Moving on and getting stronger

Heeeej!
Träffade nyss min hyresvärd han gav mig lösenordet på Wifi så nu surfar jag obegränsat. As bra. Väldigt onödigt dock att jag fyllde på mitt mobila bredband igår.... bortkastade pengar men men.  Ska dra
upp på stan nu och kanske träffa patrick och romi om jag får tag på dom. Annars får jag väll gå runt själv. Behöver köpa ett nytt linne. Har bara 2 linnen med mig och det ena tränar jag i så måste verkligen ha ett till.


Dagens facelook. BYEEEEEEEEEEE

Kommentarer
Anonym

Jag tänkte höra om du har lust att visa/förklara hur du sminkar dig när du ska festa? Dina ögon är sjukt snyggt sminkade på varje "utgångsbild" du har i bloggen.

2011-02-19 @ 22:55:00
Caroline Karlsson-Bor i England

Absolut så förklarar jag mer än gärna men frågan är om jag är bra på att förklara för jag är inte utbildad. Jag har alltid sminkat på fri hand. Jag använder inga penslar förutom till ögonbrynen. Foundation, concealer, ögonskugga jaa allt tar jag på med fingrarna. Jag tycker det blir bättre resultat. Det smälter in mer naturligt i huden.

Så hur jag gör är väldigt svårt att förklara men jag gör mitt bästa :



Jag har gröna ögon med gult inslag så jag brukar försöka sminka mig i antingen bruna,lila eller gröna toner. Den senaste veckan har jag använt mig av guld/gröna toner och har jag gjort såhär :



Lagt en guldögonskugga ända upp till ögonbrynen. Den är väldigt mild så den ger endast lite skimmer samt guld inslag. Sen tar jag en mild grön skugga längs global linjen och lägger även på en liten mörkare grön skugg och sotar ut lite. Därefter tar jag lite görn skugga på underfransraden.Sen äre klart.



Sedan är det väldigt viktigtför att just få den där intensiva blicken att måla stark kajal under de övre ögonfransarna. Lite svårt att förklara. Men om du kollar på bilden så ser du att jag är svart från inre ögonvrån till ytterkanten. jag har målat kajal under de övre fransarna. haha vettefan hur jag ska förklara. Sedan lägger jag på kajal på undre delen av ögat och sim sala biiiin så äre klart :D



Smink jag använder mig av är LOREAL :)

2011-02-20 @ 03:40:33
URL: http://lisacarolines.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback