Outfit

Dagens outfit!


Party rockers

Nu ska vi på jobbfest! Yey


Movienight

Dagen har bestått av jobb 8-4. Städat osv. Ikväll har jag bjudit över en av mina kollegor. Vi ska laga tacos & ha filmkväll. Imorgon blir det jobb i några timmar och sedan jobbfest. Synd att min kollega emma är i göteborg då :/


Don't know what to do

Hello loves min dag har bestått av jobb, träning & mat. Imorgon så är det fredag jippie! Dock inte så jippie för mig eftersom siri jobbar till kl 23 & lovisa ska på fest vid 6 tiden med sitt jobb.Men jag då? Jag får helt enkelt sitta hemma själv då jag ska upp tidigt lördag morgon för att jobba. På lördag väntas däremot massa roligheter. Jobb & sedan jobbfest med mina kollegor+chef. Yeyyy. Vi har en sådan bra sammanhållning på vårt jobb. Love it. Därefter blir det utgång till en cool klubb som är på en bakgård.


P.SSeriööst har beslutångest om vilken hårfärg jag ska ha. Ibland vill jag fortsätta va ginger & ibland känner jag för askblond.


Turn this club around

GOD NATT!!!
Fyfan vad död jag är! Seriöst.... Jag har nyss vart på ett grupppass med blake som är personlig tränare och han körde slut på oss tjejer. Jag kan knappt lyfta armen för att borsta tänderna. När jag skulle gå ner från trappan så ramlade jag nästan för mina ben är som spagetti.  Jag är sjukt pepp på träning. Det blir automatiskt det när man får  balans i livet.
Måste bara säga att jag är så sjukt besviken på Englands sjukvård!!! Det är ett jävla skämt. Man måste ha upplevt det för att förstå.

Rest in peace

Helt ofattbart. Såg nyss att en tjej från mitt förra jobb i London avlidit. Så himla trgaiskt!. Tjejen på bilden till vänster(kajsa) från vår julfest. Rest in peace. Ingen förtjänar att dö såhär tidigt.
Kajsa, annika, jag och en engelsk tjej.

INSPO x6Hair

En blandning mellan dessa hårfärger vore inte fel.

Where u move I move

Good morning lovers!
Vaknade nyss. Nu blir det att ta det lugnt & äta en god frukost. Siri börjar jobba kl 15.00 så det blir att hänga med henne.


Quote


Tonight is the night when we losing control

God natt alla!
Lovisa frågade nyss om jag ville hänga med & träna imorgon ett grupp pass med PT:n blake. Han ska tydligen vara riktigt bra så det ska bli kul att pröva på. Är taggad till 100! Ska fan ha tvättbräda till sommarn...eller hyfsat


Tuesdays food

Jag är fan stolt över att jag kan laga så god pasta. Idag stekte jag morötter, spenat, championer, basilika, ägg,tomater, bacon med matlagnings grädde vilket blev som rn sorts sås. Till det hade jag pasta, kall lax, pesto och fetaost Blev en härlig nyttig lyx blandning.


X4

Idag har jag bara tagit hand om mig själv. Tränat på gymmet, njutit av värmen(kunde ha bikini så varmt var det!!) gjort jordgubbs milshake, fixat öginbrynen. En riktig tjejig dag.


Saknar min mirre

Mami alltså jag det vill säga saknar sitt lilla gos troll mirre. Men snart träffas vi igen hjärtat mitt. Jag undrar om det finns någon mer än jag som kan älska sin katt så mycket? När jag väl är hemma så gosar jag med honom hela tiden och ligger och pratar med honom. Kan dessutom inte sova om han inte somnar bredvid mig. Bjuder på en gammal bild som jag älskar! När mirre gör GIVE ME FIVE

Counting flakes

Heyyyyyuu
Nu är jag ready för träning! Pusshej


Hahahah

Hahah! " någon " förstörde siris fina tavla genom att måla dit något otillämpligt. Är det så ingengörer gör? Jag & siri har skrattat sönder åt denna incident. Jag tycker fortfarandr det är kul hahah :D


Innan träning:

Idag till mellanmål blev det ägg, spenat, en morot och knäckebröd med lite tomat på. Idag ska jag ta en lång powerwalk och dunka musik yeyy.


Juice

Färskpressad juice en välbehövlig energiåterställare.(plus i kanten att vi själva pressat frukterna= organic!)
imorgon blir det jobb från 8-4. Det ska bli kul att träffa mina kollegor som jag saknat. Träffade dom senast igår lixom... dom är så goa! Nästa helg så vankas det jobbfest yeyyy. Den 4-8(påskhelgen) april drar jag hem till min kära familj & vänner.


OSLOVE

Pics from yesterday:
Hade en grym kväll igår. Vi var inbjudna på grillfest på en fet takterass. Skit najs. Sedan gick vi ut och avslutade med en sjukt rolig efterfest där jag & siri stod för underhållningen.

Today

Idag har jag och mina grabbst jobbat "hårt" heheh eller inte. Lättförtjänta pengar. Vår chef rune är generös. Nu ska jag & siri på grillfest! Såhär snygga är vi!


