Take your clothes of

Hey darlings

Måndag, ny vecka. Dagarna bara ramlar förbi. Måndagar är alltid den jobbigaste dagen på hela veckan då man inte hunnit ställt om sig tidsmässigt. Blev ganska sent igår också, slog Skype rekord!! 3 timmar och 35 minuter. Snart kommer min älskade Nathalie och hälsar på mig här i  England. Bara några dagar kvar ju!! Natha hittar dock inte sitt pass så hon tog ett nytt passkort igår och kanske inte hinner få det till på onsdag när hon flyger hit till England.. Typist Natha att tänka på allt i sista sekund hahah men det löser sig alltid..



Fick värsta panik attacken idag och kände hur mycket jag vill spela fotboll. Jag fullkommligt älskar fotboll?!? Jag har gått och tänkt på det hela dagen hur mycket jag vill spela fotboll...ibland är inte livet rättvist.
Pusshej Caroline.   x  x  x

Just some shopping

Hey
Idag har jag inte gjort så jätte mycket mer än att snackat med natha & mamma via skype och videoskypat med fidan som var med meriton. Blir så glad att höra mina nära & käras röster. Längtar verkligen till torsdag då natha kommer hit. Denna veckan kommer bli AWSOME. Jag älskar verkligen England. Jag mår illa av att tänka på Örebro. Vilka jävla idioter det finns alltifrån myttare till avundsjuka människor. Det finns inget spännande att hämta i Örebro. Alltid samma sak. Så himla glad att jag tog chansen och flyttade hit. Känner på mig att det kommer va bland de bästa stegen jag kunde gjort i mitt liv. Well let see.

Här är en bild på vad som inhandlades igår. En tjocktröja,byxdress,bh+tros set, en rosa klänning (som jag ska lämna tillbaka.ångrade mig när jag testade klänningen hemma..)

Ansikts mask från lush.

Jag älskar min byxdresss är förälskad!!!!ska nog köpa lite fler färger om de finns. Ska kika imorn efter jobbet.


AWSOME IS THE WORD!!!

hej darlings
Vimmel bild från Lava på mig och sabine and andrea. Kvällen var helt awsome från början till slut. Vi hade verkligen skit kul tillsammans så himla bra tjejer är ni. Tog massa roliga bilder men tyvärr fungerar det inte att sätta i minneskortet i min dator :( Vi var först på en pub och drack 2 drinkar var & sen gick vi vidare till en klubb och dansade och shottade och sedan avslutade vi kvällen på Lava. Vi lärde känna lite folk från London som vi hängde med under kvällen verkligen skit snälla & roliga. Att gå ut här i England är så mycket roligare än Sverige går inte att beskriva!!! 

heart to you guys <3

Party like a rockstar

Hej
Ikväll blire utgång med några vänner :)
Den här byxdressen köpte jag bla idag. Vissar er imorgon vad jag shoppat.  Bilderna är tagna innan jag gjort iordning mig för kvällen. Alltså det är vardagssminket.


The cityyy

God morgon.

Såhär ser jag ut: ska dra upp på stan och handla mina leopardskor,en klänning,handuk,ansiktsmask m.m.




Pusssssssshej


My weekend is going to be awsome.

Hellu puddingar här kommer värsta dagboksinlägget. Mina egna tankar och tycken.

En del människor kan verkligen sjunka låågt. Jag står bredvid och lyssnar och försöker göra det bästa av situationen då engelskan stoppar mig ganska rejält för att utrycka mig. Jag anser mig själv vara ganska dålig på Engelska och ibland känns det jobbigt att behöva prata med människor som pratar flytande Engelska. Jag står bredvid och försöker ändå visa att jag vill hänga med i konversationen men man låtsas som att jag inte finns. När jag väl pratar så känns det som att det kvittar man bryr sig i alla fall inte. Man frågar dom flesta förutom mig att hitta på saker tillsammans. Man kollar inte ens åt mitt håll. Har egentligen inte tänkt så mycket på detta men insåg nu varför det vart så stelt då man tagit bort mig från facebook också .... Jag menar man ignorerar inte en person utan anledning. Finns det någon anledning så kan man väll säga det rakt i mitt ansikte. Jag tycker sånt här är så roligt. Jag tar det inte det minsta personligt. Jag tycker bara inte om beetendet. Ärligthet är bäst. Jag själv skulle aldrig kunna göra så mot en annan människa. Märker jag att någon verkar vara utanför så brukar jag alltid försöka få med den i konversationen. Men men. Imorgon blire utgång med folk. Jag kommer i alla fall ta upp det här för det är ej ok eller i alla fall kräva en förklaring så jag förstår.

Förstår inte varför så många dömer mig så snabbt. Många brukar säga att jag verkar skit dryg men när de väl lärt känna mig så brukar de säga att jag är rolig och snäll. Jag tycker verkligen inte själv att jag utstrålar dryghet. Kan dock hålla med om att när jag ser avslappnad ut i ansiktet så kan jag se jävligt tjurig ut men det är mitt normala ansiktetsutryck. Kan ju inte gå och le hela tiden måste ju få slappna av i ansiktet utan att bli kallad dryg.

Personligen så har jag svårt för personer som alltid ger en dryga kommentarer och svar. Försöker man vara trevlig så förtjänar man trevlighet tillbaka. Jag har svårt för människor som tror att dom är bättre än alla andra. Bara för att man har pengar, är känd osv tror att man ska bli behandlad på ett annat,bättre sätt. Alla människor är lika mycket värda. Pengar är tillvisso makt men man ska inte ta ut makten på fel sätt..Ogillar människor som lovar saker som dom inte kan hålla. Gillar inte människor som man ger så många chanser i hopp om förändring men aldrig förändras. 

Jag gillar att umgås med människor som är sig själva. Hur de ser ut,hur mycket pengar de har osv spelar ingen roll. Huvudsaken är att man har kul tillsammans.  

Vad jag gillar för typ av killar: Jag är väldigt kräsen om jag ska vara ärlig när det gäller killar. Båda insida och utsida spelar mycket roll för att jag ska falla. Kan ju i alla fall berätta vad jag gilar för typ av killar. Jag tycker det är hett med killar som är Dj:s då det är något jag själv vill bli hehe.. Jag faller för lugna,drivna,målmedvetna killar. Gillar verkligen inte gangster,wannabe killar. ush. Med mitt temperament fungerar det inte. Jag kan ibland bli arg och om killen också skulle hetsa upp sig så skulle det inte fungera. Jag behöver någon som är lugn och har förståelse. Utseendemässigt så har jag ingen speciell look jag faller för. Skulle dock aldrig kunna va ihop med en hop hop kille. Gillar killar med klassisk stil såsom skjorta,kavaj m.m. Gillar killar som lägger ner tid på det lilla extra i ett förhållande som att ta en ut på äventyr,överaskningar,presenter m.m det behöver inte kosta något. Jag skulle bli superglad om jag hittade en lapp i min jackficka där det står " jag älskar dig" typ sånna små uppskattningar värderar jag höögt. Att killen får mig att känna mig trygg helt enkelt.

Känns så kul att jag flyttat  till England, Bournemouth. Min magkänsla säger att snart kommer något kul inträffa. vem vet. Bara tiden som kan utvisa det.

Forever is nothing without controll

Hellu
Känner att jag inte har några roliga updates. Jag är förskyld,ont i bihålorna m.m. Så det blir typ gå upp jobba,hem,vila. Så har inga roliga bilder att visa, tyvärr. Imorgon får jag min svenska lön och min Engelska lön naaajs.  En vän på mitt jobb är bög så han ska ta med oss ut till en gayclub på lördag..


Det är såhär jag sitter nån/några h per kväll för att ägna lite tid åt åt mina raringar. Skype måste vara bästa uppfinningen. Om man har iphone kan man även ladda ner Skype som app och prata från sin telefon gratis? Gooodie you konw. Om 6 dar kommer natha min darling hit<3


God night darlings.

Ville bara säga Godnatt
Cambilder är inge att hurra över . Ser alltid ut om att jag är skelögd eller kollar i kors :)







You make me smile.Always.

Tja

Idag har jag fixat mitt national insurance number. Det gäller livet ut. Så det är jju bra. Tog tåget till Weymouth tidigt imorse och sedan letade jag mig fram till jobcenter i Weymouth. Intervjun tog 20 min sen drog jag tillbaka med tåget till Bournemouth och köpte mc donalds och drog till jobbet. Jobbade några timmar och sen drog jag hem och här sitter jag ,framför datorn. Blev ganska så sent igår så idag var man lite sliten men men. Snackade via skype till ca kl 01.00 på natten men det var det värt 100000 gånger om skulle jag kunna göra det. Det vet du. Såhär var dagens outfit:


Soon we will meet again<3

Heeej
Var nyss till tågstation och köpte tågbiljetter. Ska på möte i Weymouth imorgon bitti för att skaffa NI kort=National Insurance number. Man behöver ha NI number för att få arbeta lagligt i England och att skatta rätt m.m. Kommer behöva ha med mitt hyresavtal,pass,jobbkontrakt och informera villken bank jag har.  Sedan kan det ta upp till någon månad innan jag får det hemskickat. Sen har jag allt jag behöver för bo och leva i England, bra va?


  Some people always make you smile however you feel. I know this people.

The distance make everything complicated

Hej hearts!

Idag är den måndag villket märktes på alla på jobbet. Alla var skit trötta och jag med. Andra kvällen i rad jag hör min granne ha sex skit högt...kan dom inte försöka dämpa ljudet. De behöver ju inte stöna och låta som om hela huset gör sönder. Men men kul för dom. Dagens outfit tagen med iphone 4 därav dålig kvalite!!! Körde på lite enkelt och avslappnat. Det känns som att ha mjukisbrallor på sig när man har dom här byxorna vilket är skit bra för jag får inte bära mjukisar på jobbet.





Nu ska jag röra mig mot gymmet. Hörs kanske senare bitches.
Pusshej

I am not there, I did not die.

God kväll

Att donera ligger mig väldigt varmt om hjärtat. Om jag plöstligt skulle ryckas bort från världen på ett tragiskt sätt så skulle jag vilja donera de organ som gick att rädda. Att kunna ge en annan människa ett värdigare liv skulle vara min sista önskan på jorden. Man ska leva dagen som om det vore den sista. Dagen kommer aldrig komma igen? Tiden flyter på och vidare. Alla tänker tyvärr inte så. Många lever inte i nuet vilket är synd...Oftast de människor  som inte lever i nuet behöver vara med om något tragisk för att förstå vad livet handlar om. Jobb och pengar är inte allt? Pengar är förvisso en frihet men utan kärlek  betyder pengar ingenting... Att alltid vara glad, att alltid ha pengar, att alltid vara omtyckt är inte att vara stark. För mig betyder stark att man kan se ljus i mörkret och alltid kämpa för att nå det. 

Det handlar inte om att finna den man vill leva tillsammans med, det handlar om att finna den man inte kan leva utan <3 Så ta vara på dom ni älskar och säg det. Dock något jag är dålig på att säga. Men jag vet att min familj,vänner m.m. läser min blogg och ni ska veta att jag älskar er och ni är allt.  Som min hyresvärd sa till mig igår på ett positivt sätt" Du har stor självkänsla och självförtroende har du fått det av dina föräldrar?". - Jaaaa svarade jag och skratta lite. Men det är faktiskt sant. Jag har haft en super bra uppväxt som har gjort till den jag är idag. De har lärt mig att inget är omöjligt vilket inget är...


2 veckor i england

Hej
Jävlar vad tiden går snabbt. Har redan vart i england i 2 veckor nu.



Nu ska jag äta frukost och dra mig mot gymmet. Hörs senare
pussar

<3



Människor som du gör mig glad. Blev jätte glad när jag läste denna kommentar. Man kan skriva hur mycket som helst till mig utan att jag tar åt  mig.  Jag bryr mig inte om folk tycker jag är ful,vacker,värdelös,dum,snäll u name it. Det är kommentarer som denna som jag verkligen bryr mig om och tar åt mig av.

Som svar på din kommentar : Det gäller att ta steget. Vänner, familj m.m. finns alltid kvar så var aldrig för beroende av vänner. Ibland måste man gå sin egen väg. Genom att gå din egen väg så kommer du utvecklas som person. Genom att ta ett  steg brukar ofta leda till ett annat steg. Det steget kan va din trygghet likaså som det kan ge dig nya möjligheter. Om det blir ett snesteg se det som en lärdom. Jag brukar oftast tänka  att när jag blir  gammal vill jag kunna tänka tillbaka på alla äventyr jag gjorde. Att tro på sig själv är nog den viktigaste egenskap man kan ha som människa. Om du tror på dig själv så kan du klara dig i vårt och torrt.

Park Alanya

Hej i sommras 2010 så fotades jag och mina vänner inför hemsidan till Park Alanya - bäääästa hotellet enligt mig. Nu har några bilder kommit upp i alla fall. Kika in på  http://www.parkhotelalanya.com/  på många av bilderna så ser man mig ligga i poolen med min lila flytmadrass hahaha :P


Jag och micha


Shit vad jag saknar sommaren när jag ser dom här bilderna... Mina tjejer vi lär köra en utomlands resa i sommar?????????? Sola,bada och ha kul!! Så se till och spara cash såå drar vi

God natt alla :*

No rubrik

Här snålas det inte...blev 2liters coca cola med körsbärsmak och en jätte chipspåse med 12 stycken mindre chipspåsar iii yummmiiie. Nu ska jag kolla på stylisterna och njuta av allt gottt :)


Lee stafford

Hej
Har gått på stan idag och shoppat litegranna. Visar er här nedanför vad som inhandlades. Fotade även lite sånt jag tycker är fint.  Måste bara säga att jag längtar verkligen tills Blogg.se släpper sin app. Då blir det mer bloggande kan jag lova.



Blev en data/shopping väska älskar ju leeeooo. Magtröja med blommor på som är  bar i ryggen. Ett långt linne som är snyggt att stoppa innanför jeansen och ett par snygga höga byxor och lee staford schampo+balsam.

sööt va?

Såhär ser den ut bakifrån. 

Min fina väska som jag köpte. Min dator rymms i den så det är skit bra..
Ska bli kul att testa något nytt-lee stafford.

Tyckte den här jackan var riktigt coool. Köpte den dock inte för den var skit tung att ha på sig :P

 Skorna till höger tycker jag är skit söta. Skulle lätt köpt dom om de var lite mer sommar väder.

Ha en bra kväll allihopa. Jag hade velat tränat idag men gymmet är stängt.men Såg nyss på deras hemsida att gymmet stänger 5.30 pm vilket jag inte visste!! Ska istället gå iväg till ASDA och köpa mig en chipspåse och cola och glo på tv5play eller något.

PUSSAR

Moving on and getting stronger

Heeeej!
Träffade nyss min hyresvärd han gav mig lösenordet på Wifi så nu surfar jag obegränsat. As bra. Väldigt onödigt dock att jag fyllde på mitt mobila bredband igår.... bortkastade pengar men men.  Ska dra
upp på stan nu och kanske träffa patrick och romi om jag får tag på dom. Annars får jag väll gå runt själv. Behöver köpa ett nytt linne. Har bara 2 linnen med mig och det ena tränar jag i så måste verkligen ha ett till.


Dagens facelook. BYEEEEEEEEEEE

V

Längtar till Natha kommer. Då ska vi undersöka Bournemouth stora utbud av nattklubbar/barer
Här är en nattklubb jag tycker är väldigt coool. Nattklubben ligger i en kyrka och heter V:
Deras hemsida är: http://www.vbournemouthrocks.com




Hittils verkar Bournemouth vara en riktigt,skön,mysig  stad dels för att det finns 20 000 studenter, bra shopping, bra klubbar/barer, trevligt folk, nära till stranden.

God natt everybody!

To feel pain is weakness

Tjaaa!
Har inte haft internet på några dagar för att pengarna på mitt mobila bredband tog slut. Skulle inte klarat en dag till utan internet så var tvungen att köpa påfyllning idaaag. Har nyss vart och gymmat på fit center. Har köpt gymkort där eller det fungerar som ett abonnemang att de drar pengar på autogiro från mitt engleska bankkonto. BEACH 2011 säger jag bara!! Nu kööööör vi.

.
Min hyresvärd gav mig en sprillans ny mikro idag blev skit glad.


Är helt slut både i hjärnan och kroppen. Har vart en vecka fylld med teknik. Ex Problemlösningar, operativsystem, sync,server,olika windowsverisioner osv. Plus att jag tränade hårt som fan idag på gymmet. Nu ska det vilas!

Love from Caroline

Club certified

Hej hjärtan
Idag ringde jag in och bokade ett möte med banken så var tvungen att gå lite tidigare från jobbet idag. Nu i alla fall så har jag ett Engelsk bankkonto med internet bank och allt. Så skööönt. Sedan gick jag och köpte mig hårprodukter. Jag behövde serum,hårspray och värmeskdd så det blev Toni & guy för det luktar föööör gott.


Såhär ser jag ut just nu...


Sedan köpte jag som ni ser till vänster. En sak som man fäster i håret så slipper man tupera. Det ger en massa volym och fungerar  som en " kudde" . Riktigt smart uppfinning. Att tupera sliter så mycket på håret så med denna produkt så kommer jag slippa det :)


Lloyds TSB är min nya bank här i England. Sjukt snäll personal. Ser ni mitt nagelack förresten? Hur grym färg som helst. Metallic guld finns på H&M för 39:-.

Nu ska jag till ASDA och handla toffsar och sedan ta mig en dusch. Sedan har jag allt för håret jag behöver för att kunna styla och  fixa mitt hår. Har känt mig så handikapad utan produkter plus att jag inte hade mitt eget rum förut. Nu jag jag äntligen göra allt. :D :D :D hahah töntig jag är.  Men håret är ens allt.

Love Carro


Alla hjärtans dag imorgon

Hej!

Nathalie gjorde migg nyss påmind om att det är alla hjärtans dag imorgon vilket stämmer. Imorgon är det exakt 1 år sen jag och Fidan satte oss på planet mot Thailand. Vi var förälskade i varandra. Vilken härlig tid det var. Ångrar verkligen ingeting med dig Fidan. Bästa förhållandet <3 Idag ser allt annorlunda ut.  Var har tiden tagit vägen? Hur blev det såhär? Varför? Finns massa frågor men jag tror att det var menningen att det skulle bli såhär. Hädanefter tänker jag inte skriva något om Fidan för jag märker verkligen hur ni blir. Vissa tror de vet & kan så mycket. Men ni vet ingenting. Så det får förbli så :)

Jag ska i alla fall inte spendera min dag ensam imorgon!! Jag ska försöka kolla med några vänner på jobbet om de har lust att hitta på något efter jobbet imorgon. Ni andra som har pojk/flickvän får ha en fantastisk alla hjärtans dag imorgon. Är riktigt avis på er.
En sak är säker. Kärlek kan man inte leta. Det är mer " Meant to be" <3

Love from caroline

Lets keep the drama down to the minium just turn the music up to maxium

Tja
Jag är fortfarande lite sjuk så har bara chillat idag. När jag blir frisk ska jag skaffa mig ett gymkort. Det finns ett gym 2 minuter från min lägenhet. Gymmet är skit stort och har massor av olika maskiner. Här bjuder jag på en video från förra fredagen när jag,natha och elin åt mat på Hellas. Såhär kan en vanlig konversation se ut när vi är med varandra


HUGS

God morgon

Tjaaaa vaknade nyss och nu äter jag frukost. Sov i min nya lägenhet inatt. Det känns så himla bra!!! Nathalie har bokat flgbiljett till mig i England så hon kommer den 2 mars och stannar till den 6 mars. Ska bli föööör kul. Natha betalde 53:- för flygbiljetten till England och cirka 200 hem? Billigt? JAA. Så kom hit med er. Det är bättre att köpa långt i förväg för då kostar det mycket mindre för köper man veckan innan så kan det kosta flera hundra..tänk på det!

Bjuder på lite morgon bilder:



Hörs senare puss

Idag har min dag vart såhär:

hej


Såhär såg jag ut idag

Gick på stan och åt frukost på mc donalds och passade på att surfa på deras wifi och skypa med natha och siri.

Älskar lush butiken. De har så mycket smått och gått ex ansiktsmakser osv.

Var så sjukt bra väder idag. Var tvungen att ta av mig skinnjackan för de var så varmt i solen. Här har ni beviset på att det finns palmer. denna park  så fiiiin.

Tog mig en promenad på stranden. Ser det härligt ut?

Ni ska bara veta vad livet är annorlunda här i England, Bournemouth jämfört med Örebro. Att bo här är mer positivt än Örebro. Jag älskar denna stad hehe:)

Sedan var jag på ASDA och köpte massa nödvändigt. Bestick,galjar,låda så jag kan slänga smutstvätt,glas,diskmedel m.m. Det här var allt jag kunde få med mig. Ska köpa kastruller och lite sånt en annan dag.

Har packat upp alla mina grejer nu i min lägenhet så nu känns det verkligen som mitt.

Köpte mig en smarrig cupcake

Nu sitter jag och pratar med siri och natha på skype. Det roliga är att vi befinner oss i olika Länder. Siri bor i Norge,jag i England och natta är kvar i tråkiga Örebro.
Mina vänner snälla kan ni inte skaffa skype för min skull??? Skaffa ett konto och ladda ner skype så kan vi prata över datorn. Om ni har en bärbar dator så finns det inbyggd mic. Adda mig på Lisacarolines       så allvarligt skaffa det nu

GOD NATT :*

MIN DRÖMLÄGENHET!!!!

Som jag skrev tidigare så skulle jag kolla på lägenhet/rum idag. Hihihi nu sitter jag i mitt nya rum som är en takvåning :) . Men det är mer som en lägenhet. Det finns 9 rum i detta stora hus. Alla rum har sitt eget lås,dörr,ringklocka m.m. Jag har mitt eget kök,badrum, tvättmaskin osv. Jag blev förälskad direkt när jag såg rummet. Det är så fint med takvåningen. Har världens finaste utsikt. 7 min promenad till stranden. Har stan next into. Han skulle ha 110 pound per week vilket jag förstår för denna fina takvåning men  jag prutade som fan så betalar 320 pund per månad cirka 3500 svenska= 80 pound per week. Damn vilket KAP. Jätte fin inredning jaaa allt. Här kommer bilder:

Eftersom det är en takvåning så är det jätte högt,fint tak!! min fakebrasa+två fåtöljer Love it!!

Här ser ni lite mer av taket. Jag har två jätte stora garderober och 2 byråer. såå najs.
Min dubbelsäng tror den är 140 ungefär. Det är så ljust och fint :)

Ligger i min säng just nu med datorn. Väldigt sköön måste jag säga.

Utsikten från mitt lilla fönster från sängen. Solen lyser och det är så behagligt klimat. Det är nog runt 15 grader ute. riktigt najs väääder.

Lite översikt av mitt rum. Bilden är tagen från den delen köksbordet och det står. Fick ingen bra bild tyvärr på det för det blir så möörkt.











































Vart så himla dålig bild  av all ljus. Det är finare i verkligheten. det är massa fönster så det lyser in jätte fint. Man tar ett trappsteg upp för att sätta sig vid matbordet :) Sedan har jag mitt eget kök och badrum men det är inte så mycket att se. Kan visa er det en annan gång.
Nu ska jag gå och handla, bestick,tallrikar,glas, stekpanna jaaa köksredskap i allmänhet!! Finns ingenting i mitt kök såå det måste inhandlas lite :) Lägger upp mer bildet sen från stranden,stan m.m. Jag var där tidigare idag sååå lovelyy

PUSSS kom och hälsa på mig nu


skype attacked

Hej
Jag har verkligen blivit bättre på engelska. de trodde jag inte :D hahaha. lite kul.. Ibland så råkar jag skriva på engelska ord när jag ska skriva på svenska. Inatt drömde jag på Engelska ??Här kommer några snabba bilder på mig. Är ganska så död... Ska iväg till ASDA och köpa lite godis och glo på tv5 play på datorn. Imorgon kl 11.00 ska jag träffa en kille som ska visa mig några rum han äger. Så om jag gillar något av rummen så slår jag nog till. Men det är mycket som ska passa in för att jag ska säga JA. 


Fan erica om du läser detta. kan du inte komma hit å färga mitt hår mer blondt?? min hårfärg känns så mörk med min utväxt. Idag åt jag förresten chips & fish. Riktigt gooottt!
Nathalie kommer hit om 1 månad och hälsar på funnnyyyy :) Någon mer som vill komma? ni kommer älska denna stad.!!
 


SKO HOLIC

Alla i England är så vänliga jämfört med Sverige. Här kallar alla en darling,my love, my friend etc. Men dom kan också vara riktigt bitchiga. Exempel igår råka jag trycka 1 busshållsplats för tidigt och bussen stannade men jag gick inte av. Då skriker busschaffisen " jag hade fan inte behövt stanna så den som tryckte måste gå av bussen" ...jag låtsades inte om som något...Shit blev helt chockad att man kunde bli så arg. Idag efter jobbet så gick jag och Anja på stan. Hon är verkligen en rolig,snäll,glad prick. Så om du läser detta  <3 dig.

 
SER NI ELLER??? JAG DOOOG och DÖÖÖR. måste köpa dom här skorna.  70 pund. kan inte någon sätta in de på mitt konto?:/// Jag som älskar leooo och kilklack kan inte bli bättre juuh :(:(

Anja i min nya favvoooobutik. de hade hur mycket grymma saker som helst,väskor,skor,kläder,bikini m.m.

Höll på att bli mörkt därav dålig kvalite..Här är en liten del av shoppingatan..finns hur mycket bra roliga butiker som helst!!

Denna  bild är tillägnad för min sis Jossan. hon älskar nämligen.. fan nu minns jag inte vad det heter. men hon älskar sånna här skor. Bild tagen i primark. Alla dessa skor kostar ca 160 svenska kr.

Det var allt för idag. Imorgon är det jobb och sedan har man ledigt hela helgen vad sköönt! Vad fort denna veckan har gått. Har nyss skickat iväg lite mejl till folk som hyr ut rum så vi får se om jag får svar. Jag är ganska så kräsen och vill bara bo i centrum för annars kvittar de..

Ha en bra kväll alla. adda mig på skype Lisacarolines om ni vill prata :)


just nuuu:

Hej
såhär ser jag ut just nu. blek å tråkig. Har jobbat och gått på stan med Anja.Lägger upp lite mer bilder sen från stan. Har tagit kort på mina drömskor!!!!!






Livet i England

Hej hej.
Idag mår jag något bättre. Typiskt att bli sjuk de första dagarna på jobbet men det är bara att stå ut. Inte tänker jag stanna hemma pågrund av feber! Hade de vart skola så hade jag lätt gjort de men jobb är annorlunda. Allt som har med jobb ser jag väldigt seriöst på. Mådde verkligen skit igår kväll så somnade runt 19.30 :s. De andra tjejerna gick ut till puben igår. Hade velat följt med och hängt lite men mådde som sagt skit.  Idag mår jag något bättre. Har köpt nässpray, nasal inhaler, huvudvärkstabletter, halstabletter jaaa allt möjligt. Idag  så skulle jag behövt fixat med bankkonto men jag missade bussen från poole till Bourthmouth så banken hann stänga. Damn ! Man skulle senast lämna in sitt engelska bankkonto nummer imorgon för annars så får man inte sin lön till mars. ( De är efterskott precis som i Sverige) Så det betyder att jag kommer få min första lön i April och då blir det dubbel lön. Aja det löser sig... som jag brukar säga. Lägenhetensvisningen sket jag i idag för jag fick veta att lägenheterna låg  utanför Bournemouth och där vill jag inte bo. Jag vill bo i centrum så man har nära til allt. Ska kolla lite i helgen på lägenheter och fixa bankkonto. Idag har jag inte gjort så mycket mer än jobbat, dushat, ätit, handlat mat m.m.

Det finns inga speglar i huset jag bor så jag sminkar mig alltid framför min Iphone.

Här bor jag. I ett "typist " Engelskt hus. Alla hus ser ungefär ut såhär. Det är verkligen grön växtlighet här.
Något ni undrar tråkmånsar? ingen har ju skrivit någon fråga till mig. Det finns ju massor roligt att fråga om
PUsssHEJ

FRÅGESTUND?????+++++

FRÅGA EXAKT VAD NI VILL . ????? lovar att inte spåra era ip adresser denna gång som jag gjort förut tech som jag är ;)


I feel sick

Som rubriken lyder. Snacka om att jag lidit idag på jobbet. Har feber och hostar. Var nyss inne på ASDA (typ som coop fast de har mer och billigare mat,saker,kläder) och köpte mig ett fake duntäcke & överkast cirka 15GBP tillsammans. Ligger nu i sängen och skakar. Hatar att ha feber!!! Ska försöka dricka massor av vatten. Just nu så är det inte läge att vara sjuk då jag måste fixa boende, bankkonto och insurence card. Men men orkar inte stressa så det får bli som det blir. Ska i alla fall försöka mejla några som hyr ut rum/lägenheter.Det är ganska dyrt. Kostar mellan 350-600 GBP. Sedan så är det viktigt att kolla så det är inklucive bills eftersom i England så är det mer annorlunda än i sverige. Här i England så betalar man gas,sophämtning,elektricitet m.m. Annars så trivs jag väldigt bra på mitt hostell. Det är nära till train,bus station, gym matbutik och nära city. Det är kul att ha folk att umgås med men samtidigt vill jag ha mitt eget space så jag kan vara för mig själv och ta hem vänner från Sverige hit.

Kände att jag behövde visa vad billigt alkohol är här!! Ser ni smirnoff Ice:en det är 1 liter alltså 100cl och kostar 3GBP cirka 30 svenska kronor. I sverige kostar en liten 27,5 cl 20 svenska kr. Här dessutom kan man köpa 3 liter och betala för 2. crazyy. Min room mate från tyskland tycker att alkoholen här är dyr för i tyskland så är allt dubbelt så billiigt än här.

Har ni några frågor så får ni gärna ställa dom.

07 feb

Hejsan darlings!
Måste bara säga att jag älskar Bournemouth . Det påminner lite om Miami beach. Finns en 1,2 km lång fin sandstrand. Detta är bland de finaste stränderna i England. Det finns massor av palmer här?? strange. Vädret är cirka 10 grader är som höst i verige ungefär.  Idag har jag köpt ett busskort för 15 Gbp=Pounds det är cirka 150:- som är för en veckas åkande. Tog bussen idag till jobbet. Den norska tjejen visade mig vägen så imorgon tar jag mig dit själv. Har as roliga kollegor varav en svensk som heter Anja. Efter jobbet fick vi skjuts upp på stan av en hollänsk arbetskollega. Jag och mina två andra danska kollegor  skulle försöka fixa ett engelsk bankkonto men det gick inte så lätt. Man behöver ha en permanent adress.  Fixar jag inte en bostad med permanent adress innan den 15 feb så kommer jag inte få någon lön utbetald i mars utan det blir automatisk uppskutet til nästkommande månad. Prio två är att fixa ett national insurence card. Något man måste ha för att arbeta här men det är inte lika panik. Har jag däremot inte skaffat det inom 3 mån så blire dessvärre svårare.  Sedan gick vi till Vodafone och köpte ett mobilt bredband för 20 GBP = 200:- . Kommer kosta mig 15 GBP varje månad. Så jävla najs. Maten ska vi inte tala om så jävla billigt??? Det kostar typ 1/3 mindre än i Sverige minst. Exempel en stor pringles här kostar 1 GBP ca 10:- . Jag kommer visa er massor av bournemouth i min blogg. Än så länge så kan jag säga att jag älskar denna stad. De bästa av allt de har PRIMARK!!! vart överlycklig när jag såg det. För er som inte vet så är det en stor butik som har billigare priser än HM med ett brett sortiment utav kläder,skor,underkläder m.m.  VÄNNER kom och hälsa på mig uuu are going to love this place !!!

Här bor jag just nu 1 vecka framåt med 5 andra tjejer. Inte alls glam men jag är inte heller kräsen av mig så det fungerar bra. Igår kollade vi tjejer på film tillsammans. De andra tjejerna är från Amerika,norge,australien,england m.m. Vi garvade ihjäl när vi såg på filmen" americas" eller va de hette. så jävla dålig hahaah :D Det finns 2 dushar, stort kök, vardagsrum m.m. betlar cirka 63´Gbp för 1 vecka.




Primark!!! the best shop ever.

God natt :*

Bournemouth

Hello darlings. lite snabb update

Lite jobbigt att inte ha alla bokstaver po datorn. so en del ord for helt enkelt bli po engelska hur tontigt det an loter. Har i alla fall kommit fram till stellet jag ska bringa nogra months on. Jag bor i Bournemouth som ligger cirka 2 h fron london. Damn va svort det var att ta tunnelbanan och train i London. Sen fick jag panik for jag inte skulle hinna i tid till inchekningen po stallet jag bor po. Jag ringde hostellet och de var hur cute som helst. De kom och motte mig vid  stationen so jag skulle hinna att checka in. Jag bor har med 5 andra tjejer varav en ar from norge so ska sallskapa med henne imorgon till jobbet. Nu ska jag hoppa in i dushen och sedan sova. Det blir jobb tidigt imorgon :) Vill garna ha egen lagenhet so ska kolla runt lite nu i veckan. God natt sov gott!!


Tack för en trevlig kväll tjejer kommer sa...

img_5575 (MMS)

Tack för en trevlig kväll tjejer kommer sakna er!


Nu ska jag till min fina vän Louise för at...

img_3870 (MMS)

Nu ska jag till min fina vän Louise för att fira hennes 20 års dag. Sen säger jag hejdå till alla tjejer <3 My last day in Sweden!!!! Förstår det inte.


