Yesterday

Tjaa. Igår vart det busy.Jobbade >mötte upp Nathalie på stan (hon fixade sina naglar)>middag>Bio vi såg limitless för bra film. Den måste ni se. Han äter ett piller som gör honom smart,pigg osv men pillret har sina baksidor. Ni får kolla själva. Nu är natha & Antionio hemma hos mig vi ska röra oss mot DNA och dansa salsa. hahah...Antionio som tvingar osss nämen de ska bli kul att lära sig. Här är några bilder från igår.

Nathalie med sin pasa carbonara

me och min bolognose eller hur de stavas

Köpte massa gott godis på en godisaffär bredvid bion

LONDOOOOOOOON

I söndags fick jag & Nathalie för oss att dra till London. Vi sov hos våran vän Steven som bor vid canary wharf.
Slänger upp lite bilder från söndagen & måndagen i London:

I bussen påväg till London. Tar cirka 2,5 hours.

vacker utsikt från stevens lägenhet. I love london.

steven var gullig och lagade mat åt mig & natha när vi anlände.

Steven and his cat Charlie who looks like  alien haha

Nathalie is a really good friend <3

Me in china town.

Natha " matade " en ekorre utan att ge den något. den vart besviken.

Piccadilly circus.

Starbucks såklart

Steven & Nathalie


Jag & Nathalie tog tunnelbanan. Inte de mest enkla men vi kom fram till slut. Det var så himla kul för vi hoppade på fel tunnelbana och insåg att det var fel. natha hoppade ut ur the tube medans när jag skulle öppna så stängdes dörren och den vägrade öppna. hahaha asså natha höll på att kissa på sig. Jag garvade sönder.

En sak är säkert. Here we come London. Om 2 månader så lovar jag er aatt jag bor där.

Friday

Idag har jag,Antonio & ( har glömt bort namnet,oj förlåt haha typist mig och ha dåligt minne) gått på stan och shoppat. Sedan gick jag & Antionio till The slug och åt middag blev en  kycklingrätt + en mojito. Därefter gick vi hem till mig och pratade & sjöng till massa gamla låtar haha. Antionio är en skit rolig,snäll,gullig kille som jobbar på samma jobb som mig. Han kommer att medverka i ett svensk tv program som heter Total Blackout  som kommer visas på kanal 5 såååå håll utkik och heja på honom.
Här slänger jag upp lite bilder från dagen:

Antionio hans blogg ärwww.theshaker.blogg.se  
mojito

Läppstift ,ögonskuggor & en eyeliner. (Inte mina ciggaretter)
Man kan aldrig få för många läppstift så köpte några stycken idag plus fina skuggor.

Såhär ser de röda läppstiftet ut på läpparna riktigt nice.
Imorgon blir det shopping föööör full rulle. Hoppas jag hittar något jag blir kär i.


Have just booked a flight to Sweden @ RYAN AIR

Den här bilden tog jag när jag precis skulle på planet från Sverige till London. Hihi har nyss bokat flyg till Sverige. Landar i Skavsta 23.30 på natten den 5 maj. Åker Tillbaka till England den 16 maj & då går planet från London -Gatwick 18.30 & är framme 20.00 i London. YEYYYY.  Är såååå glad att jag äntligen får hälsa på Sverige & nu är jag extra glad för jag fick högre lön från sverige än vad jag räknat med så nu kan jag lägga undan massor eller spendera. Ska nog beställa hem lite kläder från nellytill sverige som jag sedan tar med mig till england. En sak är bra med att bo i England för jag handlar fraktfritt från Asos.com och får det hemlevererat dagen efter till min dörr. wuhu på det.  Jag är happy. Mina föräldrar vet inte om att jag bokat utan jag tänkte komma med nyheten när dom kommer hem från Thailand. Dom kommer bli sååååå glada.

Miss uu all. x x x

Summer is almost here.

Idaag har vi ätit ¨på mcdonals. Jag & Anja har hjälp Anna att städa hennes lägenhet då hon ska flytta. Sedan var jag med emina och vi kollade film en stund tills hennes knäppa room mates kom och förstörde så då drog jag hem.

Anja & Semira påväg till donken. så jävla najs vääääder idag. Kändes typ som en svensk sommarkväll.

Jag,Anja & Anna är beroende av beef jerky. jävla gooottt.

annas " snygga moderna" dammsugare

Jag & emina handla massa choklad på asda och köpte filmen en natt på museum2. Hann inte se så jätte mycket då hennes rumskamrater va värsta bitchiga så då stack jag hemåt så vi ska se klart den en annan gång.

Dagens outfit.

Bilder från 12 march

Här kommer lite "försenade" party bilder från den 12 mars.

Anna & Adiam

Silvia & Adiam

Anna & Silvia

dancing!

Silvia,jag,Anna,Semira & Adiam

Adiam,Jag,Anna & Semira

Fitspace Bournemouth

Idag har jag inte gjort så mycket mer än att jobbat & tränat. Lägger upp lite bilder från gymmet. Idag kom jag på något jag saknar med Sverige. Typ filmkvällar. Att köpa massa godis, chips,cola,pizza och bara fetta framför någon bra film. Nästa gång jag kommer till Sverige vilket blir bestämt imorgon men om det blir ja så kommer jag 6-16 maj. Jävlar vad jag ska bli feeeeet. Ska njuta varje dag. Shit vad jag saknar min älsklings katt mirre som fyller 18 år i början av maj .Han ska bli såååå firad<3


 Ses kanske om  1 månad och 10 dagar. x x x


Svar på Frågestunden:








Order@Stylebytyra and ryan air.

Jag & natha gjorde nyss beställning på StyleByTyra till min engleska adress.Blev detta. Najjjjjs. Hoppas vi får stora Olinda läppar nuråååå. Haar även bokat nathas biljett idag. Hennes flyg går från Västerås på lördag morgon och landar i London vid 12.15 tiden...Wuhuu. ska bli så kul.  

Nu ska jag sätta mig & svara på era frågor från frågestunden:)

H E L L OOO

Sitter och äter beef jerky har blivit beroende. Det är rökta,marinerade köttbitar. mums.Anjas fel att jag blivit beroende hahaha. Where is my Nathalie??? Kommer hon på torsdag det är frågan. På fredag ska jag shoppa!! så shoppingsugen. Ska köpa nya läppstift,klänning,parfym m.m. ska dra till ett köpcentrum utanför bournemouth.


Anjaahhh


The slug

Hello
Idag har jag,Silvia,Adiam & Anja vart på the slug och ätit middag. Det var trevligt & gott. Måste vi göra om tjejer. Bjuder på lite bilder. Siliva förbjuder mig att lägga upp & ta kort på henne så tyvärr ingen bild.

Adiam & Anja

hahah sliten girl. Jag åt rump steak with peppar sauce.
Glöm inte att ställa dom sista frågorna till frågestunden som jag avslutar imorgon.

Pictures from saturday @my place

Här kommer en bildbomb från i lördags.











Tack för en rolig kväll bästa anja<3

Frågestund


Fråga vad ni vill!! Om ni skriver bloggnamnet så skriver  jag också svaret i er blogg. Stänger frågestunden på Tisdag. Nu har ni chansen att få svar på det ni undrar över. Fråga vad ni vill.


Do what you love. The love will find you.

Att få resa är det bästa jag vet. Jag känner mig som mest lyckligast när jag får göra miljöombyten.Träffa nya människor. Värsta känslan jag hatar att ha är när man gör samma sak dag in&ut.Allt är likadant. Allt fungerar likadant. Samma människor osv. Instängt. Det var en av anledningarna till att jag lämande Sverige. Jag lämande allt. Med mig hade jag en 15 kg tung resväska plus handbagage & mig själv. Jag trivs så himla bra att vara själv. Jag skulle kunna åka jorden runt helt själv. Många människor är lite för bekväma och lutar sig för mycket på andra människor. Det är dom som inte kommer någonstans i livet om dom gör så är det bara tur. Ibland behöver man ta det där steget även om det känns läskigt. Att våga & ta för sig en utmaning. Man blir stark av det. Om man förlorar så vet man att man försökte vilket är bättre än att man aldrig försökte. En sak har jag också tänkt på. Förut hade jag skit mycket panik om att jag skulle starta företag direkt efter skolan. Vara rik innan 23 års ålder. Ha allt fixat lixom....Nu tänker jag helt annorlunda. Jag tänker inte stressa. Allt sker när det känns rätt. Man ska inte stressa. Varför stressar alla?  Mina arbetskollegor på mitt jobb inspirerar mig så himla mycket. I teamet jag jobbar är jag yngst. De andra är mellan 24-45 år. Dom får mig verkligen att känna att jag inte ska stressa fram i livet. Jag tycker det är så skönt. Det är som en lättnad. Jag vill för mycket hela tiden men dom har fått mig att tänka om. Ålder är bara en siffra. Det är vekligen så  och det är så skönt att känna den känslan. Jag är 19 år och har verkligen hela livet framför mig. Jag känner mig klok för min ålder. Jag gör det som är bäst för mig själv. Många i min ålder gör inte det som är bäst för dom själva. Många offrar så mycket för andra personer och  i slutändan kommer dom inte få ett skit för det förutom förlorad tid. Stanna upp och tänk om det verkligen är rätt. Gör om, gör rätt. Jag älskar verkligen att få skriva ner mina inre tankar. Jag kan  gå djupt in på saker  och ting men när det kommer till att utrycka sig muntligt kan det bli så fel. Så fel. 

SUNDAY

H E L L O
Nya brillor & nytt läppstift inhandlades igår. Fett nöjd. Har inte klivit upp ur sängen ännu. Jag borde göra det med tanke på att det är hur varmt som helst ute. Solen skiner. Skickade iväg ett sms till Emina om hon ville ta en kaffe på stan men hon är i London. Jag & Anja festade som sagt igår. Vi hade mottot att bli skitfulla innan krogen så vi slapp köpa drinkar inne på Aruba. Vi lyckades ganska bra måste jag säga. haah.Nästan för bra lyckades vi. Lovar att lägga upp bilder imorgon. 


Nya läppstiftet. Kände för att inhandla baby rosa. Så himla fint till blek hy.

Såhär ser man ut efter en hård festnatt. Bara och kladda på läppstift och gömma sig bakom brillorna så äre perfa.
x x x

HTC Desire

Good morning
Sitter och väntar på att Anja ska komma hem till mig. Vi ska upp på stan för anja ska köpa lösögofransar & jag är hungrig. Sen ska vi hem till mig och fixa oss och dra till Aruba. Hade förresten skit kul igår med några från jobbet. Carmen plus hennes bror, Andrea, Patrick och hans pojkvän. Vi satte oss vid en bar och satt och pratade och sedan gick vi till Bar so och Aruba för att dansa lite & sen drog vi hem. Patrick & hans kille var gullig och följde mig hem så slapp jag ta taxin.


Här är förresten min Desire som jag lånar från jobbet. Jag jobbar för HTC för er som inte vet.


Red Nose Day

heej bildeer från igår.

Här är min fina vän Merel. Jag brukar alltid sammåka med henne till jobbet


Anna goes 70 tal

Silvia & Adiam goes hippiesar

Mina sköna arbetskollegor. Att komma till jobbet är kul :)

Vet inte vem det här vad men han var lite rolig. Sprang runt och piska alla med en dammvippa

Geraldine

krull  bullll

x x x

FRIDAY

Heeej! Idag var en rolig dag på jobbbet!!! alla var utklädda på red nose day. Vårat team lyckades få ihop cirka 70 pund till välgörenhet. Kommer uppdatera med massa bilder imorgon. Just nu kännner jag mig sjukt stressad. Ska hoppa in i dushen för om cirka 2 h kl 8pm ska jag möta upp carmen,andrea etc för att bara chilla vid någon bar.

Jag just nu. Precis tagit av mg peruken har peace tecken kvar på kinderna & har fått mitt NI nummer finally,

NEW

Jag skulle köpa lite 70 tals kläder till imorgon & de gjorde jag men jag tänkte även att att jag skulle kunna använda det senare så det blev det här. Älskar kjolen och den korta blusen!! Köpte även en snygg dubbelring med fjäder på+halsband se bild 2. Vad tkr nii??





god natt vänner

St Patricks day

Hello
Idag är St Patricks day inget speciellt . Irländarna går ut och dricker öl på pubarna. Efter jobbet drog jag,anja & anja till Asda och köpte lite mat,kläder m.m. sen drog jag & anna hem till mig och gjorde naglar. Jag är sjukt taggad inför helgen :)


Det här är min vän Anja en helt vanlig dag på jobbet.

Vi smygtestar perukerna för imorgon då vi ska va hippe:sar på Red Nose day.

Sen följde Anna med mig hem och fixade naglar på mig. vart så bra tack gumman :)

Resultatet vart jättte braaaaaa. as nööjd.
x x x

Did someone say Ke$ha

Haven't heard anything from you. Skype tomorow ,alright?

Blir ganska sena uppdateringar men ni får inte glömma att jag är i England och att klockan här är 1 timma tidigare än Sverige.

I know a place...Where we should go.

Hej darlings.
Love my t-shirt. Dagarna bara rullar på. Längtar till imorn då får jag gelenaglar fixat!!Älskar att ha fina naglar...Är verkligen inte noga annars med att ha snygga naglar så det är kul att få dom fixade. " Naglar säger mycket om en kvinna". hahaha fyfan folk skulle verkligen se rakt igenom vilken bonde jag är genom att kolla på mina naglar...vafan lite smuts & gammalt nagellack är väll inte så jätte äckligt eller???
´

Mina ena lins har gått sönder så har bara glajjer.Måste köpa linser imorgon!!

T-shirt bakifrån.Sorry för dålig kvalite. Iphone4 u know

Lets Rock

Hey Darlings
Jag ska som sagt köpa mig en kamera asap. Lovar. Bjuder istället på god-natt-cam-bilder. Denna veckan ser ut att bli sjukt kul!!På fredag ska jag klä ut mig som en Hippie´på jobbet då det är Red Nose day=välgörenhetsdag. På torsdag ska Anna fixa naglar på mig. Fredag kvälll kanske jag ska träffa några från jobbet och på lördag ska jag & anja köra ALL in på Aruba. Anja har förresten en blogg http://hemtillengland.blogg.se hon är dock as dålig på att uppdatera.

Har gymmat en snabbis ikväll.Tränar nästan baara rumpa & ben när jag väl gymmar.

hahaah asssåå god natt. x x x

Dont feel pain.

Good night Darlings.
Längtar till imorgon för då kommer min nya bloggdesign upp så håll utkik. Är det någon mer som kollar på Stylisterna på kanal5play? Jag har följt varenda avsnitt och tycker alla 4 som är kvar är sjukt duktiga men jag vet att det kommer stå mellan Carro, Melody eller Niklas. Kajsa är riktigt grym på att förklara och förmedla känslor men jag tål inte hennes humör. Hon är en sådan tjej som inte kan glädjas åt andra & som drar ner stämningen snabbt om det inte passar henne. Dom andra deltagarna gillar jag personligen och att dom får grymma slutresultat. Carro verkar va en sån härlig tjej jag skulle komma bra överens med. 
Idag har jag jobbat och träffat mina älskade arbetskollegor & sedan gymmat. Hela förra veckan levde jag på godis. Åt knappt ingen mat utan åt godis om dagarna. Jag har ett ganska sjukligt godisbetende och förra veckan gick verkligen i överstyr... Så har bestämt mig för att skärpa mig. Min kropp mår inte bra av det. På torsdag ska Anna fixa mina naglar. Spännande :)


x x x


People change.

Hej ett litet kvällsinlägg:

Jag har kommit fram till en punkt i mitt liv där jag känner att jag ska göra det som är bäst för mig.Du är nära men ändå så långt borta. Vi förstår inte varandra fast vi pratar om samma saker eftersom det är det vi inte säger som blir fel.. Man håller om någon hårt eller släpper den helt. Man håller den inte bunden. Det är att kasta bort sin tid. Bye bye beautiful. Tror många vet vem jag menar. Du kan inte va min vän likaså som jag inte kan va din vän. Dina ord kan du ta och stoppa upp i röven för dom betyder ingenting. Skratta om du vill för jag bryr mig ärligt inte längre.


BILDBOMB från idag vid stranden.

För ca 40 dagar sedan fick jag beskedet att jag fick jobbet i England för HTC. Hade 2 dagar på mig att boka flyg,packa och träffa alla nära & kära innan jag åkte. Visste ingenting om vart & hur jag skulle ta mig till Bournemouth (ligger ca 2 h från London) vart jag skulle bo, hur jag skulle ta mig till jobbet. För många människor är det en skrämmande känsla att inte känna sig trygg. Att jag tog mig hit till England säger ganska mycket om min personlighet. Jag vågar, jag tar chanser, jag tar för mig, jag ser möjligheter och det viktigaste jag KAN. Inte fan hade jag tvättat nån gång i mitt liv? Knappt lagat mat i mitt liv? Fått rummet städat av mina föräldrar. Jag har inte behövt gjort ett skit av ren lathet. Men jag har alltid vetat att jag kan om jag vill. Att jag är här i England bevisar att jag kan sköta mig själv. Jag är inte beroende av andra utan jag klarar mig själv. Det finns ingen som säger åt mig vad jag får göra & inte göra. Det finns ingen som tvättar mina kläder. Det finns ingen som lagar min mat. Det finns ingen som städar. Nu är det jag som gör allt. Jag trivs med att bo själv & sköta mig själv. För 5 månader var jag 18 år? Hur många 19 åringar vågar flyga till ett land utan någon vetskap om något. Hur många 19 åringar har flyttat hemifrån? Jag är stolt över mig själv. Jag är precis där jag ville vara vid 19 års ålder. Ni som följt min blogg vet att jag skrev för cirka 2 månader att jag bestämt mig för att flytta utomlans. Jag sa upp mig från jobbet med 1 mån uppsägningstid. Planen var att jag skulle dra vilket som. Jag hade tänkt att söka jobb på plats. Planen var Malta. Tänk att istället lyckades jag hamna i bournemouth bland Englands finaste kuster. Här bjuder jag på bilder från idag när jag tog mig en powerwalk längs stranden.





Påväg ner mot stranden.Man kan se havet  om ni kollar noga.

Stranden är cirka 1 mil lång. Det var väldigt vindstilla idag så inga surfade idag.

Det är asfalterat hela vägen

Den här resturangen är sååå cool.Man måste åka lift upp för att ta sig in i resturangen.

Tog en paus i tränadet och satt & njöt av det fina vädret + glassen.

Såg så himla mysigt ut att sitta och äta/fika vid stranden.

Några var inga badkrukor. Det fanns folk som badade....puhhh vad kallt.


Bournemouth <3 Är stället i England jag bor i.

Sedan gick jag hemåt.

Resturangen ser så himla mysig ut.

Det var allt för idag.
x x x

Hello Sunshine

Hej darlings

Har precis satt på mig träningskläderna. Jag ska nämligen ut  i det fina vädret och powerwalka längs stranden!! Så himla häääärligt. Denna bilden togs för 1 månad sen. Jag kan ta bilder från stranden idag så får ni se vad fint det är :) Hade sjukt kul igår med svenskarna. Dom andra tjejerna tog jätte många bilder med sina kameror så ska försöka få tag på bilderna! förresten så har jag vart i England i 1 månad & 1 vecka idag. Tiden bara rusar förbi.  


You can forget me. just do it.

Hey darlings

Kvällens facelook. Håret har precis torkat. Nu ska jag ta fram min trippeltång och locka håret! Fantastico. The night is going to be awsome.

Får ofta komplimanger om min ögonskugga hur jag gör. Jag kör aldrig med penslar utan bara med fri hand dvs använder bara fingrarna. Det har jag gjort ända sen jag kan minnas.


Såhär ser mitt hår när det är självtorkat.

x x x

PARTY WITH MY SWEDISH FRIENDS

Heeej
Igår var jag Emina och hennes tyska vän på bio. Vi såg unknown. SJUKT BRA FILM! Jävlar  vad bra den var. Man fick tänka hela tiden. Älskar sånna filmer. Ikväll blire party party. Vi ska vara hemma hos Adiam först och förfesta och sen sticker vi till aruba. Ska försöka ta lite bilder med min iphone så ni får se mina svenska vänner. Imorgon flyger mamma & pappa till Thailand ni får ha det så bra<3 är så himla orolig över min katt Mirre att han ska behöva vara själv i 2 veckor :(


Salt & vinäger ska ni lära er är sooo ENGLAND. Blev en rose+körsbärsvin kommer självklart inte dricka allt. Det är 5,5 % och är smaskens. Tillsammans med chipsen så gick det på exakt 6 pund cirka 65 svenska kronor. Not to bad ha?


Från bion igår. Emina till höger och hennes tyska vän till vänster.

Spännande snart får jag en ny bloggdesign till min blogg gjord av en super duktig tjej som verkligen lyssnar på kunden. Hon har prickat in allt rätt tack.

x x x

The end of the story.

HejHej

Förlåt om jag var död men jag glömde min adapter på hotellet:( dvs den som gör att jag kan stoppa in mina svenska elektroniska saker i engelska uttag.  Nu är det fixat! Jag har köpt en ny  i matbutiken. puuhhh nu kan jag andas ut. Ikväll ska jag på bio med min bosniska vän/granne Emina. Hon är så himla goo. Båda har lika dåligt tålamod fast hon är fan värrre än mig! Vi ska se unknown. Imorgon jobbar jag 4,5 h och efter det ska jag och Semira upp på stan och köpa extensions!! wuhu sen blire utgång med SVENSKA gänget. Det blir jag,anna,silvia,aidam,semira och kanske Anja om anja blir frisk. Ska bli såååå kul att lära känna alla. Vi  är verkligen typ  enda svenskarna här i bournemouth. Vi ska köpa pizza och vara hemma hos anna först & sen drar vi till Aruba och vart kvällen slutar får vi seee. 

Här kommer en bildbomb från de senaste dagarna:

Hörde att ni hade väldigt snöigt i sverige..Här är det strålande sol och vår.



hatar mitt hår. Extensions imorn då!!

Mysigaste rummet. Fick engelsk frukost på hotellet 2 dar i rad fööör gott.

pusss på er hjärtan <3
x x x


RUBRIK SAKNAS

Heeya
Har precis vart med min landlord och kikat på en lägenhet vid sqaure center . Ska visa natha bilderna men jag tror der blir ett nej. Det var inte lika fint som på frances road. Intoini ringde nyss och frågade om jag ville hänga med ut på någon pub men pallar inte är trött. Har  köpt godis som jag ska smaska på. Shiiit jag måste sluta leva på godis inte konstigt att jag blir sjuk.. 


x x x

Big news

Hejsan darlings

Sitter på hotellrummet och dricker té. Har fått konstaterat av en läkare att jag har bältros. Idag ska jag bara ta det lugnt och kolla på tv. KL 6 pm ska jag kolla på en lägenhet vid Bournemouth square center. Mycket najs. Natha flyttar  till mig nästa torsdag (eller det är det vi bestämt) så vi behöver ha något större som vi kan dela på. Ska bli sååå kul. Längtar till sommaren här i Bournemouth så jäkla najs kommer det bli.