Heeeyyy

Idag har jag haft en fab dag på jobbet as usual! Kul att varken hugo, fidan eller emma ville kolla in i kameran. Ville ha en fin bild ju. Jag<3er!!haha. Efter jobbet drog jag hem och bakade pizza med siri. Nu är klockan snart 22.00 och nu ska vi sova för imorgon ska jag upp och jobba 9-4. Jag måste säga att jag har det väldigt lyxigt. Jag åker alltid med min chef rune till jobbet & imorgon bjuder han alla oss på lunch. Wihoo!


God natt

Ett litet god natt inlägg. Jag måste säga att jag har riktigt grymma arbetskamrater och ett speciellt tack till hugo, emma, fidan & min chef rune som förgyller min arbetsdag med många skratt! Mitt jobb är nog det mest ensidiga jobb man kan ha men för att jag har så bra kollegor så forsätter jag att vilja gå till jobbet. Puss på er! Bild: utanför jobbet.(rikshospitalet)


Work out

Jävlaaar vad trött jag är!! Har tränat ben+ mage idag. Jag kommer knappt upp ur soffan hehe. Imorgon ska jag, siri & kristoffer äta afterwork buffe i stan efter jobbet. Looking forward. Det är alltid lika uppskattat med kvalitetstid med vänner. Love it. Bjuder på en london bild. Förhoppningsvis drar jag dit nångång i april & hälsar på plus hämtar min reseväska full med kläder.


All I need is one song

Vattenpipa & låten one song med envy is my day. På lördag ska jag jobba ett skift på 7 timmar som ger mig 1600 norska som motsvarar ca 2000 svenska. Fett najs.


The right place to be

Jag älskar oslo! Trivs sjukt bra här måste jag säga. Man har allt här plus att det är nära till örebro om man vill hälsa på över en weekend. Jag har; många vänner här, bra arbetskamrater, trivs bra med mina roomies, utelivet är bra, snygga killar finns det gott om, nära till natur, havet, mysiga fikaställen, bra shopping och allt är så kompakt & nära. Jag är jävligt glad just nu jämfört med hur jag kände igår. Yeyy!!! Love it. Puss från mig & min fina vän siri.


Mellanmål

Mellanmål innan hårdträning.
Stekt spenat, en morot, ägg, lök plus lite gurka.


Do what I want

Morning morning!
All you'll alright?? I am very tired 7am in the morning but what can I do. I need to work. I have a good boss. He picks me up every morning and he also drive me home every singel day.


My feelings are getting painted

Hej
Kreativ som jag blivit på sistoende så kände jag för att måla ner mina känslor. Tavlan fick bli svart med svarta vågor. Hela dagen har bara vart förjävlig. Men så går det när man har för mycket förhoppningar om saker & ting. Det är bara att ta nya tag, att tvinga sig att stå ut och efter slit kommer ljus.


New

Nya glasögon! Love them. Siri har också nya!


Good morning

Hello
This is my lovely breakfast full with "healthy and good" energy!!


Fullspäckad dag

Idag var det jobb från 8-4, städat, tränat, lagat mat till tjejerna & sedan tränade lovisa, siri & jag på gymmet! Har hunnit med mycket vilket känns toppen! Imorgon ska jag jobba, möte, fixa bank kort, gå på stan med siri. Dagarna bara flyter på. Jag gillare.


Gameboy

Nostalgi. Siri har vart i sverige i fyra dagar och kom tillbaka med denna lilla pärla. Jag kom ihåg när vi var små och brukade koppla våra gameboys ihop och spela mot varandra. Själv har jag ett lila ej fungerande gameboy. Nu ska vi sova för imorgon blire jobb för alla oss. Siri börjar 7-3, lovisa 9-5 och jag 8-4. Längtar redan till helgen för då är då är vi bjudna på grillparty. Helgen därefter hostar jag ett grillparty hemma hos oss. Trevligt!


Phillippines

Hej kära vänner. Om jag skulle flytta till Philippinerna 1 år och bo i denna stad på bilden. Lovar ni att hälsa på mig då??
If I am moving to philippines for 1 year. You will have to promise to visit me.

Pics

Här kommer lite bilder från igår när vi var hos hugo. Vi blev serverade med hemma lagad pizza. Det gjorde du bra hugo! Sedan drog vi till fidan & träffade alla hans vänner & sedan drog vi ut. Dessvärre splittrades alla då åldergränaen var 24 så jag kom inte in....sug. Så jag och amanda drog till baren sollis och dansade tills det stängde.


Dinner

Ikväll har jag blivit bjuden på middag hos min arbetskollega hugo. Ska bli trevligt. Det blir även min andra kollegor fidan & emma. Såhär set jag ut :


Food

Såhär ser min lunch ut som jag nyss gjorde i ordning: räkor,grönsaker,potatis sallad & en färsk ostmacka. Känns lyx!


Komigendååå

Tja
Idag har min dag bestått av jobb, träning & mat! Nu ligger jag & siri döda i soffan och kollar på mtv.


BBQ

Idag har jag & siri grillat i det fina vädret. Har även hunnit med att springa 5 km, färgat siris hår & jobbat. Effektiv dag? Eh aa.