Shuuuue :) sitter och jobbar. Har massor a...

img_5066 (MMS)

Shuuuue :) sitter och jobbar. Har massor att göra idaaag känner mig lite stressad. Hörs senare


God morgon :) igår var jag , natha och Eli...

img_5812 (MMS)

God morgon :) igår var jag , natha och Elin först på frimis och sedan gick vi till strömpis. Blev en skit bra kväll som alltid. Känns jätte skumt att det var min sista utgång :s  ikväll ska vi fira Lollo men jag följer tyvärr inte med ut för måste hem och fixa de sista och va utvilad till imorgon för imorgon flyttat jag till England :D kl 09.00 börjar jag jobbet så nu ska jag röra mig hemåt!


Sitter på Hellas nu med Elin och natha:) v...

img_2507 (MMS)

Sitter på Hellas nu med Elin och natha:) vi ska röra oss mot frimis snart. <3


Min nya dator och pengar dvs engelska pund...

img_2233 (MMS)

Min nya dator och pengar dvs engelska pund. Har lite och göra  nu inför flytten... Idag har jag skickat iväg 2 skriftliga uppsägande till gymmet och mitt jobb. Ska göra en överlåtelse på mitt abonnemang till pappa. Håller på att fixa boende , tågbiljetterna ifrån London till Poole. Håller på att planera min helg så jag hinner spendera tid med alla nära och kära samtidigt som jag har jobb kvar att göra på företaget jag jobbar för och saker att lämna tillbaka dator m.m. Aja nu ska jag åka till farmor & farfar +farbror och kusin och säga hej då och sedan fortsätta packa :) Alla är så nervösa att jag ska åka men jag ser det mer som en spännande rolig grej :)


Är på la baguette. Sååå fina vänner är ni ...

img_2230 (MMS)

Är på la baguette. Sååå fina vänner är ni natha och natha <3 pappa hämtar snart så ska vi köpa en bärbar mini dator. Har tusen saker och fixa nu innan min flytt!!!


Är glaaaaad!!! Flyttar till England på sön...

img_2226 (MMS)

Är glaaaaad!!! Flyttar till England på söndag :D har bokat flygbiljett nu hihi. Bye bye bitches:)


Hellu. Sitter på bussen påväg till natha. ...

img_2084 (MMS)

Hellu. Sitter på bussen påväg till natha. Är sjukt trött skulle kunna somna nu..natha har köpt grönsaker och dipp , goooottt :D jag älskar att spela in videosar så tänkte börja videoblogga så snart som möjligt kul va? Måste bara uppdatera software till ios4.2 så jag kan använda videofyme i min iphone men de tar ju sån tid? Får ta tag i det imorgon efter jag gått på stan med mina hearts  natha fält och Zarah<3


Only girl



Sitter på stationära datorn. Har inga bilder här så slänger upp en gammal bild från 09. Nu måste jag berätta ju. Hade nyss min arbetsintervju med det engelska företaget via Skype. Vi snackade i 45 minuter. Han pratade snabb Engelska så hade lite svårt att hänga med ibland men det kändes ändå bra. Kunde inte ha gjort nättre ifrån mig med tanke på att jag inte pratat Engelska på 100 år. Sedan fick ja göra ett skriftligt språktest. Imorgon kommer dom ringa igen så ska jag få göra ett muntligt språktest för att se mina färdigheter då det är viktigt med kommunikation. Får veta imorgon om jag får jobbet eller inte. späääänande!!! Fatta på söndag kanske jag flyttar till England??

Bling bling style. Ser ni mitt öra? Är sju...

img_2204 (MMS)

Bling bling style. Ser ni mitt öra? Är sjukt nöööjd. Ska minst ha 2 st till på det örat och några på det andra örat. Håller på och förbereder mig inför imorgon. Tänkte att mamma får ta och "låtsas" va den som intervjuar mig på engelska. Jag måste ju värma upp lite så jag gör bra ifrån mig. Sen ser jag inte det som hela världen om jag inte skulle få jobbet utan då blir det Malta i slutet på feb/mitten på mars. Utlandsplaner blir det vilket som. Har ju redan sagt upp mig från jobbet   så planer har jag allt!


Körskolan gick helt ok. Kunde gjort bättre...

Körskolan gick helt ok. Kunde gjort bättre ifrån mig. Får i alla fall göra halkan den 15 feb men frågan är nu om jag befinner mig i Sverige? Kommer intervjuas imorgon från England och får jag jobbet så flyttar jag ner dit redan på söndag. Vet ni vad jag gjorde nyss?? Tog två hål i örat så nu har jag 4 st i vänstra örat och 1 i högra. Älskar det. Vill ha bling bling runt hela mina öron. Ska lätt ta fler hål.... Nu ska jag ta bussen hem och förbereda mig inför min engelska intervju imorgon. Är nervös då jag Inte är "grym" på engelska men man måste försöka iaf :)


Omg  fick världens bästa samtal. Får svar ...

img_2160 (MMS)

Omg  fick världens bästa samtal. Får svar imorgon. Just nu mår jag bra. Vill skrika av lycka. Nog med det nu ska jag plugga körkort 1 h innan jag ska köra med körskolan.  :))))))