Nytt linne.

Köpte ett nytt linne idag med USA flaggan på. Tyckte den va cool. Har skrivit ut boardingpassen på ett internetcafe & sedan hjälpte jag antonio att flytta in till sin nya flat.
Nya linner tsm med mina levis shorts 501.
Närmare titt på linnet.
såhäääär ser jag ut just nu. Har haft huvudvärk 2 dagar i rad på grund av mina linser..
x x x

Kommentarer
Niklas

Kan inte låta bli att undra över din konstiga Svenska ? Du särskriver, har felaktig meningsuppbyggnad och osammanhängde text. Det samma gäller Engelskan , fast den bör du väl lära dig nu.



// Niklas

2011-05-04 @ 21:32:36
Caroline Karlsson 19 år & bosatt i England

Tack för din roliga feedback. Till vardags förkortar jag ner allt mycket därav mycket punkter som kan kännas osammanhängande. Engelska meningar skriver jag knappt i bloggen så det förstår jag inte vad du menar. Varför jag skriver " flat" i tex detta inlägg är på grund av att jag tycker den svenska översättningen är mycket krångligare. Flat i England är ett rum man hyr i ett hus. Det är alltså lättare att skriva flat. Finns ingen som tvingar dig att läsa min blogg om du nu stör dig på mina inlägg. Dessutom så kan jag hålla med dig om att ibland skriver jag inte korrekt svenska exempel ;" såååååå", det är mitt eget sätt att utrycka mig. För att få en bättre känsla av hur jag menar när jag säger är något var sååååååå snyggt. Förstår du skillanden?

2011-05-05 @ 14:44:27
URL: http://lisacarolines.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback