina komplimanger till att bli förstörd. Han slutade äta, jobbade över, glömde bort familj,vänner,mig. Fick alltid höra hur glad han var på jobbet men när han kom hem var han sönderstressad,tjurig. Tyvärr har killen fastnat i det och det kommer ta lång tid för honom tills han inser hur mycket han missar i sitt liv. Vilket misstag. 

Sådär nu vet ni vad kärlek är enligt mig. Any question?

Jag och en av mina bästa vänner Erica igår när vi åkte pulka.LOVE<3

Hahahah ser någon att erica sitter framför mig?jag mosar ner henne i båten!
PUSSAR CARRO [v]


God morgon! Det känns mycket roligare att ...

img_0358 (MMS)

God morgon! Det känns mycket roligare att blogga nu när man har en iphone 4. Som nu uppdaterar jag från mobilen hur enkelt och smart som helst? Jag har precis kommit hem från Erica. Igår Såg vi på My name is khan ganska konstig långtråkig film men med bra budskap. Erica, Danne och Marcus ville att vi skulle stänga av den hela tiden, så bra tyckte dom att den va haha. Nu ska jag sätta igång att städa mitt rum för min farmor & farmor, bror och mina farbröder kommer förbi ikväll för att fira min födelsedag haha.( jag fyllde för 10 dar sen) men alla har haft så fullt upp så bättre sent än aldrig. Hörs senare pussar Carro


Ånnaboda

img_0352 (MMS)

Nu ska jag, Erica,Marcus och Danne åka mot Ånnaboda och åka pulka. Det var 100 år sen jag åkte pulka så det ska bli skit kul. Senare mot kvällen ska vi ladda ner film och bara fetta oss. Hörs kanske senare pusssar Carro


4 dec julkalender om mig.


Nu har jag startat en onödig blogg igen. Ena stunden kan jag tycka att det är skönt att dela med mig av mina tankar medans andra stunden blir jag trött på att dela med mig till andra.
Idag i julkalender handlar det om mig.

Jag heter Caroline Lisa Karlsson. Bor ihop med mina föräldrar i ett fint hus ute på landet, Fjugesta. Pappa är svensk och mamma  är finsk. I min familj har jag även en bror som heter Andreas på 26 år. När jag var två år stoppade jag min katt i tvättmaskinen då jag skulle leka kurragömma. Han dog tyvärr och därefter skaffade vi en ny katt som hette Mirre som lever än idag och är min gosepojke!!!! Jag har hållt på med hästar sen jag var 5 år gammal. Vid 12 års ålder fick jag min första häst som hette Laica. Samtidigt i den åldern brann jag för fotboll så fram till jag var 17 år stressade jag mellan fotbollsträningar och ridlektioner. Men jag älskade det. Sport har vart en stor del av mitt liv. När jag var 17 år fick jag ett tungt besked om att vi var tvungna att ta bort Laica då hon haft en skada i benet och vi hade behandlat henne i 1 år mycket mer fanns ej att göra. Mitt liv brakade samman och kan ej idag tänka på Laica utan att börja gråta.I samma veva började jag spela fotboll i ett annat lag i Örebro, Sturehov. Allt var skit kul och det gick bra tills jag började känna att desto mer jag tränade desto mer yrig blev jag. Det gick så långt att på en match kollapsade jag. Det svartnade i ögonen för mig och jag kände mig skakig och yrig. Mina föräldrar, min omgivning var orliga över mig och vi åkte in med mig till en hjärtspecialist där jag fick göra ett antal övningar. Det visade sig att mitt hjärta var bra men dessvärre sjönk mitt blodtryck för snabbt när jag tog i hårt. 1 år gick utan att jag fick något svar varför jag ej kunde spela fotboll mer. Sen fick vi en tid på universitetsjukhuset och jag fick göra ett flertal tester igen. Några veckor senare fick jag konstaterat att jag led av Vasovagal syncope vilket betyder att jag kan svimma vid för hård träning. Under hela mitt liv har jag haft en sån livsglädje att allt dåligt som hänt så har jag försökt hittat andra saker man kan göra i livet som får mig att må bra. Man ska inte definiera sig för startk för något för när man väl inte har det längre så är man ingen. Man måste leva fullt ut. 

Något jag har stor passion för är att resa, se nya platser, kulturer och människor. Pengar som jag tjänar väljer jag hellre att lägga på resor än att shoppa. Att köpa grejer får en att bli glad för stunden men det är minnerna som man alltid kommer ha med sig i livet vilket jag värderar högt. När jag är 80 år vill jag kunna tänka tillbaka på allt galet, kul jag gjort i livet. Förut var jag en tjej som brydde mig vad folk skulle tycka och tänka. Nu på senare tid orkar jag inte bry mig längre. Jag bara kör och gör det jag vill. Något som står mig nära hjärtat är min familj som alltid ställt upp för mig och mina älskade vänner.

Som person är jag jävligt impulsiv. Vill jag något så ser jag till att göra det. Som nu tex är jag sugen på att dra utomlans och jobba så det tänker jag se till att göra. Jag tror alltid på mig själv. Jobb tar jag på fullaste allvar. Jag ser alltid till att göra ett bra jobb. Att starta företag är något jag kommer göra i framtiden. Jag hade planer på att göra det nu direkt efter skolan men efter många om och men har jag valt att vänta. Annars som person är jag väldigt mjuk eller vad man ska kalla det. Jag är lugn, snäll, omtänksam och glad. Jag tror att folks första intryck av mig kan vara att jag är en bitch för det säger mina vänner att jag kan utstråla men det är inget jag tänker medvetet på. Jag ser mig inte som en bitch utan som en person som bryr sig om andra. Skrattar lite för mig själv när jag skriver att jag är lugn. Om jag säger såhär: När jag är med mina vänner så är jag absolut inte lugn utan är väl den som hörs ganska mycket. Det beror på omgivning, personer jag är med osv. Jag har svårt att öppna mig för människor förutom mina närmaste vänner.

Jag är en person som är ganska lätt att missförstå men jag försöker att bli bättre på det. Tex när jag blir arg så har jag svårt att förklara på ett bra sätt varför jag blir arg. Sen blir jag helt känslokall. Jag stänger av.
Jag är också väldigt rädd för att såra människor så jag ställer mig ofta i svåra situationer där jag själv i slutaändan blir sårad.

Jag lever varje dag som om de vore den sista. Jag älskar livet. Hur kan man inte älska att leva? Man kan göra allt man vill för det finns ingen som stoppar än förutom än själv.
Ja vad finns det att veta mer om mig? Någon fråga???++++

PUSS OCH KRAM CARROO!


Listen up!

Dag 04 – Om mig.
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – En länk
Dag 07 – Min bästa vän
Dag 08 – Min tro
Dag 09 – Mina bloggfavoriter
Dag 10 – Mina syskon
Dag 11 – I min handväska
Dag 12 – Ett tips
Dag 13 – Mina drömmar
Dag 14 – Min första kyss
Dag 15 – En länk
Dag 16 – Detta ångrar jag
Dag 17 – En länk
Dag 18 – Det här upprör mig
Dag 19 – Det här får mig att må bättre
Dag 20 – En länk
Dag 21 – Min första kärlek
Dag 22 – Min favoritplats
Dag 23 – Det här hade jag på mig idag
Dag 24 – En länk/God jul

Välkommen till min nya blogg!