Snow of Sweden

Min fina armband från snö of Sweden 


Onsdag

Pluggat idag & umgåtts med Sara och Mai. Vi försöker hitta en lägenhet ihop så vi söker för fullt. Men det är svårt att få lägenhet i Västerås :( 


Birthday

God morgon! Oj vad tidigt jag är uppe, klockan är lixom snart 7. Ska blogga en snabbis & försöka sova vidare. Födelsedags festen var lyckad! Jag hade hur roligt som helst. 



Lördag

Igår var vi managers och hade hand om caset land Rover. Kändes helt okej, jag är ganska självkritisk och tänker att jag alltid kan vara bättre men jag får nöja mig. Feedbacken & kritiken var bra. Nu är det bara ett protokoll som som ska skrivas ihop. Ikväll är jag bjuden till Frida i klassen. Hon fyller 21 år så det ska bli kul att lära känna lite av hennes vänner :)


My day

Idag har jag mött min case grupp, vi har bland annat gjort en power point om Land rover som vi kommer att presentera på fredagens seminarium. Därefter gick jag på civilekonomernas föreläsning om hur man skriver ett bra cv. Efteråt gick jag & lana i klassen check--> (lanas.se) och pluggade hemma hos henne. Kvällen avslutades med ett svettigt gympass och nu väntas flera timmars plugg (förhoppningsvis). 
ÅÅÅÅÅ Denna vecka kommer bli proppad med massor av plugg, vill inte ens tänka på det. När man är student så känner man att man måste plugga minsta lilla tid man har över för annars får jag dåligt samvete......Jajja nu ska jag inte sitta och kasta bort min tid mer. God natt :) 
 
 

New in

Min nya snygggg mössa, eller jag tycker det i alla fall. Allt med bling bling är lika med so meee 
 
 

Noppa med tråd

Var hos min granne sara som även går i min klass, hon visade mig hur man noppar med tråd, arabic style! resultatet blev skit bra. Det ska tydligen vara mycket bättre än att vaxa och noppa med pincett :P Så imorgon ska vi försöka hitta en salong som kan fixa våra ögonbryn :) Har ni hört/sett detta förut?

 




Min helg

Åkte hem till Örebro i torsdags och har stängt in mig själv med massa plugg hela helgen. Jag har verkligen inte haft tid att träffa någon förutom att jag umgicks lite med brorsan idag. Tentorna börjar närmar sig med rasande steg which make me scared!! Jag vill göra det bra ifrån mig. Tydligen brukar 50 procent faila första gången på bokföringstentan och jag vill gärna bli den delen som klarar tentan. Det är sjukt svårt med bokföring att hinna med i tempot men jag gör så gott jag kan. Jag och mamma töntade oss lite med photo both här om dagen

 
 

Kartell lampa

Vill ha denna snygga Desginer lampa. Den kommer från märket Kartell...ååå de har så fina saker men just denna lampan vill jag ha. En perfekt födelsedags present eller julklapp..hint...

 

Finsittning

Här kommer lite fler bilder från finsittningen med klassen. Idag har jag bara pluggat, jag och 3 andra tjejer i klassen ska leda ett seminarium i 90 minuter nästa fredag så det krävs att vi lägger ner tid & är väl föreberedda. Det är en betygsatt övning för att träna ledelse som jag pluggar. 

 


 

Finsittning

Här kommer lite fler bilder från finsittningen med klassen. Idag har jag bara pluggat, jag och 3 andra tjejer i klassen ska leda ett seminarium i 90 minuter nästa fredag så det krävs att vi lägger ner tid & är väl föreberedda. Det är en betygsatt övning för att träna ledelse som jag pluggar. 

 


 

New in

Michael kors gummistövlar & en gosig Armani jacka 



Oslo

Har precis kommit hem från ett hårt cykelpass och ett corepass. I lööööve it :) älskar att träna och svettas! Nu ska jag få i mig lite sallad och packa resväskan för inatt kl 23.55 så drar jag till Oslo. Ska vara där till tisdag natt. Har inga bilder från idag så bjuder på en bild på dukningen jag gjorde inför pappas födelsedag :D fint va??? 


Crossfit

Mitt första crossfit pass resume: Ibland älskar jag verkligen att jag tänker att inget är omöjligt... Första riktiga hårda träningspasset gjorde jag igår. Innan dess har jag inte tränat något innan sommaren startade. Tänker att Crossfit låter kul. Jag kommer dit idag, undrades vad crossfit är. Jag tänker att jooo jag har ju hört att det ska va tufft och att det låter som en kul utmaning. Jag tänker absolut inte att jag är nog den mest otränade på passet och att kommande timmman kommer bli nästan döden. Och det blev det. Hållde på att spy en gång, kände i slutet att jag ville börja gråta!! Men jag lyckades ta igenom 1 timmas lidande. Så vad tycker jag? Jooo jag har mycket att jobba på. Jag tror att jag kommer tycka det är ännu roligare när jag blir mer vältränad och stark i kroppen. Ska försöka köra 1 crossfit pass i veckan. Sats känns som det rätta gymmet för mig så det känns skit kul. Så himla bra att kunna välja pass eller rent gym beroende på vad man känner. Förut när jag tränade på Fitness 24/7 så blev jag trött på att alltid vara på gymmet för de erbjöd inga pass. Variation är det bästa för mig. Allt jag gör, gör jag med variation när det gäller allt i livet. Tycker inte om att göra samma sak allt för länge. 

Plugg

Det är såhär det ser ut på mitt skrivbord just nu. Datorn tillhands för att översätta svår engelska från financial accounting boken till enkel svenska. Hela min utbildning är på engelska så lexikon används mycket :) 


Sun

Sitter och solar i bikini(!?) inne i min lägenhet. Vindstilla o skönt. Solen är så stark så att det nästan bränner. Sjukt... Vi är ju ändå i oktober nu?