Today

Idag har det hunnits med mycket. Startade dagen med jobb där det bjöds på tårta. Sedan blev det stan med Siri och därefter handlat, lagat mat och slutligen städat. Imorgon jobb & grilla i park. Yey jag har köpt världens finaste fake päls mössa BTW.


Oslo

Denna dag har spenderats med vänner i oslo city. Blev burger king, stanhäng, te vid vattnet, njutit av solen och samtidigt utfirskat oslo. Nu är jag hemma & myser framför tvn med lovisa & siri. Bjuder på 3 bilder från dagen.


Today

Jaha vad ska man hitta på idag då på sin lediga dag? Inga butiker är öppna men jag funderade på om jag ändå skulle ta på mig träningskläderna & utforska oslo city lite. Något måste jag göra. Siri jobbar & lovisa ska väll förmodligen till stallet så jag blir ju helt själv idag. Imorgon så är det en ny arbetsvecka som innebär 8-4 hela veckan & helgen off. Jag håller även på att krigar med kontakter för att få mitt "drömjobb" för tillfälligt.
Bjuder på en bild i från vårt exklusivs lunchrum på jobbet.


Serious

Seriöst jag är helt besatt av LV väskor. Jag kan sitta i flera timmar & bara kolla runt och njuta av att de är så vackra. Stööört. Känner mig nästan besatt. Jag vill köpa en LV för varje år som går. LV är och kommer alltid vara den klassiska väskan som håller i vått och tort.
P.S. Jag vill bli blond igen. Gillar ginger men jag saknar mitt blonda faktist! Min pappa tjatar på mig att bli blond. Min farmor säger att min nuvarandr hårfärg är hemsk. Jag börjar hålla med. Det är kanske dax snart? Men orka att jag kommer behöva färga det 7 gånger typ... Nu säger jag & mina vänner god natt. Ska bara ta och pussa sir lancelot rn god natt puss på munnen.(vår hushamster)


I love this bag

What do you guys think about this Louis Vuitton bag? I really love it.

Yesterday

Igår stack jag, victor & siri på en hemmafest och sedan till krogen! Det blev en lugn kväll för min del som vissa inte tror på hahaha. Imorse vaknade jag tidigt & har ägnat hela dagen med att ta igen missade big brother avsnitt och lite andra program. Ikväll så ska jag siri och lovisa ha tacco kväll och kolla på melodifestivalen.(vi har svenska 1an här) yeeeeeyyyy!!!


Siri

This is my friend siri. We have known each other sense we were seven years. She is also my new room mate in oslo!!


Ginger

I am dynamit ginger harry!


Hahahah

Hahah min kompis jossan är så skön. Hon tog med sin häst till frimis och chippen har fått ett FRMS täcke.


My house

I live in this apartment with two of my friends. I love it!! Tomo work from 8-4 and then weekend off.


Snow

Tja
Idag har jag fixat D-nummer & skattekort. Även gått en snabbrunda på stan och fixat lite kontakter. Nu ligger jag inburad i min filt för det är snöstorm just nu!! Imorgon fortsätter jobb 8-4.


Tisdag

Idag har jag jobbat 8-4 och sedan gymmat med siri vilket avslutades med en hemmagjord nyttig sallad. Mums. Imorgon ska jag fixa norskt person nummer så jag kan fixa norsk bank plus att jag behöver skattekortet så dom inte drar för mycket skatt. Ska även ut & söka lite andra typer av jobb men först börjar jag morgondagen med lite jobb från 8-12. Bjuder på en bild från mitt vackra london. Saknar det som fan men jag känner att oslo också kan bli bra & snart tror jag något roligt kommer att hända. Speciellt efter den 20:de som mitt horoskop säger...


Hej

Idag har jag jobbat & sedan kom viktor & kristoffer och stormade förbi. Nu är klockan 10 och jag och siri ska nu ta och sova för imorgon är det en ny dag med nya möjligheter. Vi ska träna på gymmet bland annat.


Gårdagen

Resan gick bra till norge. Mot kvällen så drog vi till en killkompis & rökte vattenpipa. Jag trivs redan jätte bra i oslo. Jag måste säga att dom har jäkligt många snygga killar. Just nu ligger jag & siri och kollar på tv. Imorgon har jag tusen saker att fixa .


Framme

Framme hos siri. Här bjuds det på ett glas vitt. Hej oslo.


Norway

Hello babes
I'm on the bus to norway. The thing is how do I know when I'm in norway? I have been sleeping for 4 hours and I just woke up and thought if I am in sweden or norway?? I have 1 hour left. Hmm ...


Lacoste 2012

Love that lacoste have start to make nice heels!! This pair of heels are amazing. Sporty and so cool. Love it.
Love the zip in the front. I would leave it open.



Pics: www.iheartheels.com/2012/.../lacoste-mercedes


Norway tomo

Hi
I'm moving to Oslo, norway tomorrow. I'm looking forward to move, to try something new. Yiiihuu


Jag & natha

Jag & min fina Natha. Kommer sakna dig babe. Natha ska ta farväl av mig imorgon på resecentrum hahah.