Hallååå kan inte blogg appen komma snart? Kommer bli bättre bloggande.
x x x

Heeeya

Hey darlings
Nästa vecka flyttar min love Nathalie till mig i england. Hoppas att allt går som det ska så blir allt perfekt!! Vi ska kolla efter en lägenhet att dela på mitt i borunemouth city. Cant wait! come asap babe. Allt löser sig som jag brukar säga. Med den attityden så kommer man långt. Man ska inte tänka för mycket.Just do it och visa att man kan. På lördag åker mamma & pappa till Thailand i 2 veckor är så avundsjuk!! Jag vet att mamsen läser min blogg så ni får ha det bäääst love u<3 . Det kändes som att jag och f nyss var i Thailand men vi planerar redan nästa thairesa aiiiight ;) 

Jag och natha i fredags på bliss.

Njuter!!

Heeej
åhh vad jag älskar att sova på hotel!!! har checkat in 2 dagar på Ashleigh hoteli bournemouth. Så himla fint och mysigt rum. Underbart! Ska ta mig en dusch och lägga mig i sängen och kolla på tv och käka chips. Har wifi här så det är grymt. Ni ska bara veta hur mycket jag njuter.....åhhh :)
Här är en sneakpeak bidler tagna från min dator för jag glömde min laddare till iphone4 hemma i min lägenhet:(





sad

hey guys!

Har vart en super kul helg. Shopping, festat , ätit på resturang m.m. med Nathalie <3 Nu har hon tyvärr åkt tillbaka till Sverige. Känns så sjukt tomt. Förhoppningsvis flyttar hon ner hit till England inom en snar framtid.
Idag har det var strålande sol. Vi gick på promenad längs stranden. Folk hade picknick på stranden, surfade, njöt. Det var en riktigt härlig dag. Stanrunda, resturangbesök. Igår var vi ute och festade på ett ställe som heter Aruba det ligger precis vid stranden. Sedan gick vi vidare mot V och sedan tog vi taxi till  Charminister för vi skulle på hemmafest men som aldrig blev av. Då drog vi med taxin tillbaka mot stan och dansade på Bliss tills det stängde vid 4. Under de senaste dagarna så har vi hunnit besöka ganska många barer/klubbar bla. Walkabout,Camel,Flava,Mary shelley,V,Kukui,4-2-1,barme,bar so,aruba och 3 barer jag inte vet namnet på. Det är sjukt hur mycket barer det finns överallt. varenda gata...I fredags festade vi till kl 06.00 på morgonen. Lite annorlunda jämfört med örebro då krogarna stänger 02.00.

x x x

Party all night long

Hej darlings
Sorry för dålig update men  jag vill ju njuta av tiden med natha:


drip drop

hey darlings.

One of my best friends Nathalie have just arrived with the flight to Gatwick airport. Tomorrow she is taking the bus to me in Bournemouth and staying over the weekend. Cant wait !!! :) Today I have bought a duvet and its 9 feet width and sooooo cosy,meee like.


Nathalie, me and Erica.
X X X

God night

God night darlings.

Såhär här ser det ut just nu i min flat number 8. Snart släcker jag ner och lägger mig för kvällen.
Gå alltid era egna vägar hur ni än har det singel eller i ett förhållande. Man kan inte vara för beroende av andra. Ta ett steg ut ur tryggheten. Ni kommer växa som person, hitta er själva, inse saker och ting. Får höra allt för ofta folk som säger " jag vill plugga men min pojkvän vill inte flytta så därför vill jag inte plugga" eller liknande saker. Snälla gör det NI vill.  

Sorry men ska städa imorgon hahaah! för stökigt.
X X X

Jag ger mig aldrig förens jag är nöjd.

Hey darlings.
Ibland känner jag bara att jag måste stoppa mig själv. Jag vill för mycket på en gång. Får jag inte som jag vill så blir jag tom inombords ungefär att jag blir ledsen på mig själv för att jag stoppar mig själv. Jag är skapt sådan. Jag älskar förändringar. Jag gillar inte att man gör samma sak dag in  dag ut.Livet är för kort för det.

Imorgon kommer natha till London och sover där och på torsdag åker hon och hälsar på mig i bournemouth och stannar tills på söndag so FUN!!! <3